Indstilling af din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du indstiller din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du skifter til en ny enhed

Hvis du vil overføre dine oplysninger fra en anden enhed til din nye iPhone, iPad eller iPod touch, skal du følge disse trin:

Sørg for at oprette en sikkerhedskopi af din tidligere iOS-enhed, så du kan overføre indholdet til den nye enhed.

Hvis du indstiller din første iOS-enhed

Hvis du allerede har indstillet en ny enhed, men vil begynde forfra, kan du læse, hvordan du sletter data på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Ellers skal du følge disse trin:

Tænd enheden

"Hej" vises på flere sprog. Følg trinnene for at komme i gang. Hvis du er blind eller svagtseende, kan du slå VoiceOver eller Zoom til på skærmen Hej.

Vælg dit sprog, når du bliver bedt om det. Tryk derefter på dit land eller område. Dette har betydning for, hvordan oplysningerne vises på enheden – dato, klokkeslæt, kontakter og meget mere.

Få hjælp, hvis din enhed ikke tænder, eller hvis den er slået fra eller kræver en adgangskode.

Hvis du har en anden enhed med iOS 11, skal du bruge Hurtig start

Hvis du har en anden enhed med iOS 11, kan du bruge den til automatisk at indstille din nye enhed med Hurtig start. Anbring de to enheder tæt på hinanden, og følg vejledningen

Hvis du ikke har en anden enhed med iOS 11, skal du trykke på Indstil manuelt for at fortsætte.

Aktiver din enhed

Du skal oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, et mobilnetværk eller iTunes for at gøre din enhed aktiv og fortsætte indstillingen af den.

Tryk på det Wi-Fi-netværk, du vil bruge, eller vælg en anden indstilling. Hvis du indstiller en iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular), skal du muligvis indsætte dit SIM-kort først.

Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi, eller hvis du ikke kan aktivere din iPhone.

Indstil Touch ID eller Face ID, og opret en adgangskode

På nogle enheder kan du indstille Touch ID eller Face ID. Med denne funktion kan du bruge dit fingeraftryk eller ansigtsgodkendelse til at låse enheden op og foretage køb. Tryk på Fortsæt, og følg vejledningen, eller tryk på Indstil senere.

Indstil derefter en sekscifret adgangskode for at beskytte dine data. Du skal bruge en adgangskode til funktioner som f.eks. Touch ID, Face ID og Apple Pay. Tryk på Indstillinger til adgangskode, hvis du hellere vil have en firecifret adgangskode, en tilpasset kode eller ingen adgangskode.

Gendan eller overfør dine oplysninger og data

Hvis du har en sikkerhedskopi i iCloud eller iTunes eller en Android-enhed, kan du gendanne eller overføre dine data fra din gamle enhed til din nye enhed.

Hvis du ikke har en sikkerhedskopi eller anden enhed, skal du vælge Indstil som ny [enhed].

Log ind med dit Apple-id

Indtast dit Apple-id og din adgangskode, eller tryk på "Har du ikke et Apple-id, eller har du glemt det?" Der kan du gendanne dit Apple-id eller din adgangskode, oprette et Apple-id eller indstille det senere. Hvis du har mere end ét Apple-id, skal du trykke på "Forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes?"

Når du logger ind med dit Apple-id, kan du blive bedt om at angive en bekræftelseskode fra din tidligere enhed.

Indstil Siri og andre tjenester

Du bliver derefter bedt om at indstille eller slå tjenester og funktioner til, f.eks. Siri. På nogle enheder kan du blive bedt om at sige noget, så Siri kan lære din stemme at kende.

Hvis du er logget ind med dit Apple-id, skal du følge trinnene til indstilling af Apple Pay og iCloud-nøglering.

Vælg indstillinger til Appanalyse, True Tone og knappen Hjem

Vælg, om du vil dele oplysninger med appudviklerne.

Slå derefter True Tone til, hvis din iPhone eller iPad understøtter det. True Tone justerer skærmens farve og intensitet, så billederne ser mere naturlige ud.

Hvis du har en iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus, kan du justere klik for knappen Hjem. Læs mere om de bevægelser, du kan bruge, hvis du har en iPhone X.

Afslut

Tryk på Kom i gang for at begynde at bruge enheden. Opret en kopi af dine data ved at sikkerhedskopiere dem, og læs mere om funktionerne i brugerhåndbogen til din iPhoneiPad eller iPod touch.

Hvis du ikke har brugt en iPhone før, kan du læse mere om, hvordan du indstiller og bruger din iPhone.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.