Genopbyg Spotlight-indekset på din Mac-computer

Hvis du får uventede resultater, når du søger på din Mac, kan det måske hjælpe at genopbygge Spotlight-indekset.

Inden du genopbygger Spotlight-indekset

Genopbyg Spotlight-indekset

Følg de relevante trin baseret på den version af macOS, du bruger.

macOS Ventura eller en nyere version

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.

2. Klik på Siri & Spotlight i indholdsoversigten, rul derefter ned, og klik på Spotlight-anonymitet til højre.

3. Træk den disk eller mappe, der skal indekseres igen, til den liste over placeringer, som Spotlight ikke kan søge i. Du kan også klikke på knappen Tilføj (+) og vælge den disk eller mappe, der skal tilføjes.*

Folder named Documents dragged into the Spotlight Privacy window
  4. På den samme liste over placeringer skal du vælge den disk eller mappe, som du lige har tilføjet. Klik derefter på knappen Fjern (–) for at fjerne den fra listen.

5. Klik på OK, og luk derefter Systemindstillinger. Spotlight indekserer indholdet af disken eller mappen igen. Dette kan tage noget tid, afhængigt af den mængde oplysninger, der indekseres.

Tidligere versioner af macOS

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Spotlight.

2. Klik på fanen Anonymitet.

3. Mappe med navnet Dokumenter trukket til fanen Spotlight-anonymitet

Folder named Documents dragged into the Spotlight Privacy tab
  4. På den samme liste over placeringer skal du vælge den disk eller mappe, som du lige har tilføjet. Klik derefter på knappen Fjern (–) for at fjerne den fra listen.

5. Slut Systemindstillinger. Spotlight indekserer indholdet af disken eller mappen igen. Dette kan tage noget tid, afhængigt af den mængde oplysninger, der indekseres.

* Du kan kun tilføje et emne, hvis du har ejerskabstilladelser til det pågældende emne. Du kan læse mere om tilladelser ved at vælge Hjælp på menulinjen i Finder og derefter søge på "tilladelser".