Redigering af dit Apple-id

Brug denne fremgangsmåde til at ændre den e-mailadresse, du bruger som dit Apple-id.

Log ud af dit nuværende Apple-id

Log ud af alle Apple-tjenester og -enheder, der bruger dit Apple-ID.

Skift din e-mailadresse

Du kan ændre dit Apple-id på din kontoside eller på din iOS-enhed med 10.3 eller en nyere version.

På kontosiden for dit Apple-id: Gå til appleid.apple.com, og log ind. Gå til afsnittet Konto, og klik på Rediger. Klik på Rediger e-mailadresse under dit Apple-id.

På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Indstillinger > [dit navn] > Navn, telefon, e-mail. Tryk på Rediger > Slet ud for Tilgængelig på. Tryk på Fortsæt, og følg den vejledning, der vises.

Når du ændrer din e-mailadresse, bliver du muligvis bedt om at besvare et eller flere af dine sikkerhedsspørgsmål.

Bekræft din nye e-mail

Når du indtaster den e-mailadresse, du vil bruge som dit Apple-id, sendes der en bekræftelseskode til dig på denne adresse. Indtast bekræftelseskoden fra den modtagne e-mail i felterne, og begynd at bruge det opdaterede Apple-id. Fik du ikke e-mailen?

Log ind igen

Log på alle Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Når du har ændret dit Apple-id, skal du bruge de nye loginoplysninger til alle de Apple-tjenester, du bruger.

Hvis du ikke kan ændre dit Apple-id

Du kan ændre dit Apple-id til en anden af dine e-mailadresser efter eget valg, så længe adressen ikke i forvejen bruges til et Apple-id. Hvis din e-mailadresse ender med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke ændre dit Apple-id. På din kontoside vil du heller ikke kunne se Rediger e-mailadresse eller muligheden for at slette din e-mail på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller en nyere model.

Hvis du vil logge ind med et andet Apple-id

Hvis du vil bruge det Apple-id, der bruges på din iPhone, iPad eller iPod touch – uden at ændre den e-mailadresse, der bruges som Apple-id – skal du følge disse trin for at logge ud og derefter logge ind med et andet Apple-id.

Hvis du har indtastet din e-mailadresse forkert, da du oprettede dit Apple-id

Hvis du opretter dit Apple-id med en e-mailadresse, du ikke kan bekræfte, skal du logge ind på kontosiden for dit Apple-id med den e-mailadresse, du indtastede, da du oprettede dit Apple-id. Du kan derefter ændre dit Apple-id til den korrekte e-mailadresse.