Få mere at vide om, hvilken størrelse SIM-kort din iPhone eller iPad bruger

Hvis du vil vide, hvilket SIM-kort din iPhone eller iPad-model med Wi-Fi + Cellular bruger, skal du finde modellen på listen. Hvis du har købt en iPhone 14-model i USA, har din iPhone ikke et fysisk sim-kort, men eSIM.

Nano-SIM-kort

nano-sim-kort

iPhone

• iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max (modeller, der er købt i andre lande end USA)*
  • iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
  • iPhone SE (3. generation), iPhone SE (2. generation)
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
  • iPhone XS, iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s, iPhone 6s Plus
  • iPhone 6, iPhone 6 Plus
  • iPhone SE (1. generation)
  • iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5

iPad

• iPad (5. generation og nyere modeller)
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (alle modeller)
  • iPad mini (alle modeller)

Mikro-SIM-kort

Mikro-sim-kort

iPhone

• iPhone 4s
  • iPhone 4

iPad

• iPad (4. generation)
  • iPad (3. generation)
  • iPad 2
  • iPad

SIM-kort

Sim-kort

iPhone

• iPhone 3GS
  • iPhone 3G
  • iPhone

eSIM

I nogle lande og områder understøtter visse iPhone-modeller eSIM.

Du kan aktivere et mobilabonnement til eSIM fra en operatør, der understøtter dobbelt-sim. iPhone 13 og tidligere modeller har også en sim-kortholder til et nano-sim-kort. Du kan bruge et nano-sim-kort fra en operatør. iPhone 13-modeller understøtter dobbelt-eSIM.

Du kan oprette et mobildataabonnement med et eSIM med visse iPad-modeller.

Læs mere

• Find din iPhone- eller iPad-model.
  • Fjern eller skift dit Sim-kort på iPhone eller sim-kort på iPad.
  • Apples hardwaregaranti omfatter ikke beskadigelse af SIM-kortholderen eller enheden, hvis der er brugt et ændret SIM-kort. Hvis du klipper i SIM-kortet eller på anden vis ændrer det for at tilpasse det en anden model, kan enheden muligvis ikke oprette forbindelse til mobilnetværk eller bruge alle funktioner.
  • Hvis du får en ny iPhone, og dit gamle SIM-kort ikke passer, skal du kontakte mobilselskabet og bede om at få flyttet din konto til det SIM-kort, der fulgte med telefonen. Du kan også bede om at få et nyt SIM-kort, hvis du ikke fik et, da du købte telefonen.

* I USA har iPhone 14-modeller ikke et fysisk sim-kort. De bruger i stedet eSIM.