Søgning efter indhold med closed captions og undertekster i iTunes Store

Læs mere om, hvordan du kan finde film og tv-udsendelser i iTunes Store med closed captions og undertekster til døve og hørehæmmede.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på iTunes Store.
  3. Skriv en bestemt titel eller et bestemt søgeord i søgefeltet øverst til højre. Du kan også skrive "closed caption" for at søge i tilgængelige titler med closed captions eller "undertekster" eller "SDH" for at søge i tilgængelige titler med undertekster til døve og hørehæmmede. Tryk derefter på Enter på dit tastatur.
  4. Klik på Film eller Tv-udsendelser i kolonnen til højre i vinduet.
  5. Når du har fundet noget, du gerne vil se, skal du klikke på det. Kig efter et symbol for closed captions  eller et symbol for undertekster til døve og hørehæmmede  på emnets produktside under titlen.

Rul ned til bunden af emnets produktside, og se afsnittet Sprog for at få oplysninger om tilgængelige sprog med closed captions og undertekster.

På din iPhone, iPad og iPod touch

1. Tryk på iTunes Store.
  2. Tryk på Søg i navigationsmenuen nederst på skærmen.
  3. Skriv en bestemt filmtitel eller et søgeord i søgelinjen øverst på skærmen. Du kan også skrive "closed captions" for at søge i tilgængelige titler med closed captions eller "undertekster" eller "SDH" for at søge i tilgængelige titler med undertekster.
  4. Når du finder noget, du gerne vil se, skal du trykke på det. Se efter et symbol for closed captions  eller et symbol for undertekster til døve og hørehæmmede  på emnets produktside under titlen.

Rul ned til bunden af emnets produktside, og se afsnittet Sprog for at få oplysninger om tilgængelige sprog med closed captions og undertekster.

På dit Apple TV

1. Åbn appen Film eller Tv-udsendelser.
  2. Vælg eller søg efter en film eller en tv-udsendelse.
  3. På beskrivelsessiden for filmen eller episoden vises der et closed captions-symbol , hvis funktionen understøttes. Der vises et symbol for undertekster til døve og hørehæmmede , hvis undertekster understøttes.

Skub ned på fjernbetjeningen for at gå til bunden af et emnes produktside. Se i afsnittene Sprog og Tilgængelighed efter oplysninger om tilgængelige sprog med closed captions og undertekster.

Læs mere

Tilgængeligheden af closed captions og undertekster varierer efter land og område.

Læs mere om, hvordan du slår closed captions og undertekster til på forskellige enheder ved hjælp af nedenstående trin:

Noget af indholdet i iTunes Store har også lydbeskrivelser. Læs mere om, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser.

Du kan også ændre lydsproget i de film, du køber i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.