Se din Apple-id-saldo

Tjek din tilgængelige Apple-id-saldo på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Eller brug iTunes på en pc.

Hvis du vil indsætte penge på dit Apple-id, skal du bruge den betalingsmetode, du har registreret, eller indløse App Store- og iTunes-gavekort.

Når du har indsat penge, kan du bruge din Apple-id-saldo til at foretage køb i App Store, iTunes Store eller Apple Books eller til at købe iCloud-lagringsplads. Saldoen bruges til alle køb, du foretager, indtil der ikke er flere penge tilbage.

Læs mere om, hvordan du opretter et Apple-id, hvis du ikke har et.

Apple-id-saldo er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder. Se, om du kan bruge Apple-id-saldo via indsættelse af penge eller indløsning af gavekort (eller begge) i dit land eller område.

Sådan vises saldoen på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på dit billede eller på loginknappen  øverst på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Hvis du har penge på dit Apple-id, vises beløbet under dit navn.

iPhone, der viser Apple-id-saldoen under John Appleseeds navn og e-mailadresse.

Sådan får du vist din saldo på din Mac

1. Åbn App Store. Hvis loginknappen  vises nederst i indholdsoversigten, skal du klikke på den og logge ind med dit Apple-id.
  2. Hvis du har penge på dit Apple-id, vises beløbet under dit navn nederst i indholdsoversigten.

App Store på Mac viser John Appleseeds Apple-id-saldo under hans navn i indholdsoversigten.

Sådan får du vist din saldo på din pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Klik på Butik øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis du har penge på kontoen, vises beløbet under søgefeltet.

Om ubrugte beløb på Apple-id

Du kan ikke returnere eller indløse App Store- og iTunes-gavekort eller ubrugte beløb til kontanter, medmindre det er påkrævet ved lov. Hvis lovgivningen i dit land giver ret til at få et ubrugt beløb på kontoen udbetalt, kan du anmode om udbetaling. Kontakt Apple-support, og vælg derefter en kategori og et emne. Angiv følgende oplysninger i anmodningen:

• Dit Apple-id.
  • Beløbet, der ønskes refunderet.
  • Din aktuelle leveringsadresse.

Du kan blive bedt om at sende yderligere oplysninger, før anmodningen kan godkendes.

Sådan gør du, hvis du har tænkt dig at slette dit Apple-id eller skifte land eller område

Før du kan slette dit Apple-id eller skifte land eller område for dit Apple-id, skal du bruge alle pengene på din Apple-id-saldo. Du skal muligvis også vente på, at eventuelle refunderinger gennemføres. Hvis din saldo er mindre end prisen på et enkelt emne, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

• Hvis du bruger Familiedeling, er det kun dig, der har adgang til de penge, du indsætter på din Apple-id-saldo. Din Apple-id-saldo deles ikke med andre familiemedlemmer.
  • Hvis du mener, at saldoens beløb ikke er korrekt, kan du tjekke din købsoversigt for at se, om en del af saldoen blev brugt på et køb. Hvis du stadig mener, at saldoen er forkert, skal du prøve at logge af iTunes Store og App Store på alle dine enheder og derefter logge ind igen.
  • Læs mere om, hvordan køb i App Store og iTunes Store betales.