Sådan redigerer du billeder og føjer markeringer til PDF-arkiver med Billedfremviser på din Mac

Få mere at vide om at føje markeringer til og underskrive PDF-arkiver, redigere billeder og meget mere.

Billedfremviser til Mac

Føj markeringer til PDF-arkiver

Du kan føje tekst og kommentarer til PDF-arkiver, underskrive dokumenter, markere tekst og meget mere.

Tilføj tekst

1. I de fleste PDF-arkiver kan du klikke på et tekstfelt og derefter indtaste tekst.
  2. Hvis du ikke kan føje tekst til et eksisterende tekstfelt, kan du tilføje en tekstboks. Vælg Værktøjer > Opret note > Tekst, og indtast derefter. Du kan flytte en tekstboks hvor som helst i dokumentet.
  3. Vælg Oversigt > Vis værktøjslinje til markering, og klik derefter på Tekstformat for at se tekstens skrift, størrelse og farve i en tekstboks.

Marker tekst

1. Klik på knappen Markeringstilstand for at slå markeringstilstand til eller fra. Når markeringstilstand er slået til, er markeringsknappen valgt.
  2. Klik på pil ned-knappen ved siden af knappen Markeringstilstand, og vælg derefter en mulighed for at ændre farve eller skifte til gennemstregning eller understregning.
  3. Når markeringstilstand er slået til, bliver alt tekst, som du vælger, markeret.
  4. Ctrl-klik på en tekst, og vælg derefter Fjern markering for at fjerne en markering.

Tilføj noter

1. Vælg Værktøjer > Opret note > Note.
  2. Klik på noteboksen, og indtast derefter for at åbne noten.
  3. Klik uden for noteboksen for at lukke noten. Du kan flytte noter hvor som helst i dokumentet.
  4. Vælg Oversigt > Markeringer og noter for at se alle noter og markeringer.

Tilføj din signatur

1. Klik på knappen Vis værktøjslinje til markering, og klik derefter på knappen Signaturer.
  2. Klik på Opret signatur, og vælg derefter en af følgende muligheder:
    • Hvis du har et pegefelt, kan du underskrive med din finger. Hvis du har et Force Touch-pegefelt, kan du trykke hårdere ned på pegefeltet og underskrive med en mørkere streg. Når du har underskrevet, skal du trykke på en vilkårlig tast på tastaturet.
    • Hvis du har et indbygget kamera, kan du signere et stykke papir og holde signaturen op foran kameraet.
  3. Klik på OK.
  4. Vælg din signatur for at føje den til dokumentet. Du kan flytte den og skifte dens størrelse hvor som helst i dokumentet.
    PDF-eksempel med tilføjede markeringer

Rediger billeder

• Beskær: Træk for at vælge beskæringsområdet, og vælg derefter Værktøjer > Beskær.
  • Roter: Vælg Værktøjer > Roter til venstre eller Roter til højre.
  • Juster farve: Vælg Værktøjer > Juster farve, og træk derefter et mærke frem eller tilbage for at foretage en justering.
  • Juster størrelse: Vælg Værktøjer > Juster størrelse, indtast den ønskede størrelse, og klik derefter på OK.
  • Få hurtig adgang til redigeringsværktøjer: Klik på knappen Vis værktøjslinje til markering.
    Rediger billeder i Billedfremviser

Del og eksporter

• Vælg Arkiv > Del, og vælg derefter en mulighed for at dele din fil.
  • Vælg Arkiv > Eksporter, vælg format, og klik derefter på Arkiver for at gemme dit dokument eller billede i et andet format.