Problemer med at logge ind med totrinsbekræftelse via Apple-id

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis totrinsbekræftelse af dit Apple-id er slået til, og du ikke kan logge ind.

Når du har slået totrinsbekræftelse af dit Apple-id til, skal du altid bruge mindst to af følgende for at kunne logge ind:

• Din Apple-id-adgangskode
  • Adgang til en af dine godkendte enheder
  • Din gendannelsesnøgle

Sådan gør du, hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode

Gå ind på iforgot.apple.com/dk for at nulstille adgangskoden. Du skal angive gendannelsesnøglen og kunne modtage en midlertidig bekræftelseskode på en af de godkendte enheder.

Du har mistet den godkendte enhed eller telefonnummer, der var tilknyttet dit Apple-id

Hvis du har din gendannelsesnøgle og kan huske adgangskoden til dit Apple-id, kan du logge på og tilknytte en ny godkendt enhed eller et godkendt telefonnummer til kontoen. Du kan også fjerne enheder, som du ikke længere har.

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Vælg "Kan du ikke få adgang til dine godkendte enheder?" på skærmen Bekræft din identitet.
  3. Indtast din gendannelsesnøgle i lokalmenuen.
  4. Gå til afsnittet Sikkerhed, og klik på Rediger.

Fjern den enhed, som ikke længere skal bruges til at bekræfte din identitet. Hvis du har andre enheder, hvor Find min iPhone er slået til, kan du bekræfte dem som godkendte enheder. Du kan også tilføje yderligere godkendte telefonnumre.

Du har mistet din gendannelsesnøgle

Hvis du kan huske adgangskoden til dit Apple-id og har adgang til en af dine godkendte enheder, kan du logge ind og oprette en ny gendannelsesnøgle.

1. Gå til kontosiden for dit Apple-id.
  2. Log ind med din adgangskode og den godkendte enhed.
  3. Klik på Rediger > Erstat mistet nøgle i afsnittet Sikkerhed.

Opbevar den nye gendannelsesnøgle et sikkert sted. Den gamle gendannelsesnøgle virker ikke længere, og du kan ikke bruge den til at nulstille din adgangskode eller få adgang til din konto.

Du har mistet to eller flere af de nødvendige elementer ved login

Som nævnt ovenfor kræves der mindst to af nedenstående elementer for at kunne logge ind, når totrinsbekræftelse er slået til:

• Din Apple-id-adgangskode
  • Adgang til en af dine godkendte enheder
  • Din gendannelsesnøgle

Hvis du endegyldigt har mistet to af ovennævnte, vil du ikke kunne logge ind eller få adgang til kontoen igen. I så fald bliver du nødt til at oprette et nyt Apple-id. Du kan oprette et nyt på Apple-id-webstedet.

Yderligere oplysninger

Totrinsbekræftelse er ikke det samme som totrinsgodkendelse – en forbedret sikkerhedsfunktion, der er indbygget i iOS 9 og OS X El Capitan.

Du kan få yderligere oplysninger om sikkerhed og Apple-id.