Rediger dit Apple-id

Følg disse trin for at ændre den e-mailadresse, der bruges som Apple-id.

1. Log af hver Apple-tjeneste og enhed, der bruger dit Apple-id.
  2. Log på kontosiden for dit Apple-id.
  3. Gå til afsnittet Konto, og klik på Rediger. Klik på Rediger e-mailadresse under dit Apple-id.
  4. Indtast den e-mailadresse, der skal bruges som Apple-id. Der sendes en bekræftelseskode til den nye e-mailadresse.
  5. Indtast bekræftelseskoden fra den modtagne e-mail i felterne, og begynd at bruge det opdaterede Apple-id. Fik du ikke e-mailen?
  6. Log på alle Apple-tjenester med dit nye Apple-id.

Du kan ændre dit Apple-id til en anden af dine e-mailadresser, så længe adressen ikke allerede er i brug som Apple-id. Hvis din e-mailadresse ender med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du muligvis ikke ændre dit Apple-id. Du får heller ikke vist Rediger e-mailadresse på kontosiden.

Læs mere

Når du har ændret dit Apple-id, skal du bruge de nye loginoplysninger til alle dine Apple-tjenester.

Hvis du vil ændre det Apple-id, der bruges på din iPhone, iPad eller iPod touch – uden at ændre den e-mailadresse, der bruges som Apple-id – skal du følge disse trin for at logge ud og derefter logge ind med et andet Apple-id.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sidst ændret: