Udskiftning af batteriet i Apple Remote

Brug denne fremgangsmåde for at fjerne og udskifte batteriet i Apple Remote (aluminium eller hvid).

Fjern batteriet fra Apple Remote (aluminium)

Hvis du har en Apple Remote (aluminium)

1. Find batterirummet på bagsiden af Apple Remote.
  2. Brug en mønt til at skrue batteridækslet mod uret, indtil dækslet åbnes.
  3. Fjern det gamle batteri.
  4. Vend den positive side opad mod dig selv, og isæt det nye litium-knapcellebatteri på 3 V af typen CR2032 eller BR2032 (fås i de fleste elektronik- og dagligvareforretninger).

Fjern batteriet fra Apple Remote (hvid)

Hvis du har en Apple Remote (hvid)

1. Find batterirummet i bunden af Apple Remote.
  2. Brug en papirclips eller lignende til at trykke på den runde udløserknap, og skub batteriholderen ud.
  3. Fjern det gamle batteri.
  4. Vend den positive side opad mod dig selv, og isæt det nye litium-knapcellebatteri af typen CR2032 (fås i de fleste elektronik- og dagligvareforretninger).
  5. Skub batteriholderen tilbage på plads i Apple Remote, til der høres et klik.

Oplad batteriet i din Siri Remote. Din Siri Remote er ikke forsynet med et udskifteligt batteri.

Hvis du har en Siri Remote eller Apple TV Remote*

Siri Remote og Apple TV Remote har et genopladeligt batteri og ikke et udskifteligt batteri. Brug det medfølgende Lightning til USB-kabel til at forbinde din Siri Remote eller Apple TV Remote med en computer eller USB-strømforsyning for at oplade den.

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land, der understøtter Siri.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.