Køb flere appfunktioner via køb i apps og abonnementer

Læs mere om, hvordan abonnementer og køb i apps fungerer.

Hvad er køb i apps?

Køb i apps er ekstra indhold eller abonnementer, som du køber i en app. Ikke alle apps understøtter køb i app. Hvis du vil kontrollere, om en app tilbyder køb i appen, før du køber eller downloader den, kan du finde den i App Store. Kig derefter efter teksten "køb i app" i nærheden af appens pris eller knappen Hent.

Der er tre slags køb i apps: abonnementer, ikke-forbrugsvarer og forbrugsvarer.

Hvad er et abonnement?

Med et abonnement betaler du for at få adgang til indhold fra en app eller tjeneste i en bestemt periode. Det kan f.eks. være, at du abonnerer på Apple Music på månedsbasis. Abonnementer omfatter tjenester, som du tilmelder dig i en app, såsom en video- eller musikstreamingtjeneste.

De fleste abonnementer fornys automatisk, medmindre du annullerer dem. Med nogle apps og tjenester kan du vælge, hvor ofte abonnementet fornys. Det kan f.eks. være, at du får valget mellem et ugentligt, månedligt, kvartalsvist eller årligt abonnement.

Se en liste over dine abonnementer, eller annuller et abonnement

Hvilke køb i apps klassificeres som ikke-forbrugsvarer?

Her er nogle eksempler på køb i apps, der er ikke-forbrugsvarer:

• Fjernelse af annoncer

• Fuld adgang til spil

• Opgradering til pro-version

• Bonus spilniveauer

Du køber disse emner én gang, og du kan overføre dem til andre enheder, der er knyttet til dit Apple-id. Hvis du mister et køb af typen ikke-forbrugsvare, kan du muligvis gendanne det gratis.

Gendan dit køb i appen

Hvilke køb i apps klassificeres som forbrugsvarer?

Her er nogle eksempler på køb i apps, der er forbrugsvarer:

• Spilvaluta, f.eks. mønter eller ædelstene

• Ekstra helbredspoint i et spil

• En eksportpakke i et nyt arkivformat

Du skal købe disse emner igen, hver gang du vil have dem, og du kan ikke downloade dem igen gratis. Hvis du fjerner en app og installerer den igen eller installerer en app på en ny enhed, mister du muligvis købte forbrugsvarer. Hvis du f.eks. installerer et spil på din iPad, som du er startet med at spille på din iPhone, synkroniseres spilniveauerne, men ekstra helbredspoint, du har købt på din iPhone, synkroniseres ikke.

Om deling af køb i app

Hvis du bruger Familiedeling, kan du muligvis dele nogle abonnementer med familiemedlemmer. Køb i apps, der er forbrugsvarer, kan ikke deles.

Find ud af, hvordan du deler et Apple-abonnement med et familiemedlem

Hvis du vil vide mere om abonnementer og køb i apps, kan du læse vilkår og betingelser for Apples medietjenester.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.