Om Apple Digital AV-mellemstik til iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruge et Digital AV- eller VGA-mellemstik til at slutte din iOS-enhed til en skærm, f.eks. til et tv, en projektor eller en computerskærm.

Find ud af, hvilket mellemstik du har brug for

Hvis du vil have vist indhold fra din iPhone, iPad eller iPod touch på en sekundær skærm, skal du have det rette mellemstik. Hvis du vil oprette en trådløs forbindelse, skal du bruge AirPlay.

Til iOS-enheder med Lightning-stik

Til iOS-enheder med Dock-stik med 30 ben

Sådan oprettes forbindelse

Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til en skærm:

1. Sæt et Digital AV-mellemstik eller et VGA-mellemstik i opladerporten i bunden af din iOS-enhed.
  2. Slut et HDMI- eller VGA-kabel til dit mellemstik.
  3. Slut den anden ende af dit HDMI- eller VGA-kabel til din sekundære skærm (tv, skærm eller projektor).
  4. Tænd din sekundære skærm.
  5. Hvis det er nødvendigt, skal du skifte til den korrekte videokilde på din sekundære skærm. Hvis du har brug for hjælp, skal du bruge skærmens vejledning.

Skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch vises2 på dit tv, din skærm eller din projektor.

Oplad din iOS-enhed, mens den er tilsluttet en skærm

De fleste mellemstik har et ekstra Lightning-stik eller et Dock-stik med 30 ben, så du kan oplade din iOS-enhed, mens den er sluttet til en sekundær skærm tilsluttet. Du skal blot slutte et Lightning til USB-stik eller et Dock-stik til USB-stik til mellemstikket. Slut derefter USB-stikket til en strømkilde.

Sådan får du hjælp

Find ud af, hvad du skal gøre, når du har følgende problemer.

Hvis du kan se video, men ikke kan høre lyd

Sørg for, at du bruger et Digital AV-mellemstik (som har en HDMI-port). Hvis du bruger et VGA-mellemstik, overføres lydsignalerne ikke. Hvis du vil høre lyd med et VGA-mellemstik, skal du slutte det til headsetstikket på dit tv, din skærm, din projektor eller dit stereoanlæg.

Hvis en app ikke viser video eller afspiller lyd

Appen er muligvis ikke kompatibel med dit mellemstik. Tjek kompatibiliteten på appens side med oplysninger i App Store, eller kontakt udvikleren.

Hvis en advarsel siger, at der kræves en HDCP-kompatibel enhed

Dit indhold er muligvis ikke kompatibelt med mellemstikket. Film, tv-udsendelser og visse apps til streaming af video kræver High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP). Hvis du forsøger at afspille disse film, udsendelser og streamingvideoer via en digital forbindelse uden HDCP, f.eks. et Apple VGA-mellemstik, vil en advarsel bede om en HDCP-kompatibel enhed.

Hvis du har brug for hjælp til andre problemer

1. Afbryd forbindelsen, og slut igen dit mellemstik til din iPhone, iPad eller iPod touch og til tv'et, skærmen eller projektoren.
  2. Sørg for, at dit VGA- eller HDMI-kabel virker, da kablet kan være problemet.
  3. Fjern alle VGA- eller HDMI-forlængerkabler og -konverteringsenheder. Tilbehør, der konverterer VGA- eller HDMI-signaler til forskellige videoformater (DVI, Composite, Component), er ikke kompatibelt.
  4. Sørg for, at du har den nyeste version af iOS.

Hvis du har brug for mere hjælp, skal du kontakte Apple-support for at lave en aftale om service på din:

1.  Du kan finde modelnummeret på dit tilbehør ved at slutte det til din iOS-enhed og gå til Indstillinger > Generelt > Om > Apple HDMI-mellemstik.

2.  iPhone 4, iPad (1. generation) og iPod touch (4. generation) kan afspille videoer, vise billeder, præsentationer og lysbilledshow på en sekundær skærm. Du kan ikke dublere hele skærmen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.