Klargøring af iPhone, iPad eller iPod touch inden service

Følg disse trin for at beskytte dine oplysninger og spare tid, inden du indleverer din enhed til service.

Inden du indleverer enheden

Følg disse trin, inden du indleverer din enhed til en Apple Store, en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en fragtmand. Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du gennemgå så mange trin som muligt:

1. Opret en sikkerhedskopi af iOS-enheden.
  2. Sørg for at have adgangskoden til dit Apple-id ved hånden. Ved nogle reparationer skal du bruge dit Apple-id til at slette dataene på enheden og slå Find min iPhone fra.*
  3. Medbring om muligt kvitteringen, hvis der kræves et købsbevis i forbindelse med servicen.
  4. Medbring enheden og eventuelt tilbehør, som du har brug for hjælp til.
  5. Medbring en form for personlig identifikation som f.eks. kørekort, pas eller et andet godkendt id.
  6. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du ringe til servicestedet for at høre, om du skal aftale en tid på forhånd. Du kan for eksempel reservere en tid via Genius Bar, før du besøger en Apple Store.

Inden du sender din enhed

Følg disse trin, inden du sender enheden til reparation eller udskiftning. Hvis enheden ikke tænder eller reagerer, skal du udføre så mange trin som muligt:

1. Hvis du indsender en iPhone, der er parret med et Apple Watch, skal du ophæve pardannelsen mellem enhederne. Når du ophæver pardannelsen, opretter din iPhone en ny sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Sikkerhedskopien kan bruges til at gendanne dit Apple Watch, når din iPhone kommer tilbage fra service.
  2. Opret en sikkerhedskopi af iOS-enheden.
  3. Åbn Indstillinger > Beskeder, og slå iMessage fra.
  4. Slet dataene på enheden. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Indtast din adgangskode og dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke kan slette dataene på din enhed, fordi den ikke kan tændes eller ikke reagerer, kan du slette dem fra iCloud.com. Læs mere om, hvordan du gør det.
  5. Sørg for, at Aktiveringslås er deaktiveret.
  6. Fjern evt. SIM-kort, etui og skærmbeskyttelse fra enheden, men behold kablet og opladeren.

Enheden er nu klar til at blive indsendt. Hvis du har sendt en anmodning om reparation, har du sandsynligvis fået at vide, hvordan du skal sende enheden. Hvis du ikke har modtaget instruktioner eller ikke har sendt en anmodning om reparation, skal du kontakte Apple-support.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Apple-support for at få flere oplysninger.

*Hvis du ikke kan slå Find min iPhone fra, kan Apple muligvis ikke udføre service på din enhed. Denne politik skal forhindre, at uautoriserede personer sender din enhed til service uden din viden. Hvis du har glemt dit Apple-id og din adgangskode, skal du gå til iForgot.