Skift af sprog til lyd for iTunes Store-videoer

Du kan skifte sprog for lydsporet i mange af de film, der findes i iTunes Store.

Nogle film i iTunes Store har mere end ét lydspor. Du kan bruge trinnene i denne artikel til at se, om din film har mere end et lydspor og derefter skifte til et andet.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.

iPhone, iPad, iPod touch og iPod nano

Tryk på taleboblesymbolet  i afspilningsmenuen nederst på skærmen, mens du ser en film for at åbne menuen Lyd & undertekster. Tryk på skærmen, hvis menuen ikke vises. Hvis lyden findes på flere sprog, kan du vælge et andet.

Hvis du bruger din enhed med AirPlay til at streame en film til Apple TV, kan du ændre sproget fra enheden, mens du ser filmen.

Mac eller pc

Tryk på taleboblesymbolet  i betjeningspanelet nederst i iTunes-vinduet, mens du ser en film for at åbne menuen Lyd & undertekster. Placer markøren nederst i vinduet, hvis menuen ikke vises. Hvis lyden findes på flere sprog, kan du vælge et andet.

Hvis du bruger din computer med AirPlay til at streame en film til Apple TV, kan du ændre sproget på computeren, mens du ser filmen.

Apple TV

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generation): Skub ned på din Apple TV Remote for at åbne infovinduet, mens du ser en film. Skub derefter til højre, og vælg Lyd. Hvis lyden findes på flere sprog, kan du vælge et andet.

På Apple TV (3. generation og ældre): Tryk på knappen Vælg, og hold den nede på din Apple TV Remote, mens du ser en film. Gå til Lyd. Hvis lyden findes på flere sprog, kan du vælge et andet.

Find lyd på flere sprog i iTunes Store

Følg disse trin for at finde ud af, om der findes mere end ét sproglydspor til en film i iTunes Store:

1. Søg efter en film i iTunes Store, og tryk eller klik på den.
  2. Rul ned til bunden af filmens side med produktoplysninger, og find afsnittet Sprog.

Hvis der findes mere end ét sproglydspor, kan du finde dem under Yderligere.

Hvis der står Undertekster eller CC efter et sprog, indeholder filmen ikke et lydspor på det pågældende sprog, men kun undertekster og closed captioning (billed- og undertekster).

Læs mere

Tv-udsendelser, som du køber i iTunes Store, indeholder kun ét lydspor. Der vises to udgaver af en tv-udsendelse, som kan købes, hvis den findes på et alternativt sprog.

Brug disse trin til at læse mere om, hvordan du slår undertekster eller closed captioning til på forskellige enheder: