Hvis du får vist "Ugyldigt SIM-kort" eller "Intet SIM-kort" på din iPhone eller iPad

Følg trinnene nedenfor, hvis der vises en advarsel om Ugyldigt SIM-kort eller Intet SIM-kort installeret.

1. Kontroller, om dit abonnement er aktivt hos mobilselskabet.

2. Genstart din iPhone eller iPad.

3. Se, om der er opdateringer til operatørindstillingerne. Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Hvis der er en tilgængelig opdatering, bliver du bedt om at vælge OK eller Opdater.

4. Hvis din enhed har et eSIM, skal du kontakte din operatør.

5. Hvis din enhed har et fysisk SIM-kort, skal du fjerne dit iPhone SIM-kort eller iPad SIM-kort fra SIM-kortholderen og derefter indsætte SIM-kortet igen. Det er vigtigt, at SIM-kortholderen lukkes helt og ikke sidder løst. Hvis du bruger en SIM-kortholder fra en anden iPhone- eller iPad-model eller fra en telefon af et andet mærke, passer den muligvis ikke helt.

6. Hvis din enhed har et fysisk SIM-kort, og du har fuldført det forrige trin, kan du prøve at bruge et andet SIM-kort. Hvis du ikke har et andet SIM-kort, kan du eventuelt henvende dig i en af mobilselskabets butikker og få dem til at prøve med et andet SIM-kort. Det kan være nødvendigt at få et nyt SIM-kort.

Hvis der fortsat vises en advarsel om SIM-kortet, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis der vises en advarsel om, at SIM-kortet ikke understøttes.