Sådan finder du softwareversionen på din iPhone, iPad eller iPod

Du kan finde versionen af den iOS- eller iPod-software, der er installeret på din iPhone, iPad eller iPod, på din enhed eller i iTunes.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du vil finde ud af, hvilken iOS-version der er installeret på din enhed, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om.

På din iPod, iPod classic, iPod nano eller iPod mini

1. Tryk flere gange på knappen Menu, indtil hovedmenuen vises.
  2. Rul til og vælg Indstillinger > Om.
  3. Enhedens softwareversion vises derefter på denne skærm. På iPod nano (3. eller 4. generation) og iPod classic: Tryk to gange på midterknappen på skærmen Om for at se softwareversionen.

På en iPod shuffle

Med iTunes

Du kan også bruge iTunes til at finde enhedens softwareversion. Følg disse trin:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Åbn iTunes, og tilslut enheden.
  3. Klik på enhedens symbol i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet.
  4. Se efter softwareversionen i afsnittet Oversigt eller Indstillinger.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis iTunes ikke genkender din enhed.