Brug af AVCHD-arkiver med QuickTime Player

Læs mere om brug af AVCHD-arkiver i QuickTime Player i OS X Mountain Lion eller nyere.

Med QuickTime Player i OS X Mountain Lion er det muligt at afspille, gennemse, tilpasse, eksportere og dele videoer i AVCHD-format. AVCHD-formatet bruges af HD-enheder som videokameraer med harddisk og digitalkameraer med videofunktion.

Der kan normalt opnås adgang til AVCHD-materialet ved at slutte kameraet til en Mac-computer via et USB-kabel. I nogle enheder, f.eks. digitalkameraer, er der hukommelseskort, der kan tages ud, og de kan bruges via en USB-kortlæser eller SD-kortpladsen, som findes på nogle Mac-computere. Se dokumentationen til enheden for at få oplysninger om, hvordan AVCHD-medier overføres til en Mac-computer.

Når AVCHD-medierne er overført til din Mac-computer, skal du åbne mappen med medier. Derefter skal du dobbeltklikke på filnavnet AVCHD, BDMV eller PRIVATE for at åbne filen i QuickTime Player.

Hvis mediet indeholder flere klip, vises de muligvis sorteret i grupper fra ældste til nyeste. Vælg ét eller flere klip, som du vil afspille, og klik derefter på Åbn.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.