Ændring af dit Apple-id

Følg disse trin for at ændre den e-mailadresse eller det telefonnummer*, du bruger som Apple-id.

Inden du ændrer dit Apple-id

Log ud af alle Apple-tjenester og -enheder, der bruger dit Apple-id. Hvis du vil bruge din iPhone, iPad eller iPod touch til at ændre dit Apple-id, skal du forblive logget på med dit Apple-id, men kun på den pågældende enhed.

Hvis dit Apple-id er en e-mailadresse fra en tredjepart

Når du ændrer et Apple-id, som er en e-mailadresse fra en tredjepart, kan du bruge en anden e-mailadresse fra en tredjepart. Du kan også bruge en @icloud.com-, @me.com- eller en @mac.com-e-mailadresse, som allerede er et log ind-alias eller andet Apple-id til din konto. Hvis du vil have vist disse adresser, skal du logge ind på kontosiden for dit Apple-id . Klik på Rediger i afsnittet Konto for at få vist Tilgængelig på. På denne liste vil et log ind-alias have et  ud for det, som viser beskeden: "This is an alias of your Apple ID email address" ("Dette er et alias for e-mailadressen under dit Apple-id"), når du holder markøren over det.

Når du bruger din @icloud.com-e-mailadresse

Når du slår iCloud-e-mail til og vælger din @icloud.com-e-mailadresse, vil din nye @icloud.com-e-mail blive tildelt dit Apple-id som et log ind-alias. Hvis du vil kontrollere de e-mailadresser, der er et log ind-alias for dit Apple-id, skal du logge ind på kontosiden for dit Apple-id og klikke på Rediger i afsnittet Konto. Placer markøren over spørgsmålstegnet  ud for den ønskede e-mail. Hvis du får vist en meddelelse med ordlyden: "This is an alias of your Apple ID email address" ("Dette er et alias for din Apple-id-e-mailadresse"), bør den e-mail være gyldig.

Hvis dit Apple-id er et telefonnummer

Hvis du oprettede dit Apple-id med dit telefonnummer som brugernavn på iOS 11 eller en nyere version, kan du se, hvordan du skifter til et andet mobilnummer.

Sådan ændrer du dit Apple-id, hvis det slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com

Hvis du bruger en @icloud.com-, @me.com- eller @mac.com-e-mailadresse som Apple-id, kan du ikke skifte til en e-mailadresse fra en tredjepart. Men du kan ændre den til et alias for din Apple-id-adresse. Hvis j.appleseed@icloud.com f.eks. er dit Apple-id, og du også har angivet j.appleseed@me.com på din konto, kan du ændre dit Apple-id til j.appleseed@me.com. Når du ændrer din e-mailadresse, ændres det Apple-id, som folk får vist, når de deler med dig, også.

Hvis du vil finde en gyldig e-mailadresse, som du kan bruge som Apple-id, skal du logge ind på kontosiden for dit Apple-id og klikke på Rediger i afsnittet Konto. Du får vist Tilgængelig på og et log ind-alias med et spørgsmålstegn . Hvis du holder markøren over spørgsmålstegnet, får du vist en meddelelse med ordlyden: "This is an alias of your Apple ID email address" ("Dette er et alias for din Apple-id-e-mailadresse").

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere

1. Gå til Indstillinger, tryk på [dit navn], og vælg derefter Navn, Telefonnumre, E-mailadresse.
  2. Tryk på Rediger ud for Kan kontaktes på, og slet derefter dit nuværende Apple-id.
  3. Tryk på Fortsæt. Indtast det Apple-id, du vil bruge.
  4. Tryk på Næste.

På kontosiden for dit Apple-id

1. Gå til appleid.apple.com, og log ind.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Konto.
  3. Klik på Skift Apple-id under dit Apple-id. Hvis du forsøger at ændre dit Apple-id til en @icloud.com-e-mailadresse, som er oprettet i løbet af de sidste 30 dage, kan du blive bedt om at prøve igen senere.
  4. Indtast det Apple-id, du vil bruge.
  5. Klik på Fortsæt.

Hvis du indtaster en e-mailadresse, der allerede er et alias eller et andet Apple-id, og den slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, får du vist en meddelelse, der skal bekræftes. Hvis du skifter dit Apple-id til en konto, der slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke skifte tilbage til en e-mailkonto fra en tredjepart. Dit tidligere Apple-id, der slutter med en e-mailadresse fra en tredjepart, bliver til en anden e-mailadresse til din Apple-id-konto.

Bekræft din nye e-mail

Hvis du skifter dit Apple-id til en anden e-mailadresse fra en tredjepart, skal du bekræfte din konto.**

Når du indtaster den e-mailadresse, du vil bruge som dit Apple-id, sendes der en bekræftelseskode til dig på denne adresse. Skriv bekræftelseskoden fra den modtagne e-mail i felterne, og begynd at bruge det opdaterede Apple-id. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke har modtaget e-mailen.

**Du kan ændre dit Apple-id til en anden e-mailadresse fra en tredjepart, hvis dit nuværende Apple-id også er en e-mailadresse fra en tredjepart. Du kan også ændre dit Apple-id til et log ind-alias, som allerede eksisterer.

Log ind igen

Log ind på alle Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Når du har ændret dit Apple-id, skal du bruge de nye loginoplysninger til alle de Apple-tjenester, du bruger.

Har du brug for hjælp?

Følg disse trin, hvis du har brug for hjælp til at skifte dit Apple-id eller logge ind med den rigtige konto.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre dit Apple-id

Du kan ændre dit Apple-id til en anden e-mailadresse*, så længe adressen ikke allerede bruges som Apple-id. Hvis din e-mailadresse slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke skifte dit Apple-id til en e-mailadresse fra en tredjepart. På din kontoside vil du heller ikke kunne se Skift Apple-id eller muligheden for at slette din e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere.

Hvis du vil logge ind med et andet Apple-id

Hvis du vil ændre det Apple-id, du bruger på din iPhone, iPad eller iPod touch, men du ikke vil ændre den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id, skal du følge disse trin for at logge ud og derefter logge ind igen med et andet Apple-id.

Hvis du har indtastet din e-mailadresse forkert, da du oprettede dit Apple-id

Hvis du opretter dit Apple-id med en e-mailadresse, du ikke kan bekræfte, skal du logge på kontosiden for dit Apple-id med den e-mailadresse, du indtastede, da du oprettede dit Apple-id. Du kan derefter ændre dit Apple-id til den korrekte e-mailadresse.

* I nogle lande eller områder kan du bruge dit telefonnummer som Apple-id. Hvis du allerede bruger en e-mailadresse som Apple-id, kan du muligvis ikke ændre det til et telefonnummer.