Indstilling af iPhone, iPad og iPod touch

Her kan du læse om, hvordan du indstiller din iPhone, iPad og iPod touch.

Når du indstiller enheden, kan du altid starte forfra ved at trykke på knappen Hjem.

Tænd enheden

Skærmbilledet "Hej" vises på flere sprog. Skub fra venstre mod højre et vilkårligt sted på dette skærmbillede.

Hvis du er blind eller svagtseende, kan du slå VoiceOver eller Zoom til på skærmbilledet Hej.

Du kan finde dit IMEI/MEID-nummer og ICCID-nummer ved at trykke på "i" nederst til højre på skærmbilledet.

Vælg sprog og land

Vælg dit sprog, når du bliver bedt om det. Tryk derefter på dit land eller område. Dette har betydning for, hvordan oplysningerne vises på enheden – dato, klokkeslæt, kontakter og meget mere.

Opret forbindelse til internettet, og vælg Lokalitetstjenester

Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse. Hvis du indstiller en iPhone eller iPad med en aktiv mobildataforbindelse, kan du også vælge Brug mobil forbindelse. Her kan du få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Vælg derefter, om du vil bruge Lokalitetstjenester. Det er en funktion, der bruges til apps som Kort og Find mine venner.

Indstil Touch ID, og opret en adgangskode

På nogle enheder kan du indstille Touch ID. Med denne funktion kan du bruge dit fingeraftryk til at låse enheden op og foretage køb.

Indstil derefter en adgangskode på seks cifre for at beskytte dine data. Du skal bruge en adgangskode til funktioner som Touch ID og Apple Pay. Tryk på Indstillinger til adgangskode, hvis du heller vil have en adgangskode på fire cifre, en tilpasset kode eller ikke vil have en adgangskode.

Gendan eller overfør dine apps og data

Tryk på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi, Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi, Indstil som ny eller Flyt data fra Android.

Log ind med dit Apple-id, og indstil iCloud Drive

Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du vil springe dette trin over, fordi du f.eks. ikke har et Apple-id, skal du trykke på "Har du ikke et Apple-id, eller har du glemt det?".

Hvis du har mere end et enkelt Apple-id, skal du trykke på "Forskellige Apple-id'er til iCloud og iTunes?".

Hvis du er logget ind med dit Apple-id og har oprettet en adgangskode, kan du nu blive spurgt om, om du vil indstille iCloud Drive, Apple Pay og iCloud-nøglering.

Indstil Siri

Vælg, om du vil bruge Siri. På nogle enheder kan du blive bedt om at sige noget, så Siri kan lære din stemme at kende.

Vælg indstillinger for skærmopløsning og analysedata fra apps

Vælg, om du vil dele data med udviklerne af dine installerede apps.

Hvis du har en iPhone 6 eller en nyere model, kan du nu vælge mellem to skærmopløsninger: Standard og Zoomet. Zoomet gør tekst og betjeningselementer større, mens der vises mere på skærmen med Standard. Tryk derefter på Næste for at fortsætte.

Færdiggør indstillingen

Tryk på Kom i gang for at begynde at bruge enheden. Sikkerhedskopier dine data, og læs mere om funktionerne i brugerhåndbogen til din iPhoneiPad eller iPod touch

Yderligere oplysninger

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: