Om køb i apps

Mange apps til iPhone, iPad, iPod touch og Mac giver dig mulighed for at foretage køb i app, f.eks. abonnementer, spilvaluta eller oplåsning af hele spil eller apps.

Find ud af, hvad der er tilgængeligt for køb i app

Køb i apps er ekstra indhold eller abonnementer, som du kan købe i apps på din iOS-enhed eller på computeren.

Ikke alle apps understøtter køb i appen. Hvis det er muligt at foretage køb i app, kan du se "Understøtter køb i app" eller "Køb i app" i nærheden af knappen Pris, Køb eller Hent i App Store.

Hvis en app er gratis at downloade, vises knappen Hent. Du bliver ikke opkrævet betaling for at downloade denne app. Dog kan brugen af nogle eller alle funktioner i appen forudsætte, at du foretager ét eller gentagne (abonnement) køb i appen.

Typer af køb i app

Når du køber ekstra indhold eller abonnementer, foretager du en af følgende typer køb i appen:

Type af køb i appen

Eksempel på indhold

Beskrivelse

Forbrugsvare

• Spilvaluta
  • Spiltips
  • Ekstra modstandskraft
  • Ekstra erfaringspoint
  • En eksportpakke i et nyt arkivformat

Disse emner skal købes, hver gang du vil have dem, og du kan ikke downloade dem igen gratis. Hvis du fjerner en app eller installerer en app på en ny enhed, mister du muligvis købte forbrugsvarer. Hvis du f.eks. installerer et spil på din iPod touch, som du er startet med at spille på din iPhone, synkroniseres spilniveauerne, men ekstra modstandskraft og ekstra erfaringspoint, du har købt på din iPhone, synkroniseres ikke.

Ikke-forbrugsvare

• Opgradering til pro-version
  • Fjernelse af annoncer
  • Fuld adgang til spil
  • Ubegrænset antal tips
  • Ekstra figurer
  • Ekstra tilbehør
  • Ekstra spilniveauer
  • Bykort

Disse emner skal købes én gang og kan overføres til andre enheder, der er knyttet til dit Apple-id. Hvis du mister et køb af typen ikke-forbrugsvare, kan du muligvis downloade det igen gratis. Læs mere om, hvordan du gendanner køb i app.

Abonnementer uden fornyelse

• Sæsonkort til sportsbegivenheder
  • Abonnementer, som dækker en bestemt periode (f.eks. en, tre eller seks måneder)
Dette indhold kan bruges i en nærmere angivet periode, afhængigt af appen, og du kan købe de pågældende emner igen, når abonnementet er udløbet.

Automatisk fornyelse af abonnementer

• Avisabonnementer
  • Tidsskriftabonnementer
  • Løbende tjenester (f.eks. Netflix og Hulu Plus)
  • Spil

Disse tjenester eller dette indhold kan købes for en bestemt abonnementsperiode, og abonnementet fornys automatisk, når perioden udløber. Apps kan tilbyde abonnementer af forskellig varighed, f.eks. ugentlige, månedlige, kvartalsvise eller årlige abonnementer. Visse apps tilbyder muligvis rabat eller en gratis prøveperiode.

Læs mere om, hvordan du opsiger automatisk fornyelse af dine abonnementer.

Køb i appen deles ikke med familiemedlemmer via Familiedeling. Læs mere om, hvilke typer købt indhold der kan deles via Familiedeling.

Køb i appen

Du skal bekræfte dit Apple-id for at foretage køb i apps. Se, hvordan du administrerer dine adgangskodeindstillinger for Apple-id i forbindelse med køb.

Hvis du oplever problemer med at foretage køb i en app, skal du kontrollere, at dine betalingsoplysninger er opdaterede. Hvis du oplever andre problemer med køb i appen, kan du rapportere et problem. Du kan også ændre eller annullere automatisk fornyelse af abonnementer i appen.

Se og administrer tidligere køb i app

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine køb ikke vises.

Hvis du ikke kan finde et køb i appen eller ikke er sikker på, at købet blev gennemført, kan du se din købsoversigt. Din købsoversigt omfatter også dine udspecificerede køb for hver ordre.

Hvis du stadig ikke kan se et køb i appen, som du ved blev gennemført, skal du, kontakte appudvikleren.

Hvis du oplever andre problemer med køb i appen, kan du rapportere et problem. Du kan også ændre eller annullere automatisk fornyelse af abonnementer i appen.

Læs mere

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Her kan du læse mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.