Hvis der vises en advarsel om SIM-kortet i din iPhone

Følg trinnene nedenfor, hvis der vises en advarsel om Ugyldigt SIM-kort eller Intet SIM-kort installeret.

1. Kontroller, om dit abonnement er aktivt hos mobilselskabet.
  2. Opdater din iPhone til den seneste version af iOS.
  3. Genstart din iPhone.
  4. Se, om der er opdateringer til operatørindstillingerne. Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Hvis der er en tilgængelig opdatering, bliver du bedt om at vælge OK eller Opdater.
  5. Tag SIM-kortet ud af SIM-kortholderen, og sæt SIM-kortet i igen. Det er vigtigt, at SIM-kortholderen lukkes helt og ikke sidder løst. Hvis du bruger en SIM-kortholder fra en anden iPhone-model eller fra en telefon af et andet mærke, passer den muligvis ikke helt.
  6. Prøv med et andet SIM-kort. Hvis du ikke har et andet SIM-kort, som du kan afprøve, kan du eventuelt henvende dig i en af mobilselskabets butikker og få dem til at prøve med et andet SIM-kort. Det kan være nødvendigt at få et nyt SIM-kort.

Hvis der fortsat vises en advarsel om SIM-kortet, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en advarsel om, at SIM-kortet ikke understøttes.