Ændring af dit Apple-id

Følg disse trin for at ændre den e-mailadresse*, du bruger som Apple-id.

Hvis dit Apple-id er en e-mailadresse fra en tredjepart

Inden du skifter e-mailadressen til dit Apple-id, skal du logge ud af alle de Apple-tjenester og -enheder, der bruger dit Apple-id. Hvis du vil bruge din iPhone, iPad eller iPod touch til at ændre dit Apple-id, skal du forblive logget på dit Apple-id, men kun på den pågældende enhed.

Når du skifter dit Apple-id, kan du indtaste en anden e-mailadresse fra en tredjepart. Du kan også indtaste en e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, og som allerede fungerer som log ind-alias eller alternativt Apple-id for din konto. Hvis du vil have vist disse adresser, skal du logge ind på kontosiden for dit Apple-id . Klik på Rediger i afsnittet Konto for at få vist Tilgængelig på. På denne liste vil et log ind-alias have et  ud for det, som viser beskeden: "This is an alias of your Apple ID email address" ("Dette er et alias for e-mailadressen under dit Apple-id"), når du holder markøren over det.

Brug af din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller en nyere version

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > Navn, telefon, e-mail.
  2. Tryk på Rediger ud for Kan kontaktes på, og slet derefter dit nuværende Apple-id.
  3. Tryk på Fortsæt. Indtast det Apple-id, du vil bruge.
  4. Tryk på Næste.

Brug af kontosiden til dit Apple-id

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Konto.
  3. Klik på Skift Apple-id under dit Apple-id. Hvis du forsøger at ændre dit Apple-id til en e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, og som er oprettet i løbet af de sidste 30 dage, kan du blive bedt om at prøve igen senere.
  4. Indtast det Apple-id, du vil bruge.
  5. Klik på Fortsæt.

Hvis du indtaster et nyt Apple-id, der slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, vises en besked, du skal bekræfte. Hvis du skifter dit Apple-id til en konto, der slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke skifte tilbage til en e-mailkonto fra en tredjepart. Dit tidligere Apple-id, der slutter med en e-mailadresse fra en tredjepart, bliver til en reserveadresse til e-mail til din Apple-id-konto.

Bekræft din nye e-mail

Hvis du skifter dit Apple-id til en anden e-mailadresse fra en tredjepart, skal du bekræfte din konto.

Når du indtaster den e-mailadresse, du vil bruge som dit Apple-id, sendes der en bekræftelseskode til dig på denne adresse. Skriv bekræftelseskoden fra den modtagne e-mail i felterne, og begynd at bruge det opdaterede Apple-id. Fik du ikke e-mailen?

Log ind igen

Log på alle Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Når du har ændret dit Apple-id, skal du bruge de nye loginoplysninger til alle de Apple-tjenester, du bruger.

Hvis dit Apple-id slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com

Når du skifter dit Apple-id, kan du indtaste en anden e-mailadresse fra en tredjepart. Du kan også indtaste en e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, og som allerede fungerer som alias for dit Apple-id. Når du skifter e-mailadresse, ændres det Apple-id, som andre ser, når de deler noget med dig, og det, som Apple henviser til din konto med.

Når du slår iCloud-e-mail til og vælger din e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, vil din nye @icloud.com-e-mail blive tildelt dit Apple-id som et log ind-alias. Hvis du vil se, hvilke e-mailadresser der fungerer som alias for dit Apple-id, skal du logge ind på kontosiden for dit Apple-id og klikke på Rediger i afsnittet Konto. Hold markøren over  ud for den ønskede e-mail. E-mailen burde være kvalificeret, hvis beskeden "This is an alias of your Apple ID email address" ("Dette er et alias for e-mailadressen under dit Apple-id") vises.

Sådan gør du på kontosiden til dit Apple-id.

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Konto.
  3. Klik på Skift Apple-id under dit Apple-id. Du får vist en liste over de e-mails, du kan vælge at bruge som Apple-id. Du kan kun bruge e-mailadresser, der allerede fungerer som aliasser for din konto. Hvis du forsøger at ændre dit Apple-id til en e-mailadresse, der slutter med @icloud.com, og som er oprettet i løbet af de sidste 30 dage, kan du blive bedt om at prøve igen senere.
  4. Vælg den, du vil bruge som dit Apple-id. Du kan kun skifte til en anden e-mailadresse til dit Apple-id, som slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com.
  5. Klik på Fortsæt.

Har du brug for hjælp?

Følg disse trin, hvis du har brug for hjælp til at skifte dit Apple-id eller logge ind med den rigtige konto.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre dit Apple-id

Du kan ændre dit Apple-id til en anden af dine e-mailadresser*, så længe adressen ikke allerede bruges som Apple-id. Hvis din e-mailadresse slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke skifte dit Apple-id til en e-mailadresse fra en tredjepart. På din kontoside vil du heller ikke kunne se Skift Apple-id eller muligheden for at slette din e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere.

Hvis du vil logge ind med et andet Apple-id

Hvis du vil ændre det Apple-id, du bruger på din iPhone, iPad eller iPod touch, men du ikke vil ændre den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id, skal du følge disse trin for at logge ud og derefter logge ind igen med et andet Apple-id.

Hvis du har indtastet din e-mailadresse forkert, da du oprettede dit Apple-id

Hvis du opretter dit Apple-id med en e-mailadresse, du ikke kan bekræfte, skal du logge på kontosiden for dit Apple-id med den e-mailadresse, du indtastede, da du oprettede dit Apple-id. Du kan derefter ændre dit Apple-id til den korrekte e-mailadresse.

* I Kina og Indien kan du bruge dit telefonnummer som dit Apple-id. Hvis du allerede bruger en e-mailadresse som Apple-id, kan du ikke ændre det til et telefonnummer. Og du kan heller ikke ændre et telefonnummer som Apple-id til en e-mailadresse.