Hvis du ikke kan sende e-mails på din iPhone eller iPad

Hvis du ikke kan sende e-mails fra appen Mail på din iPhone eller iPad, er der nogle ting, du kan prøve.

Før du begynder

Der er nogle ting, du skal være opmærksom på og kontrollere:

Kontroller din udbakke for e-mails, der ikke er blevet sendt

Hvis du får besked om, at din e-mail ikke er sendt, ligger den pågældende e-mail i din udbakke. Kontroller din udbakke, og prøv at sende e-mailen igen ved at følge disse trin:

1. Gå til din liste over postkasser i Mail.

2. Tryk på Udbakke. Hvis du ikke får vist en udbakke, er din e-mail blevet sendt.

Siden Postkasser i iOS
  3. Tryk på en e-mail i din udbakke. Kontroller, at modtagerens e-mailadresse er korrekt.

4. Tryk på Send.

Kontroller din e-mailadresse og adgangskode

Hvis Mail beder dig indtaste en adgangskode til din e-mailkonto, skal du sørge for at indtaste den korrekte adgangskode. Du kan kontrollere din e-mailadresse og adgangskode ved at logge på e-mailudbyderens websted.

Hvis der stadig vises fejl ved brugernavn eller adgangskode, skal du kontakte din e-mailudbyder eller systemadministrator.

Kontakt din e-mailudbyder eller systemadministrator

1. Kontakt din e-mailudbyder, eller tjek deres statuswebside for at se, om deres tjeneste er nede.

2. Spørg din e-mailudbyder eller systemadministrator, hvis du har aktiveret sikkerhedsfunktioner eller -begrænsninger for din e-mailkonto, f.eks. totrinsbekræftelse. Det kan være, at du skal bruge en særlig adgangskode eller bede din e-mailudbyder om at blive autoriseret til at sende og modtage e-mails på din enhed.

3. Få din e-mailudbyder eller systemadministrator til at kontrollere, at indstillingerne for din e-mailkonto er korrekte.

Fjern din e-mailkonto, og indstil den igen

1. På din computer: Log ind på din e-mailudbyders websted. Kontroller, at alle dine e-mails er der, eller kontroller, at dine e-mails er arkiveret et andet sted end på din iOS- eller iPadOS-enhed.

2. På din enhed: Gå til Indstillinger > Mail, og tryk derefter på Konti.

3. Tryk på den e-mailkonto, der skal fjernes.

4. Tryk på Slet konto.

5. Tilføj din konto igen.

Hvis trinene i denne artikel ikke hjælper, skal du kontakte din e-mailudbyder for at få flere oplysninger.