Hvis du ikke kan sende eller modtage e-mails på din iPhone, iPad eller iPod touch

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage e-mails i appen Mail på din iOS-enhed.

Før du begynder

iOS-sikkerhedskopier, der er oprettet i iCloud og iTunes, sikkerhedskopierer mailindstillingerne, men ikke dine e-mails. Hvis du sletter eller ændrer indstillingerne for e-mailkontoen, kan det ske, at tidligere downloadede e-mails fjernes fra din iOS-enhed.

Prøv trinnene nedenfor, når du er parat. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Sørg for, at din enhed kan oprette forbindelse til internettet

Du kan kontrollere, om din enhed har adgang til mobilnettet eller Wi-Fi-forbindelse ved at gå til Safari og åbne en webside som www.apple.com.

Sådan tjekkes din Udbakke for ikke-sendte e-mails

Hvis du får besked om, at din e-mail ikke er sendt, ligger den pågældende e-mail i din Udbakke. Tjek din Udbakke, og prøv at sende e-mailen ingen:

1. Åbn Mail, og tryk på Postkasser i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Udbakke. Hvis du ikke får vist en Udbakke, er din e-mail blevet sendt.
  3. Tryk på en e-mail i din Udbakke. Kontroller, at modtagerens e-mailadresse er korrekt.
  4. Tryk på Send.

Kontroller din e-mailadresse og adgangskode

Hvis Mail beder dig indtaste en adgangskode til din e-mailkonto, skal du sørge for at indtaste den korrekte adgangskode. Du kan kontrollere din e-mailadresse og adgangskode ved at logge på e-mailudbyderens websted.

Hvis der stadig vises fejl ved brugernavn eller adgangskode, skal du kontakte e-mailudbyderen eller systemadministratoren.

Kontroller dine indstillinger

Når du indstiller din e-mailkonto på din enhed, vælger iOS automatisk de korrekte kontoindstillinger for de fleste e-mailudbydere.

Du kan kontrollere, om kontoindstillingerne er korrekte ved at sammenligne indstillingerne i appen Mail med indstillingerne for din e-mailkonto:

1. Gå til Indstillinger > Mail > Konti, og tryk på din e-mailkonto.
  2. Tryk på din e-mailadresse ved siden af Konto for at få vist kontooplysninger, f.eks. server til indgående og udgående post.
  3. Kontroller de anbefalede indstillinger for din e-mailkonto ved hjælp af værktøjet Åbning af indstillinger for Mail, og sørg for, at de er identiske med indstillingerne på din skærm. Hvis der ikke vises indstillinger for din e-mailkonto, skal du kontakte din e-mailudbyder eller systemadministrator.

Hvis du har en POP3-e-mailkonto, kan du kun tjekke e-mail på én enhed ad gangen. Luk eventuelle åbne e-mailprogrammer, og log af alle eventuelle webmailsteder. Hvis du vil kontrollere, om din e-mail er en POP3-konto, skal du gå til Indstillinger > Mail > Konti, trykke på din konto og finde Oplysninger om POP-konto. Du kan også se de anbefalede mailindstillinger for din POP3-e-mailkonto ved hjælp af værktøjet Åbning af indstillinger for Mail.

Hvis din e-mailudbyder kræver, at din konto bruger port 25, kan du kun sende e-mails, når der er oprettet forbindelse til din e-mailudbyders netværk. Kontakt e-mailudbyderen for at få oplysninger om indstillinger og muligheder.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Kontakt din e-mailudbyder. Du kan også fjerne din e-mailkonto og derefter indstille den igen.

Kontakt din e-mailudbyder eller systemadministrator

1. Kontakt din e-mailudbyder, eller tjek deres statuswebside for at se, om deres tjeneste er nede.
  2. Spørg din e-mailudbyder eller systemadministrator, om der er aktiveret sikkerhedsfunktioner eller -begrænsninger for din e-mailkonto, f.eks. bekræftelse i to trin. Det kan være, at du skal bruge en særlig adgangskode eller bede din e-mailudbyder om at blive autoriseret til at sende og modtage e-mails på din enhed.
  3. Få din e-mailudbyder eller systemadministrator til at kontrollere dine e-mailindstillinger for at sikre, at de er korrekte.

Sådan fjernes og indstilles din e-mailkonto

1. På din computer: Log på din e-mailudbyders websted. Kontroller, om alle din e-mails er der, eller kontroller, om din e-mail er arkiveret et andet sted end på din iOS-enhed.
  2. På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Mail > Konti.
  3. Tryk på den e-mailkonto, der skal fjernes.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Tilføj din konto igen.