Indstil din iPhone eller iPad

Læs om, hvordan du indstiller din iPhone eller iPad.

Hvis du allerede har indstillet en ny enhed, men vil begynde forfra, kan du læse om, hvordan du sletter data på din iPhone eller iPad.

Tænd din iPhone eller iPad

Hold enhedens afbryderknap nede, indtil Apple-logoet vises. Skærmbilledet "Hej" vises på flere sprog. Følg vejledningen på skærmen for at komme i gang.

Hvis du er blind eller svagtseende, kan du slå VoiceOver eller Zoom til på skærmen Hej.

En ny iPhone, der viser Hej-skærmen.

Brug Hurtig start, eller indstil den manuelt

Hvis du har en anden enhed, kan du bruge den til automatisk at indstille din nye enhed med Hurtig start.

Hvis du ikke har en anden enhed, skal du trykke på Indstil manuelt.

Her kan du trykke på den blå tilgængelighedsknap for at indstille tilgængelighedsindstillinger.

En ny iPhone med en visning af skærmen Hurtig start. I instruktionerne anbefales det, at du har din nuværende enhed i nærheden af din nye enhed.

Aktiver din iPhone eller iPad

Du skal oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller et mobilnetværk for at aktivere din enhed og fortsætte med at indstille den.

Tryk på det Wi-Fi-netværk, du vil bruge, eller tryk på Fortsæt uden Wi-Fi, hvis indstillingen er tilgængelig, for at bruge enhedens mobilnetværk. Hvis du indstiller en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular), skal du muligvis indsætte din iPhones SIM-kort eller iPads SIM-kort først. Du bliver muligvis også bedt om at aktivere dit eSIM.

Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis du ikke kan aktivere din iPhone.

Indstil Face ID eller Touch ID, og opret en kode

Følg vejledningen på skærmen for at indstille Face ID eller Touch ID, så du kan bruge ansigtsgenkendelse eller dit fingeraftryk til at låse din enhed op og foretage køb.

Indstil derefter en sekscifret adgangskode for at beskytte dine data. Du skal bruge en adgangskode til funktioner som f.eks. Face ID, Touch ID og Apple Pay. Tryk på Indstillinger til kode, hvis du hellere vil have en firecifret kode, en tilpasset kode eller ingen kode.

Gendan eller overfør dine data og apps

Vælg, hvordan du vil gendanne eller overføre dine data fra din gamle enhed til din nye enhed. Du kan bruge en iCloud-sikkerhedskopi eller en sikkerhedskopi, der er oprettet fra din computer, eller flytte data fra en Android-enhed.

Hvis du ikke har en sikkerhedskopi eller en anden enhed, skal du vælge Overfør ikke apps og data.

En ny iPhone, der viser skærmen Apps og data, hvor du kan vælge, hvordan du vil overføre dine data til denne enhed.

Log ind med dit Apple-id

Indtast dit Apple-id og din adgangskode, eller tryk på "Har du glemt din adgangskode, eller har du ikke et Apple-id?" Der kan du gendanne dit Apple-id eller din adgangskode, oprette et Apple-id eller indstille det senere.

Hvis du har mere end ét Apple-id, skal du trykke på "Anvend forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes?"

Når du logger ind med dit Apple-id, kan du blive bedt om at angive en bekræftelseskode fra din tidligere enhed.

En ny iPhone, der viser skærmen Apple-id, hvor du kan logge ind med dit Apple-id og din adgangskode.

Aktiver automatiske opdateringer, og indstil andre funktioner

Følg vejledningen på skærmen, hvis du vil indstille iOS eller iPadOS til at blive opdateret automatisk og indstille andre funktioner, f.eks. iMessage, FaceTime, Lokalitetstjenester og Analyse.

Indstil Siri og andre tjenester

Derefter bliver du bedt om at indstille eller aktivere tjenester og funktioner, f.eks. Siri. På nogle enheder kan du blive bedt om at sige noget, så Siri kan lære din stemme at kende.

Hvis du er logget ind med dit Apple-id, skal du følge vejledningen til indstilling af Apple Pay og iCloud-nøglering.

Indstil Skærmtid og andre skærmindstillinger

Følg vejledningen på skærmen for at indstille Skærmtid, som giver dig indsigt i, hvor meget tid du og dine børn bruger på jeres enheder. Funktionen giver dig også mulighed for at angive tidsgrænser for daglig brug af apps.

Du kan også slå True Tone til, hvis din enhed understøtter det, og du kan bruge Skærmzoom til at tilpasse størrelsen på symboler og tekst på hjemmeskærmen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.