Få mere at vide om, hvilken størrelse SIM-kort din iPhone eller iPad bruger

Hvis du vil vide, hvilket SIM-kort din iPhone eller iPad-model med Wi-Fi + Cellular bruger, skal du finde modellen på listen.

Nano-SIM-kort

nano-SIM-kort

iPhone

• iPhone XS, iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad*

• iPad (5. generation)
  • iPad Pro
  • iPad Air og nyere
  • iPad mini og nyere

* iPad mini 3 og nyere, iPad Air 2 og iPad Pro understøtter Apple-SIM-kort.

Mikro-SIM-kort

Mikro-SIM-kort

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4. generation)
  • iPad (3. generation)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kort

SIM-kort

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

eSIM

I nogle lande og områder understøtter følgende iPhone-modeller eSIM:

• iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR

Du kan aktivere et mobilabonnement til eSIM fra en operatør, der understøtter Dual SIM. Disse modeller har også en SIM-kortholder til et nano-SIM-kort. Du kan bruge et nano-SIM-kort fra en operatør.

Indbygget Apple SIM-kort

Disse iPad-modeller har et integreret Apple-SIM-kort, der er indbygget i iPad:

• iPad Pro 12,9" (2. generation) Wi-Fi + Cellular-model
  • iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular-model
  • iPad Pro 9,7" Wi-Fi + Cellular-model

Disse iPad-modeller har også en SIM-kortholder til et nano-SIM-kort. Du kan bruge et nano-SIM-kort fra en operatør eller et aktiveret Apple-SIM-kort.* Disse modeller understøtter ikke et Apple-SIM-kort, der ikke er aktiveret.

* Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger.

Læs mere

• Find din iPhone- eller iPad-model.
  • Fjern eller udskift SIM-kortet.
  • Apples hardwaregaranti omfatter ikke beskadigelse af SIM-kortholderen eller enheden, hvis der er brugt et ændret SIM-kort. Hvis du klipper i SIM-kortet eller på anden vis ændrer det for at tilpasse det en anden model, kan enheden muligvis ikke oprette forbindelse til mobilnetværk eller bruge alle funktioner.
  • Hvis du får en ny iPhone, og dit gamle SIM-kort ikke passer, skal du kontakte mobilselskabet og bede om at få flyttet din konto til det SIM-kort, der fulgte med telefonen. Du kan også bede om at få et nyt SIM-kort, hvis du ikke fik et, da du købte telefonen.