Sådan ændres dit Apple-id

Brug denne fremgangsmåde til at ændre den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id.

1. Log af iCloud, iTunes og App Store, FaceTime, Find mine venner, Find min iPhone og iMessage på alle de enheder, der bruger det pågældende Apple-id.
  2. Log ind på kontosiden for dit Apple-id.
  3. Klik på Rediger > Rediger e-mailadresse i afsnittet Konto.
  4. Skriv den e-mailadresse, du vil bruge som Apple-id. Der sendes en bekræftelseskode til den nye e-mailadresse.
  5. Skriv bekræftelseskoden fra den modtagne e-mail i felterne, og begynd at bruge det opdaterede Apple-id. Fik du ikke e-mailen?

Du kan ændre dit Apple-id til en anden af dine e-mailadresser efter eget valg, så længe adressen ikke i forvejen bruges til et Apple-id. Hvis din e-mailadresse ender med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke ændre dit Apple-id, og du vil ikke se Rediger e-mailadresse på kontosiden.

Yderligere oplysninger

Når du har ændret dit Apple-id, skal du bruge de nye loginoplysninger til alle de Apple-tjenester, du bruger.

Hvis du vil bruge det Apple-id, du bruger på din iPhone, iPad eller iPod touch – uden at ændre den e-mailadresse, du bruger som Apple-id – skal du bruge denne fremgangsmåde til at logge ud og derefter logge ind med et andet Apple-id.

Sidst ændret: