Se din Apple-id-saldo

Brug din iPhone, iPad, iPod touch eller iTunes på en Mac eller pc til at se din Apple-id-saldo.

Du kan indsætte penge på dit Apple-id med den betalingsmetode, du har tilføjet, eller ved at indløse App Store- og iTunes-gavekort.

Når du har indsat penge, kan du bruge din Apple-id-saldo til at foretage køb i App Store, iTunes Store eller Apple Books eller til at købe iCloud-lagringsplads. Saldoen bruges til alle køb, du foretager, indtil der ikke er flere penge tilbage.

Apple-id-saldo er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder. Se, om Apple-id-saldo via indsættelse af penge eller indløsning af gavekort (eller begge) er tilgængeligt i dit land eller område.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id. Læs om, hvordan du opretter et Apple-id, hvis du ikke har et.
  3. Hvis du har penge på din saldo, vises dette oven over "Indsæt penge på Apple-id."
    En iPhone X, der viser skærmen Kontoindstillinger. Apple-id'et har en saldo på 17,06 USD.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Klik på Butik øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis du har penge på kontoen, vises beløbet under søgefeltet.
    Et iTunes-vindue, der viser iTunes Store. Apple-id-saldoen på 17,06 USD er forstørret øverst til højre.

Læs mere

• Selvom du bruger Familiedeling, er penge, som du indsætter på din Apple-id-saldo, kun tilgængelige for dig. Din Apple-id-saldo deles ikke med andre familiemedlemmer.
  • Din saldo er tilgængelig i iTunes Store, App Store og Apple Books. Hvis du mener, at saldoens beløb ikke er korrekt, kan du tjekke din købsoversigt for at se, om en del af saldoen blev brugt på et køb. Hvis du stadig mener, at saldoen er forkert, skal du prøve at logge af iTunes Store og App Store på alle dine enheder og derefter logge ind igen.
  • Læs mere om, hvordan køb i App Store og iTunes Store betales.

Sådan får du hjælp

Før du kan slette dit Apple-id eller skifte land eller område for dit Apple-id, skal du bruge alle pengene på din Apple-id-saldo. Du skal muligvis også vente på, at eventuelle refunderinger gennemføres. Hvis din saldo er mindre end prisen på et enkelt emne, skal du kontakte Apple-support.

Du kan ikke indløse eller returnere App Store- og iTunes-gavekort eller ubrugte beløb til kontanter, medmindre det er påkrævet ved lov. Hvis lovgivningen i dit land giver ret til at få et ubrugt beløb på kontoen udbetalt, kan du anmode om udbetaling: Kontakt Apple-support, og vælg derefter supportkategori og -emne. Angiv følgende oplysninger i anmodningen:

• Dit Apple-id.
  • Beløbet, der ønskes refunderet.
  • Din aktuelle leveringsadresse.

Du kan blive bedt om at sende yderligere oplysninger, før anmodningen kan godkendes.