Visning af din Store-kredit

Brug din iPhone, iPad, iPod touch eller iTunes på en Mac eller pc for at tjekke den tilgængelige Store-kredit på dit Apple-id.

Du kan indsætte penge på dit Apple-id med den betalingsmetode, du har tilføjet, eller via App Store- og iTunes-gavekort.

Når du indsætter penge, kan du bruge din Store-kredit (Apple-id-saldo) til at foretage køb i iTunes og App Store eller iCloud-lagringsplads, så længe du er logget ind i hver butik med det samme Apple-id. Saldoen bruges til hvert køb, du foretager i en butik, indtil den er helt opbrugt.

Du kan se din Store-kredit i kontooplysningerne for dit Apple-id.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id. Læs om, hvordan du opretter et Apple-id, hvis du ikke har et.
  3. Hvis du har penge på kontoen, vises dette oven over "Indsæt penge på Apple-id."

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  3. Klik på Butik øverst i iTunes-vinduet.
  4. Hvis du har penge på kontoen, vises beløbet under søgefeltet.

Læs mere

Du kan ikke indløse eller returnere App Store- og iTunes-gavekort eller Apple Music-gavekort eller ubrugte beløb til kontanter, medmindre det er påkrævet ved lov. Hvis lovgivningen i dit land giver ret til at få et ubrugt beløb på kontoen udbetalt, kan du anmode om udbetaling ved at kontakte Apple-support. Vælg supportkategori og -emne, og angiv følgende oplysninger i anmodningen:

• Dit Apple-id.
  • Beløbet, som ønskes udbetalt.
  • Din aktuelle leveringsadresse.

Du kan blive bedt om at sende yderligere oplysninger, før anmodningen kan godkendes.