Sådan ændres dit Apple-id

Her kan du se, hvordan du ændrer den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id.

I de fleste tilfælde er et Apple-id også den primære e-mailadresse for en Apple-id-konto. Du kan ændre dit Apple-id til en valgfri anden e-mailadresse, som du bruger, så længe adressen ikke i forvejen bruges til et Apple-id. Hvis din e-mailadresse slutter på @icloud.com, @me.com eller @mac.com, er den allerede et Apple-id.

Brug denne fremgangsmåde til at nulstille dit Apple-id:

1. Log af iCloud, iTunes Store, App Store, FaceTime, Find mine venner, Find min iPhone og iMessage på alle de enheder, der bruger det pågældende Apple-id til disse tjenester.
  2. Gå til Mit Apple-id.
  3. Vælg Administrer dit Apple-id, og log ind. Se her, hvis du har glemt adgangskoden
  4. Vælg Rediger ud for "Apple-id og din primære e-mailadresse".
  5. Indtast den e-mailadresse, der skal bruges til dit Apple-id, og tryk derefter på Arkiver. Apple sender en e-mail om bekræftelse til denne adresse.
  6. Åbn e-mailen fra Apple, og klik på Bekræft nu. Se her, hvis du ikke har modtaget e-mailen.
  7. Når siden Mit Apple-id åbnes, skal du logge på med det nye Apple-id og den nye adgangskode. Når der vises en meddelelse om, at bekræftelsen er udført, kan du begynde at bruge det nye Apple-id.
  8. Tilpas de funktioner og tjenester, som du bruger dit Apple-id til, så det nye Apple-id registreres alle de nødvendige steder.

Hvis du vil ændre det Apple-id, som er logget ind på din iOS-enhed, skal du bruge denne fremgangsmåde til at logge ud og derefter logge ind igen med et andet Apple-id.

Sidst ændret: