Sådan finder du softwareversionen på din iPhone, iPad eller iPod

Du kan finde den version af iOS-, iPadOS- eller iPod-softwaren, der er installeret på iPhone, iPad eller iPod, ved hjælp af din enhed eller din computer.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil se, hvilken softwareversion der er installeret på din enhed, skal du gå til Indstillinger > Generelt og derefter trykke på Om.

På din iPod, iPod classic, iPod nano eller iPod mini

1. Tryk flere gange på knappen Menu, indtil hovedmenuen vises.
  2. Rul til og vælg Indstillinger > Om.
  3. Enhedens softwareversion vises derefter på denne skærm. På iPod nano (3. eller 4. generation) og iPod classic: Tryk to gange på midterknappen på skærmen Om for at se softwareversionen.

På en iPod shuffle

Med din computer

Du kan også bruge din computer til at finde softwareversionen på din enhed. Følg disse trin:

1. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  2. Slut enheden til computeren.
  3. Find din enhed på din computer. Hvis din computer ikke kan genkende din enhed, kan du læse om, hvad du kan gøre.
  4. Under fanen Generelt eller Oversigt kan du se softwareversionen.