Indstilling af din iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du indstiller din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan skifter du til en ny telefon

Hvis du vil overføre dine oplysninger fra en anden enhed til din nye iPhone, iPad eller iPod touch, skal du følge denne vejledning:

Sørg for at lave en sikkerhedskopi af din tidligere iOS-enhed, så du kan overføre indholdet til den nye enhed.

Sådan indstiller du din første iPhone

Hvis du allerede har indstillet din nye iPhone, men vil gøre det om, kan du læse her, hvad du skal gøre. Du kan også følge denne vejledning for at indstille din nye iPhone.

Tænd enheden

"Hej" vises på flere sprog. Tryk på knappen Hjem for at låse enheden op og starte indstillingen.

Hvis du er blind eller svagtseende, kan du slå VoiceOver eller Zoom til på skærmen Hej.

Få hjælp, hvis din enhed ikke tænder, eller hvis den er slået fra eller kræver en adgangskode.

Vælg sprog og land eller område

Vælg dit sprog, når du bliver bedt om det. Tryk derefter på dit land eller område. Dette har betydning for, hvordan oplysningerne vises på enheden – dato, klokkeslæt, kontakter og meget mere.

Aktiver din enhed

Du skal oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, et mobilnetværk eller iTunes for at aktivere og fortsætte indstillingen af din enhed.

Tryk på det Wi-Fi-netværk, du vil bruge, eller vælg en anden indstilling. Hvis du indstiller en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Celluar), skal du muligvis først indsætte dit SIM-kort.

Vælg derefter, om du vil bruge Lokalitetstjenester – en funktion, der bruges til apps som f.eks. Kort og Find mine venner.

Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis du ikke kan aktivere din iPhone.

Indstil Touch ID, og opret en adgangskode

På nogle enheder kan du indstille Touch ID. Med denne funktion kan du bruge dit fingeraftryk til at låse enheden op og foretage køb.

Indstil derefter en sekscifret adgangskode for at beskytte dine data. Du skal bruge en adgangskode til funktioner som f.eks. Touch ID og Apple Pay. Tryk på Indstillinger til adgangskode, hvis du hellere vil have en firecifret adgangskode, en tilpasset kode eller ingen adgangskode.

Gendan eller overfør dine oplysninger og data

Hvis du har en sikkerhedskopi af iCloud eller iTunes eller en Android-enhed, kan du gendanne eller overføre dine data fra din gamle enhed til din nye enhed.

Hvis du ikke har en sikkerhedskopi eller anden enhed, skal du vælge Indstil som ny iPhone.

Log ind med dit Apple-id, og indstil iCloud Drive

Indtast dit Apple-id og din adgangskode, eller tryk på Har du ikke et Apple-id, eller har du glemt det? Her kan du gendanne dit Apple-id eller din adgangskode, oprette et Apple-id eller indstille det senere.

Hvis du har mere end et enkelt Apple-id, skal du trykke på Forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes?

Accepter derefter vilkår og betingelser for iOS. Hvis du er logget ind med dit Apple-id, skal du følge vejledningen til at indstille iCloud Drive, Apple Pay og iCloud-nøglering.

Indstil Siri

Vælg, om du vil bruge Siri. På nogle enheder kan du blive bedt om at sige noget, så Siri kan lære din stemme at kende.

Tilpas klikket for knappen Hjem

Hvis du har en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, kan du indstille, hvordan knappen Hjem reagerer, når du trykker på den. Du skal blot trykke på en indstilling og derefter trykke på knappen Hjem for at prøve. Tryk på Næste for den indstilling, som du bedst kan lide.

Hvis du vil springe over denne skærm eller indstille knappen Hjem senere, skal du trykke på Tilpas senere i Indstillinger.

Vælg indstillinger for skærmopløsning og analysedata fra apps

Vælg, om du vil dele oplysninger med appudviklerne.

Hvis du har en iPhone 6 eller en nyere model, kan du nu vælge mellem to skærmopløsninger: Standard viser mere på skærmen, og Zoomet gør tekst og betjeningselementer større. Tryk på Næste for at fortsætte.

Afslut

Tryk på Kom i gang for at begynde at bruge enheden. Sikkerhedskopier dine data, og læs mere om funktionerne i brugerhåndbogen til din iPhoneiPad eller iPod touch.

Hvis du ikke har brugt en iPhone før, kan du læse mere om, hvordan du indstiller og bruger din iPhone.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.