Rediger dit Apple-id

Følg disse trin for at ændre den e-mailadresse, der bruges som Apple-id.

1. Log af hver Apple-tjeneste og enhed, der bruger dit Apple-id.
  2. Log på kontosiden for dit Apple-id.
  3. Gå til afsnittet Konto, og klik på Rediger. Klik på Rediger e-mailadresse under dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at besvare et eller flere af dine sikkerhedsspørgsmål.
  4. Skriv den e-mailadresse, du vil bruge som Apple-id. Der sendes en bekræftelseskode til den nye e-mailadresse.
  5. Indtast bekræftelseskoden fra den modtagne e-mail i felterne, og begynd at bruge det opdaterede Apple-id. Fik du ikke e-mailen?
  6. Log på alle Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Når du har ændret dit Apple-id, skal du bruge de nye loginoplysninger til alle de Apple-tjenester, du bruger.

Hvis du ikke kan ændre dit Apple-id

Du kan ændre dit Apple-id til en anden af dine e-mailadresser efter eget valg, så længe adressen ikke i forvejen bruges til et Apple-id. Hvis din e-mailadresse ender med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du muligvis ikke ændre dit Apple-id. Du får heller ikke vist Rediger e-mailadresse på kontosiden.

Hvis du vil logge ind med et andet Apple-id

Hvis du vil bruge det Apple-id, der bruges på din iPhone, iPad eller iPod touch – uden at ændre den e-mailadresse, der bruges som Apple-id – skal du følge disse trin for at logge ud og derefter logge ind med et andet Apple-id.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.