Hjælp til Mail på iPhone, iPad og iPod touch

Jeg kan ikke sende e-mail i Mail på iPhone, iPad og iPod touch. Jeg kan heller ikke modtage e-mail eller flytte en besked. I denne artikel får du hjælp til at løse disse og andre problemer med Mail på iOS-enheden.

Her kan du få hjælp til iCloud Mail.

Sådan starter du

Brug først denne fremgangsmåde:

1. Kontroller, om der er internetforbindelse, ved at åbne Safari og gå ind på www.apple.com/dk.
  2. Log på e-mailudbyderens websted, og kontroller, om kontoen er aktiv, og om du bruger den rigtige adgangskode.
  3. Kontroller e-mailindstillingerne.
  4. Genstart iOS-enheden.
  5. Fjern den berørte e-mailkonto fra enheden med denne fremgangsmåde:
    1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere.
    2. Tryk på e-mailkontoen.
    3. Tryk på Slet konto.
    4. Tilføj kontoen igen.

Jeg har stadig brug for hjælp – der vises en fejlmeddelelse

Find fejlmeddelelsen nedenfor, og brug fremgangsmåden.

"Kan ikke hente post"

Sørg for, at du indtaster den korrekte adgangskode. Hvis du har slået totrinsbekræftelse til via e-mailudbyderen, skal du kontakte denne for at høre, om du skal bruge en speciel adgangskode til iOS-enheden.

"Kan ikke flytte besked"

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere. Tryk derefter på e-mailkontoen.
  2. Tryk på Konto > Avanceret.
  3. Tryk på Slettet postkasse, og sørg for, at den er indstillet til Papirkurv.
  4. Tryk på Avanceret, tryk på Konto, og tryk på OK.

Prøv nu at flytte en besked. Hvis fejlmeddelelsen vises igen, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere. Tryk derefter på e-mailkontoen.
  2. Tryk på Konto > Avanceret.
  3. Tryk på Præfiks til IMAP-sti, og skriv derefter "indbakke".
  4. Tryk på Konto, og tryk på OK.

Fejlmeddelelsen "Brugernavn eller adgangskode er forkert" vises ved brug af POP3-konto

Inden du tjekker e-mail på iOS-enheden, skal du lukke eventuelle andre e-mailprogrammer og e-mailwebsteder, der er åbne på en anden computer.

Hvis du vil se, om kontoen er en POP3-konto, skal du bruge værktøjet Åbning af indstillinger for Mail eller benytte denne fremgangsmåde:

1. Åbn Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere, og tryk på kontoen.
  2. Se efter mærket Oplysninger om POP-konto.

Hvis e-mailudbyderen tilbyder IMAP, skal du fjerne POP3-kontoen og derefter tilføje kontoen med udbyderens IMAP-indstillinger.

POP3 kommunikerer med en enkelt mailklient ad gangen. Der vises muligvis en brugernavns- eller adgangskodefejl, hvis mere end en enkelt e-mailklient forsøger at oprette forbindelse samtidigt.

"Relay-forsendelse nægtet" eller "E-mailadresse afvist af serveren"

Hvis en af disse meddelelser vises, når du prøver at sende en e-mail, er en e-mailadresse forkert eller forbindelsesindstillingerne er forkerte.

Se efter meddelelser i e-mailadresserne i udbakken ved at bruge denne fremgangsmåde:

1. Mail: Rul ned til Konti i skærmbilledet Postkasser.
  2. Tryk på kontoen.
  3. Tryk på Udbakke.
    Mail har sendt dine beskeder, hvis der ikke vises en udbakke.
  4. Tryk på en besked i udbakken, og kontroller, om e-mailadresserne er korrekte.

Hvis e-mailudbyderen beder dig om at bruge port 25, kan du muligvis kun sende e-mail, når du har oprettet forbindelse til udbyderens netværk. Kontakt e-mailudbyderen for at få oplysninger om indstillinger og muligheder.

Hvis du stadig ikke kan sende e-mail, kan du indstille en alternativ SMTP-server.

Sidst ændret: