Kontroller din Apple-id-saldo

Brug App Store til at få vist din saldo. Eller brug iTunes til Windows på en pc.

Sådan kontrollerer du din saldo på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på dit billede eller på loginknappen  øverst på skærmen. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Hvis du har en saldo, vises beløbet under dit navn. Hvis der ikke vises et beløb, har du ingen saldo.

iPhone, der viser Apple-id-saldoen under John Appleseeds navn og e-mailadresse.

Sådan kontrollerer du din saldo på Mac

1. Åbn App Store. Hvis du får vist en log ind-knap  nederst på indholdsoversigten, skal du klikke på den og logge ind med dit Apple-id.
  2. Hvis du har en saldo, vises beløbet under dit navn. Hvis der ikke vises et beløb, har du ingen saldo.

App Store på Mac, der viser John Appleseeds Apple-id-saldo under hans navn i indholdsoversigten.

Sådan kontrollerer du din saldo på Windows-pc

1. Åbn iTunes til Windows. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  2. Klik på Butik øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis du har en saldo, vises beløbet under dit navn. Hvis der ikke vises et beløb, har du ingen saldo.

Om ubrugt Apple-id-saldo

Du kan ikke indløse eller returnere Apple-gavekort, App Store- og iTunes-gavekort eller få udbetalt Apple-id-saldo i kontanter, undtagen hvor det er påkrævet ved lov. Hvis din retskreds tillader refundering af indløst gavebeløb, kan du kontakte Apple-support og anmode om refundering. Når du kontakter Apple, skal du angive følgende oplysninger:

• Dit Apple-id.
  • Beløbet, der ønskes refunderet.
  • Din aktuelle leveringsadresse.

Hvis du vil slette dit Apple-id eller ændre land eller område

Du skal have brugt hele din Apple-id-saldo, før du kan slette dit Apple-id eller ændre land eller område for dit Apple-id. Du bliver muligvis også nødt til at vente på behandling af igangværende refunderinger. Kontakt Apple-support, hvis din saldo er lavere end prisen på et enkelt emne.