Brug af et USB-drev med en AirPort-base

Du kan dele et USB-drev over dit netværk ved at forbinde det til en kompatibel AirPort-base.

Alle modeller af disse baser har en USB 2.0-port, som du kan tilslutte et kompatibel, korrekt formateret USB-drev:

• AirPort Time Capsule 802.11n
  • AirPort Time Capsule 802.11ac
  • AirPort Extreme 802.11n
  • AirPort Extreme 802.11ac

Disken skal være formateret som Mac OS – udvidet, FAT16 eller FAT32. Apple anbefaler Mac OS – udvidet (Journaled) for ekstra modstandsdygtighed i tilfælde af, at drevet bliver frakoblet eller slukket under brug. AirPort-baser understøtter ikke krypterede formater eller diske formateret som APFS, ExFAT eller NTFS.

Når du har tilsluttet det formaterede USB-drev til din base, skal du vælge Finder > Indstillinger... og derefter vælge "Eksterne diske" for at se det delte drev i indholdsoversigten i Finder. Din base understøtter måske også brug af Time Machine med disken.

En disk formateret som Mac OS – udvidet deles ved hjælp af SMB/CIFS- og AFP-protokollerne, og Mac-computere kan identificere den ved hjælp af Bonjour-protokollen. En disk formateret som FAT16 eller FAT32 deles ved hjælp af SMB/CIFS-protokollen.

Strømkrav

USB-porten på din base kan levere strøm til bus-drevne USB-drev, der følger USB 2.0-strømspecifikationerne. Hvis dit USB-drev eller -samlingspunkt blev leveret med sin egen strømforsyning, er det en god idé at bruge denne.

Kompatibilitet med Time Machine

Time Machine understøtter kompatible USB-drev forbundet til alle modeller af disse baser:

• AirPort Time Capsule 802.11n
  • AirPort Time Capsule 802.11ac
  • AirPort Extreme 802.11ac

Denne disk må ikke være krypteret, men du kan indstille Time Machine til at kryptere sikkerhedskopier på disken.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.