Gendannelse af fabriksindstillingerne på dit Apple TV

Følg disse trin for at slette dataene på dit Apple TV, gendanne fabriksindstillingerne og fjerne alle oplysninger.

Sådan gendanner du dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation)

1. Gå til Indstillinger > System > Nulstil.
  2. Vælg en nulstillingsmulighed:
    • Nulstil: Dette er den hurtigste måde at nulstille dit Apple TV til fabriksindstillingerne på, og det kræver ikke internetforbindelse.
    • Nulstil og opdater: Denne mulighed gendanner fabriksindstillingerne på dit Apple TV og installerer softwareopdateringer. Denne mulighed kræver internetforbindelse.
  3. Du må ikke afbryde strømmen til Apple TV, før nulstillingsprocessen er fuldført.

Sådan gendannes dit Apple TV (3. generation) eller tidligere modeller

1. Vælg Indstillinger > Generelt > Nulstil.
  2. Vælg en af disse muligheder:
    • Nulstil alle indstillinger: Denne indstilling nulstiller dine indstillinger, herunder dine konti og konfigurationer.
    • Gendan: Denne mulighed gendanner fabriksindstillingerne på dit Apple TV og installerer softwareopdateringer. Denne mulighed kræver internetforbindelse.
  3. Du må ikke afbryde strømmen til Apple TV, før nulstillingsprocessen er fuldført. Derefter kan du indstille dit Apple TV igen.