Aktivering af closed captions og undertekster i iTunes til Windows

I iTunes til Windows kan du slå closed captions og undertekster til for at læse dialogen i en video.

Hvis der er billed- og undertekster i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Lyd & undertekster:

1. Flyt markøren hen over videoen.
  2. Klik på taleboblesymbolet taleboblesymbol.
  3. Vælg den ønskede undertekstindstilling.
    undertekstindstillinger i windows

Sådan vælges indstillinger for closed captions og undertekster

Hvis videoer som standard skal bruge closed captions eller undertekster til døve og hørehæmmede:

1. Tryk samtidig på tasterne Control og B på tastaturet for at åbne menulinjen i iTunes. Læs mere om menuer i iTunes til Windows.
  2. Vælg iTunes > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Afspilning.
  4. Vælg "Foretræk closed captions og TH" for at slå closed captions og undertekster til for døve og hørehæmmede (TH).

Sådan tilpasses closed captions og undertekster

Du kan tilpasse formatet for underteksterne og closed captions efter behov:

1. Tryk samtidig på tasterne Ctrl og B på tastaturet for at åbne menulinjen i iTunes. Læs mere om menuer i iTunes til Windows.
  2. Vælg iTunes > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Afspilning.
  4. Klik på Konfigurer til højre for Billedtekstformat.
  5. Vælg et af de foruddefinerede formater, eller opret dit eget format ved at klikke på Nyt. Du kan ændre tekstens skrift, størrelse og farve samt baggrundsfarve og -opacitet. Der vises et eksempel på det nye format øverst i vinduet.
  6. Klik på OK for at gemme ændringerne. iTunes bruger nu dette format som standardformatet for billed- og undertekster ved videoafspilning i iTunes.

Læs mere

Ikke alle videoer indeholder spor med billed- eller undertekster. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle websteder og programmer fra andre producenter gør det muligt at tilpasse closed captions til videoer. Hvis der ikke vises kontrolelementer til closed captions, når der afspilles video fra et websted, skal du læse dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af programmet for at få flere oplysninger.

Du kan også slå closed captions og undertekster til på andre enheder ved at følge trinnene i artiklerne nedenfor:

Læs mere om, hvordan du finder indhold med closed captions og undertekster i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.