Skift undertekster eller sprog for videoer i Apple TV-appen

Læs om, hvordan du vælger lydsprog, undertekster, closed captions og andre tilgængelighedsfunktioner på din iPhone, iPad, computer og dit Apple TV.

På dit Apple TV, dit smart-tv eller din streamingenhed

Slå undertekster eller lydsprog til ved hjælp af fjernbetjeningen til dit Apple TV, smart-tv eller din streamingenhed.

Undertekster på dit Apple TV, smart-tv eller din streamingenhed

1. På en Siri Remote eller Apple TV Remote skal du trykke på knappen Afspil/pause, mens du ser en video, for at få vist betjeningspanelet. Eller på en fjernbetjening til et smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol skal du trykke på knappen, der viser videoens tidslinje.

2. Brug din Siri Remote eller Apple TV Remote til at skubbe op og vælge knappen Undertekster . Eller brug fjernbetjeningen til dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol til at gå til knappen Undertekster .

tvos-17-tv-app-afspilning-lyd
  3. Vælg de ønskede undertekster.

Hvis du vil ændre standardsproget for undertekster, skal du gå til Indstillinger > Video og lyd > Lyd > Undertekster og derefter vælge det ønskede sprog. Hvis du ikke vil have automatiske undertekster, og du bruger et Apple TV, skal du gå til Indstillinger > Video og lyd og slå Automatiske undertekster fra. Hvis du bruger et smart-tv eller en streamingenhed, skal du gå til Indstillinger > Generelt og slå Automatiske undertekster fra.

Læs om, hvordan du slår CC eller TH til som standard

På Apple TV (3. generation): Hold Vælg nede på din fjernbetjening i tre sekunder, mens en video afspilles, for at se fanen Undertekster.

Lydsprog på Apple TV, smart-tv eller streamingenhed

1. På en Siri Remote eller Apple TV Remote skal du trykke på knappen Afspil/pause, mens du ser en video, for at få vist betjeningspanelet. Eller på en fjernbetjening til et smart-tv, en streamingenhed eller en spillekonsol skal du trykke på knappen, der viser videoens tidslinje.

2. Brug din Siri Remote eller Apple TV Remote til at skubbe op og vælge knappen Lyd . Eller brug fjernbetjeningen til dit smart-tv, din streamingenhed eller din spillekonsol til at gå til knappen Lyd .

tvos-17-tv-app-afspilning-lyd
  3. Vælg det ønskede lydsprog.

Hvis du vil ændre standardsproget for lyd, skal du gå til Indstillinger > Video og lyd > Lyd > Sprog til lyd og derefter vælge det ønskede sprog.

På iPhone eller iPad

1. Tryk på skærmen, mens du ser en video, for at åbne betjeningspanelet.

2. Tryk på knappen Flere betjeninger .

ios-17-iphone-14-pro-tv-app-afspilning-flere betjeninger
  3. Vælg Undertekster eller sprog.

4. Vælg de undertekster eller det lydsprog, du ønsker.

Læs om, hvordan du slår CC eller TH til som standard

Hvis du vil vælge de lydsprog, som er downloadet sammen med dine videoer, skal du åbne appen Indstillinger, rulle ned og trykke på TV og derefter trykke på Sprog. Tryk på Tilføj sprog, og vælg de sprog, du vil tilføje.

På Mac, pc eller nettet

Slå undertekster eller lydsprog til på din Mac eller pc eller på tv.apple.com.

Undertekster på Mac, pc eller nettet

1. Flyt markøren hen over videoen.

2. Klik på knappen Sprog .

macos-sonoma-macbook-air-tv-app-afspilning-sprog-lyd
  3. Vælg det sprog eller de undertekster, du vil bruge.

Læs om, hvordan du slår CC eller TH til som standard

Lydsprog på Mac, pc eller nettet

1. Flyt markøren hen over videoen.

2. Klik på knappen Lyd .

macos-sonoma-macbook-air-tv-app-afspilning-sprog-lyd
  3. Vælg det ønskede lydsprog.

Hvis du ikke kan se undertekster eller sprogindstillinger

Hvis du ikke kan se undertekster eller sprogindstillinger, er de muligvis ikke tilgængelige til den pågældende udsendelse eller film. Tjek siden med udsendelse- eller filmbeskrivelser i Apple TV-appen for at finde ud af, hvilke undertekster eller sprog der er tilgængelige.

Slå CC eller TH til som standard

Hvis du ikke kan se en mulighed for TH, kan du slå CC eller TH til som standard. Du kan også kigge i Apple TV-appen for at se, om film og tv-udsendelser har tilgængelighedsfunktioner.

På iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, smart-tv eller streamingenhed

1. Gå til Indstillinger, og vælg Tilgængelighed.

2. Under Hørelse skal du vælge Undertekster og billedtekster.

3. Vælg "Closed Captions + TH" for at slå det til.

4. Hvis du vil tilpasse billedtekster og undertekster, skal du vælge Format og derefter vælge en indstilling.

På Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.

2. Klik på Billedtekster.

3. Vælg "Foretræk closed captions og TH" for at slå det til.

Hvis du vil tilpasse billedtekster og undertekster, skal du vælge mellem indstillingerne på denne skærm.

Film og tv-udsendelser er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Se, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område. Hvilke sprog og tilgængelighedsfunktioner der understøttes af en film eller tv-udsendelse, varierer efter land og område.