Sådan kommer du i gang med iPhone, iPad og iPod touch

Her kan du læse om, hvordan du indstiller iPhone, iPad og iPod touch.

Når du indstiller enheden, kan du altid starte forfra ved at trykke på knappen Hjem.

Tænd enheden

"Hej" vises på flere sprog. Skub fra venstre mod højre et vilkårligt sted på dette skærmbillede.

Hvis du er blind eller svagtseende, kan du slå VoiceOver eller zoom til i skærmbilledet Hej.

Du kan finde dit IMEI/MEID og ICCID ved at trykke på "i" nederst til højre i skærmbilledet.

Vælg dit land

Vælg dit land eller område. Det har betydning for, hvordan oplysningerne vises på enheden – dato, tid, kontakter og meget mere.

Opret forbindelse til internettet, og vælg Lokalitetstjenester

Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse. Hvis du indstiller en iPhone eller iPad med en aktiv mobildataforbindelse, kan du også vælge Brug mobil forbindelse. Her kan du få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Vælg derefter, om du vil bruge Lokalitetstjenester – det er en funktion, du skal bruge til apps som Kort og Find mine venner.

Indstil enheden, og læs vilkårene

Indstil enheden som en ny enhed, eller gendan den fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi

Læs derefter vilkårene. Vælg Enig for at fortsætte. Du kan få en kopi af vilkårene ved at trykke på Send via e-mail, bekræfte din e-mailadresse og derefter trykke på Send.

Log ind med dit Apple-id, og indstil iCloud Drive

Indtast Apple-id og -adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret et gratis Apple-id. Hvis du vil oprette et Apple-id eller logge ind senere, skal du trykke på Spring dette trin over. Du kan få hjælp ved at kontakte Support til Apple-id.

Derefter kan du indstille iCloud Drive – det er en funktion, som giver dig adgang til dine arkiver på alle dine enheder og iCloud.com.

Indstil Touch ID og opret en adgangskode

På iPhone 5s, iPad Air 2 og iPad mini 3 samt nyere versioner af disse enheder kan du indstille Touch ID. Med denne funktion kan du bruge dit fingeraftryk til at låse enheden op og foretage køb.

Vælg derefter, om du vil oprette en adgangskode for at forbedre datasikkerheden på enheden. Du skal bruge en adgangskode til funktioner som Touch ID og Apple Pay. Når du har indstillet enheden, kan du oprette en mere kompleks adgangskode under Indstillinger > Generelt > Adgangskode.

Indstil iCloud-nøglering og gennemgå Siri-indstillingerne

Vælg, om du vil bruge iCloud-nøglering, som opdaterer data – f.eks. kreditkort og Wi-Fi-legitimationsoplysninger – på alle dine godkendte enheder.

Vælg derefter, om du vil bruge Siri. Med Siri kan du bare sige det, du vil gøre – sende beskeder, indstille påmindelser, få kørselsvejledninger, foretage telefonopkald og meget mere.

Vælg indstillinger for en apps analysedata og skærmopløsning

Vælg, om du vil dele oplysninger med app-udviklere.

Hvis du har en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, kan du nu vælge mellem to skærmoplysninger: Standard viser mere på skærmen, mens Zoom viser større tekst og betjeningselementer.

Udfør

Tryk på Kom i gang for at begynde at bruge enheden. Du kan få en sikker kopi af dine data ved at oprette en sikkerhedskopi, og du kan læse om flere funktioner i brugervejledningen til iPhoneiPad eller iPod touch

Yderligere oplysninger

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: