Hvis du får vist "Ugyldigt SIM-kort" eller "Intet SIM-kort" på din iPhone eller iPad

Følg trinnene nedenfor, hvis der vises en advarsel om Ugyldigt SIM-kort eller Intet SIM-kort installeret.

1. Kontroller, om dit abonnement er aktivt hos mobilselskabet.
  2. Genstart din iPhone eller iPad.
  3. Se, om der er opdateringer til operatørindstillingerne. Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Hvis der er en tilgængelig opdatering, bliver du bedt om at vælge OK eller Opdater.
  4. Fjern SIM-koret i din iPhone eller SIM-kortet i din iPad fra SIM-kortholderen, og sæt SIM-kortet tilbage igen. Det er vigtigt, at SIM-kortholderen lukkes helt og ikke sidder løst. Hvis du bruger en SIM-kortholder fra en anden iPhone- eller iPad-model eller fra en telefon af et andet mærke, passer den muligvis ikke helt.
  5. Prøv med et andet SIM-kort. Hvis du ikke har et andet SIM-kort, kan du eventuelt henvende dig i en af mobilselskabets butikker og få dem til at prøve med et andet SIM-kort. Det kan være nødvendigt at få et nyt SIM-kort.

Hvis der fortsat vises en advarsel om SIM-kortet, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en advarsel om, at SIM-kortet ikke understøttes.