Køb flere appfunktioner via køb i apps og abonnementer

Læs mere om, hvordan abonnementer og køb i apps fungerer.

iPhone, der viser en liste over apps. Ordene

Hvad er køb i apps?

Køb i apps er ekstra indhold eller abonnementer, som du køber i en app. Ikke alle apps understøtter køb i app. Hvis du vil kontrollere, om en app tilbyder køb i appen, før du køber eller downloader den, kan du finde den i App Store. Kig derefter efter teksten "køb i app" i nærheden af appens pris eller knappen Hent.

Der er tre slags køb i apps: abonnementer, forbrugsvarer og ikke-forbrugsvarer.

Hvad er et abonnement?

Med et abonnement betaler du for at få adgang til indhold fra en app eller tjeneste i en bestemt periode. Det kan f.eks. være, at du abonnerer på Apple Music på månedsbasis. Abonnementer inkluderer tjenester, som du tilmelder dig i en app, f.eks. Hulu, Spotify, Pandora eller HBO NOW.

De fleste abonnementer fornys automatisk, medmindre du annullerer dem. Med nogle apps og tjenester kan du vælge, hvor ofte abonnementet fornys. Det kan f.eks. være, at du får valget mellem et ugentligt, månedligt, kvartalsvist eller årligt abonnement.

Se en liste over dine abonnementer, eller annuller et abonnement.

Hvilke køb i apps klassificeres som ikke-forbrugsvarer?

Her er nogle eksempler på køb i apps, der er ikke-forbrugsvarer:

• Fjernelse af annoncer
  • Fuld adgang til spil
  • Opgradering til pro-version
  • Bonus spilniveauer

Du køber disse emner én gang, og du kan overføre dem til andre enheder, der er knyttet til dit Apple-id. Hvis du mister et køb af typen ikke-forbrugsvare, kan du muligvis downloade det igen gratis.

Gendan dit køb i appen.

Hvilke køb i apps klassificeres som forbrugsvarer?

Her er nogle eksempler på køb i apps, der er forbrugsvarer:

• Spilvaluta, f.eks. mønter eller ædelstene
  • Ekstra helbredspoint i et spil
  • En eksportpakke i et nyt arkivformat

Du skal købe disse emner igen, hver gang du vil have dem, og du kan ikke downloade dem igen gratis. Hvis du fjerner en app og installerer den igen eller installerer en app på en ny enhed, mister du muligvis købte forbrugsvarer. Hvis du f.eks. installerer et spil på din iPod touch, som du er startet med at spille på din iPhone, synkroniseres spilniveauerne, men ekstra helbredspoint, du har købt på din iPhone, synkroniseres ikke.

Om deling af køb i app

De fleste køb i apps kan ikke deles med familiemedlemmer. Nogle abonnementer fra Apple kan deles ved hjælp af Familiedeling. Læs mere om, hvilke abonnementer du kan dele med familien.

Læs mere

Hvis du vil vide mere om abonnementer og køb i apps, kan du læse vilkår og betingelser for Apples medietjenester.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.