Problemer med at sende eller modtage e-mails på iPhone, iPad eller iPod touch

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage e-mails i programmet Mail på din iOS-enhed.

Prøv først disse trin

Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Sørg for, at din enhed kan oprette forbindelse til internettet

Kontroller, at der er oprettet forbindelse til et mobildata- eller Wi-Fi-netværk. Åbn Safari, og åbn en hjemmeside, f.eks www.apple.com/dk, for at se, om din enhed opretter forbindelse til internettet.

Tjek din Udbakke for ikke-sendte e-mails

Hvis du får besked om, at din e-mail ikke er sendt, ligger den pågældende e-mail i din Udbakke. Tjek din Udbakke for ikke-sendte e-mails, og forsøg at sende dem igen.

Sådan tjekker du din Udbakke for ikke-sendte e-mails:

1. Åbn Mail, og tryk på Postkasser i øverste venstre hjørne. Rul derefter til Konti.
  2. Tryk på din konto, og tryk derefter på Udbakke. Hvis du ikke får vist en Udbakke, er din e-mail blevet sendt.
  3. Tryk på en e-mail i din Udbakke. Kontroller, at du har indtastet modtagerens e-mailadresse korrekt.
  4. Tryk på Send for at forsøge at sende e-mailen igen.

Kontroller, at din e-mailkontos oplysninger og indstillinger er korrekte

Hvis Mail beder dig indtaste en adgangskode til din e-mailkonto, skal du sørge for at indtaste den korrekte adgangskode. Log på din e-mailudbyders websted for at bekræfte, at din e-mailadresse og din adgangskode er korrekt.

Når du indstiller din e-mailkonto på din enhed, vælger iOS automatisk de korrekte kontoindstillinger for de fleste e-mailudbydere. Du kan bruge værktøjet Åbning af indstillinger for Mail til at få vist indstillingerne eller få indstillingerne direkte fra din e-mailudbyder eller systemadministrator. Sammenlign disse oplysninger med de oplysninger, som du har indtastet for din e-mailkonto.

Sådan tjekkes indstillingerne for din e-mailkonto:

1. Gå til Indstillinger > Mail > Konti, og tryk på din e-mailkonto.
  2. Tryk på din e-mailadresse ved siden af Konto for at få vist kontooplysninger, f.eks. server til indgående og udgående post.
  3. Kontroller de anbefalede indstillinger for din e-mailkonto ved hjælp af værktøjet Åbning af indstillinger for Mail, og bekræft, at de er identiske med indstillingerne på din skærm. Kontakt din e-mailudbyder, hvis du ikke kan se indstillingerne for din e-mailkonto.

Hvis du har en POP3-e-mailkonto, kan du kun tjekke e-mail på én enhed ad gangen. Luk eventuelle åbne e-mailprogrammer, og log af alle eventuelle webmailsteder. Hvis du vil kontrollere, om din e-mail er en POP3-konto, skal du gå til Indstillinger > Mail > Konti, trykke på din konto og finde Oplysninger om POP-konto. Du kan også se de anbefalede mailindstillinger for din POP3-e-mailkonto ved hjælp af værktøjet Åbning af indstillinger for Mail.

Hvis din e-mailudbyder kræver, at din konto bruger port 25, kan du kun sende e-mails, når der er oprettet forbindelse til din e-mailudbyders netværk. Kontakt e-mailudbyderen for at få oplysninger om indstillinger og muligheder.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig ikke kan sende eller modtage e-mails, skal du kontakte din e-mailudbyder eller fjerne din e-mailkonto og indstille den igen.

Kontakt din e-mailudbyder eller systemadministrator

• Kontakt din e-mailudbyder, eller tjek deres statushjemmeside for at se, om deres tjeneste er nede.
  • Spørg din e-mailudbyder eller systemadministrator, om der er aktiveret sikkerhedsfunktioner eller -begrænsninger, f.eks. totrinsbekræftelse, for din konto. Det kan være, at du skal bruge en særlig adgangskode eller bede din e-mailudbyder om at blive autoriseret til at sende og modtage e-mails på din enhed.
  • Få din e-mailudbyder eller systemadministrator til at kontrollere dine e-mailindstillinger for at sikre, at de er korrekte.

Sådan fjernes og indstilles din e-mailkonto

Hvis du stadig har problemer med at sende og modtage e-mails, kan du prøve at fjerne din e-mailkonto på din enhed og derefter tilføje den igen:*

1. Log på din e-mailudbyders website fra din computer, og bekræft, at alle dine e-mails er der, eller tjek, at dine e-mails er arkiveret et andet sted end på din iOS-enhed.
  2. På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Mail > Konti.
  3. Tryk på den e-mailkonto, der skal fjernes.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Tilføj din konto igen.

*iOS-sikkerhedskopier i iCloud og iTunes indeholder en sikkerhedskopi af dine mailindstillinger, men ikke dine e-mails. E-mails, der slettes fra din iOS-enhed, kan ikke gendannes fra en sikkerhedskopi i iCloud eller iTunes. Læs mere om sikkerhedskopier i iCloud og iTunes.