Nulstilling eller gendannelse af fabriksindstillingerne på dit Apple TV

Følg disse trin for at slette dataene på dit Apple TV, gendanne fabriksindstillingerne og fjerne alle oplysninger på den.

Sådan nulstiller du Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation)

1. Gå til Indstillinger > System > Nulstil.
  2. Vælg en nulstillingsmulighed:
    • Nulstil: Dette er den hurtigste måde at gendanne dit Apple TV til fabriksindstillingerne på.  Denne mulighed kræver ikke internetforbindelse.
    • Nulstil og opdater: Denne mulighed gendanner fabriksindstillingerne på dit Apple TV og installerer softwareopdateringer. Denne mulighed kræver internetforbindelse.
  3. Du må ikke afbryde strømmen til Apple TV, før nulstillingsprocessen er fuldført.

Læs, hvad du skal gøre, hvis din Apple TV Remote ikke virker.

Sådan nulstiller eller gendanner du Apple TV (3. generation) eller en tidligere model

1. Vælg Indstillinger > Generelt > Nulstil.
  2. Vælg en af disse muligheder:
    • Nulstil alle indstillinger: Denne indstilling nulstiller dine indstillinger, herunder dine konti og konfigurationer.
    • Gendan: Denne mulighed gendanner fabriksindstillingerne på dit Apple TV og installerer softwareopdateringer. Denne mulighed kræver internetforbindelse.
  3. Du må ikke afbryde strømmen til Apple TV, før nulstillingsprocessen er fuldført. Derefter kan du indstille dit Apple TV igen.

Læs, hvad du skal gøre, hvis din Apple TV Remote ikke virker.

Sådan får du hjælp

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple-support.