Opdatering af firmwaren på din AirPort-base

Brug AirPort-værktøj til at opdatere din AirPort Time Capsule-, AirPort Extreme- eller AirPort Express-base.

Apple udgiver jævnligt softwareopdateringer (kaldet firmwareopdateringer), der forbedrer AirPort-basens ydeevne, sikkerhed og funktionalitet. Sådan sørger du for, at din base er opdateret.

Før du begynder

• Sørg for, at din base og Mac eller iOS-enhed (iPhone, iPad eller iPod touch) har forbindelse til internettet.
  • Hvis din base er i gang med at lave en Time Machine-sikkerhedskopi eller deler en harddisk på dit netværk, skal du kontrollere, at ingen af dine enheder bruger den pågældende harddisk på dette tidspunkt. Under opdateringen af en AirPort-base er basen og netværkstjenesterne midlertidigt utilgængelige.

Sådan genstarter du din base

Åbn AirPort-værktøj på din Mac eller iOS-enhed, og følg derefter disse trin for at genstarte basen. Hvis du har mere end én base, skal din primære base genstartes sidst.

AirPort-værktøj viser en grafisk oversigt over dit Wi-Fi-netværk og eventuelle tilsluttede baser. Den primære base (i dette eksempel Hjem) har forbindelse til internettet via dit modem eller din router.

1. Vælg basen i AirPort-værktøj, og indtast adgangskoden til basen, hvis du bliver bedt om det.
  2. På Mac: Gå til menulinjen, og vælg Base > Genstart.
  3. På iOS-enheder: Gå til AirPort-værktøj, tryk på basen, og tryk derefter på Rediger > Avanceret > Genstart base.

Hvis du ikke kan genstarte ved hjælp af AirPort-værktøj, skal du blot trække basens stik ud og sætte det i igen efter nogle få sekunder.

Sådan kontrollerer du, om der er firmwareopdateringer

1. Når du har genstartet basen, skal du vælge den i AirPort-værktøj for at få vist oplysninger om den. Hvis du har mere end én base, skal du starte med den, der er længst væk fra din primære base.
  2. På Mac: Når der findes en tilgængelig opdatering, vises knappen Opdater i lokalmenuen Detaljer. Klik på knappen Opdater for at installere opdateringen.
  3. På iOS-enheder: Når der findes en tilgængelig opdatering, vises et mærke med et tal på skærmen Detaljer ved siden af Version. Tryk på Version, og tryk derefter på Hent og installer.
  4. Basen genstarter automatisk, når opdateringen er installeret. Gentag disse trin for eventuelle andre baser, du bruger. Opdater din primære base sidst.

Seneste opdateringer

Base Firmware* Sådan installerer du firmwaren

AirPort Time Capsule 802.11ac

AirPort Extreme 802.11ac

Version 7.7.9
  • På Mac: Brug AirPort-værktøj 6.3.2 eller en nyere version, som du finder i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.**
  • På iOS-enheder: Brug Airport-værktøj 1.3.4 til iOS 7.1 eller en nyere version.

AirPort Time Capsule 802.11n

AirPort Extreme 802.11n

Version 7.6.9
  • På Mac: Brug AirPort-værktøj 6.3.2 eller en nyere version, som du finder i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.**
  • På iOS-enheder: Brug Airport-værktøj 1.3.4 til iOS 7.1 eller en nyere version.
  • På pc: Brug AirPort-værktøj 5.6.1 til Windows 7.
AirPort Express 802.11n Version 7.8
  • På Mac: Brug AirPort-værktøj 6.3.2 eller en nyere version, som du finder i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.**
  • På iOS-enheder: Brug Airport-værktøj 1.3.4 til iOS 7.1 eller en nyere version.

AirPort Express
(original)

Version 6.3

* Kun oplysninger. Brug Airport-værktøj til at downloade og installere firmware.
** På Mac-computere med OS X Mountain Lion eller Lion: Brug AirPort-værktøj 6.3.1. På computere med Snow Leopard eller Leopard: Brug Airport-værktøj 5.6.1, som understøtter 802.11n-modeller og den originale AirPort Express.

Læs mere

• Læs mere om, hvordan du tjekker, om der er Wi-Fi-problemer på din Mac eller iOS-enhed.
  • Nogle basefunktioner er kun tilgængelige, når du administrerer dit Wi-Fi-netværk fra det seneste operativsystem til din Mac eller iOS-enhed.
  • Hvis en af dine netværksenheder ikke er kompatibel med den opdaterede firmware, kan du muligvis geninstallere den gamle firmware. På Mac: Klik på basen i AirPort-værktøj, og Alternativ-klik derefter på firmwarens versionsnummer. På iOS-enheder: Tryk på basen i AirPort-værktøj, og gå derefter til Version > Ældre versioner.