Sådan køber du flere appfunktioner via køb i appen og abonnementer

Mange apps giver dig mulighed for at foretage køb i app, f.eks. abonnementer, spilvaluta eller oplåsning af hele spil eller apps.

En iPhone X med App Store åben. Knappen Hent i en gratis app er forstørret.

Find ud af, hvad der er tilgængeligt for køb i app

Køb i app er ekstra indhold eller abonnementer, som du kan købe i apps på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Ikke alle apps understøtter køb i app. Hvis det er muligt at foretage køb i app, vises "Tilbyder køb i app" eller "Køb i app" i nærheden af appens knap Pris, Køb eller Hent i App Store.

Hvis en app er gratis, vises knappen Hent. Du bliver ikke opkrævet betaling for at downloade denne app. Nogle gratis apps giver mulighed for køb i app eller oprettelse af abonnement, hvilket giver dig adgang til endnu flere funktioner.

Nogle abonnementer i appen kan fungere i flere apps fra samme udvikler. Læs mere om, hvordan du kontakter appudvikleren i tilfælde af spørgsmål. Du kan også se og annullere dit abonnement efter tilmeldingen.

Typer af køb i app

Når du køber ekstra indhold eller abonnementer, foretager du en af følgende typer køb i app:

Type af køb i app

Eksempel på indhold

Beskrivelse

Abonnementer
  • Avisabonnementer
  • Løbende tjenester (f.eks. Hulu Plus)
  • Spil
  • Sæsonkort til sportsbegivenheder
  • Tidsbestemte abonnementer

Du kan købe disse tjenester eller dette indhold i en bestemt abonnementsperiode. Apps tilbyder muligvis fornyelse af abonnementsperioder af forskellig længde, f.eks. ugentligt, månedligt, kvartalsvis eller årligt, eller de kan tilbyde tidsbestemte abonnementer. Nogle apps kan også tilbyde prøveversioner med rabat eller gratis prøveversioner eller et abonnement på flere apps.

Automatisk fornyelse af abonnementer fortsætter, indtil du annullerer dem. Hvis abonnementet var tidsbestemt, kan du muligvis forny det for en ny tidsbestemt periode.

Læs mere om, hvordan du annullerer abonnementer.

Forbrugsvare

• Spilvaluta
  • Spiltips
  • Ekstra modstandskraft
  • Ekstra erfaringspoint
  • En eksportpakke i et nyt arkivformat

Disse emner skal købes, hver gang du vil have dem, og du kan ikke downloade dem igen gratis. Hvis du fjerner en app og installerer den igen eller installerer en app på en ny enhed, mister du muligvis købte forbrugsvarer. Hvis du f.eks. installerer et spil på din iPod touch, som du er startet med at spille på din iPhone, synkroniseres spilniveauerne, men ekstra modstandskraft og ekstra erfaringspoint, du har købt på din iPhone, synkroniseres ikke.

Ikke-forbrugsvare

• Opgradering til pro-version
  • Fjernelse af annoncer
  • Fuld adgang til spil
  • Ubegrænset antal tips
  • Ekstra figurer
  • Ekstra tilbehør
  • Bonus spilniveauer
  • Bykort

Disse emner skal købes én gang og kan overføres til andre enheder, der er knyttet til dit Apple-id. Hvis du mister et køb af typen ikke-forbrugsvare, kan du muligvis downloade det igen gratis. Læs mere om, hvordan du gendanner køb i app.

Køb i appen deles ikke med familiemedlemmer via Familiedeling. Læs mere om, hvilke typer købt indhold der kan deles via Familiedeling.

Køb i appen

Du skal logge ind med dit Apple-id for at foretage køb i appen. Læs mere om, hvordan du bruger Skærmtid til at forhindre køb.

Hvis du oplever problemer med at foretage køb i app, skal du kontrollere, om dine betalingsoplysninger er opdaterede. Hvis du oplever andre problemer med køb i appen, kan du rapportere et problem. Du kan også ændre eller annullere automatisk fornyelse af abonnementer i appen.

Se og administrer tidligere køb i app

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine køb ikke vises.

Hvis du ikke kan finde et køb i appen eller er i tvivl om, hvorvidt købet blev gennemført, kan du se din købsoversigt. Din købsoversigt omfatter også dine udspecificerede køb for hver ordre.

Hvis du stadig ikke kan se et køb i appen, som du ved, blev gennemført, skal du, kontakte appudvikleren.

Hvis du oplever andre problemer med køb i appen, kan du anmode om en tilbagebetaling eller rapportere et problem. Du kan også ændre eller annullere automatisk fornyelse af abonnementer i appen.

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.