Hjælp til Mail på iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du ikke kan sende, modtage eller flytte meddelelser på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du læse mere her.

Prøv først denne fremgangsmåde

1. Kontrollér, om der er forbindelse til internettet
  2. Bekræft dit brugernavn og din adgangskode. Log ind på din e-mailudbyders websted, og kontrollér, at din e-mailkonto er aktiv.
  3. Kontrollér dine e-mailindstillinger. Hvis dine indstillinger ikke er tilgængelige, skal du kontakte din e-mailudbyder.
  4. Luk og åbn Mail igen.
  5. Genstart din iOS-enhed.

Hvis du kan tilføje en e-mailkonto på din iPhone, skal du fjerne den berørte konto fra din enhed på følgende måde:

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere.
  2. Tryk på e-mailkontoen.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. Tilføj kontoen igen.

Hvis du har en POP-konto til e-mail, skal du kontrollere, at e-mailindstillingerne stemmer overens med indstillingerne på enheden.

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere.
  2. Tryk på e-mailkontoen.
  3. Kontrollér, at oplysningerne stemmer overens med dem på enheden.

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, kan du prøve denne fremgangsmåde

Hvis du får vist en af følgende fejlmeddelelser, kan du læse mere her.

"Kan ikke hente post"

Kontrollér, at du har forbindelse til internettet, og at du skriver adgangskoden korrekt. Nogle e-mailudbydere har begrænsninger for, hvor mange enheder, du kan se din e-mail på på samme tid. Prøv at lukke e-mailprogrammerne på dine andre enheder. Hvis du har slået totrinsbekræftelse til via e-mailudbyderen, skal du kontakte denne for at høre, om du skal bruge en speciel adgangskode til iOS-enheden.

"Kan ikke flytte besked"

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere. Vælg derefter din e-mailkonto.
  2. Tryk på Konto > Avanceret.
  3. Tryk på Slettet postkasse, og sørg for, at den er indstillet til Papirkurv.
  4. Tryk på Avanceret > Konto > OK.

Prøv nu at flytte en besked. Hvis fejlmeddelelsen vises igen, skal du bruge denne fremgangsmåde:

1. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere. Vælg derefter din e-mailkonto.
  2. Tryk på Konto > Avanceret.
  3. Tryk på Præfiks til IMAP-sti, og skriv derefter INBOX/.
  4. Tryk på Konto og derefter på OK.

Fejlmeddelelsen "Brugernavn eller adgangskode er forkert" vises ved brug af POP3-konto

Hvis du har andre e-mailprogrammer eller e-mailwebsteder åbne på en computer, skal du lukke dem, før du tjekker e-mail på iOS-enheden igen. POP3-konti kommunikerer med en enkelt mailklient ad gangen. Hvis mere end én mailklient forsøger at oprette forbindelse samtidigt, kan der opstå fejl vedrørende brugernavn eller adgangskode.

Hvis du vil se, om din konto er en POP3-konto, kan du bruge værktøjet Åbning af indstillinger for Mail eller følge denne fremgangsmåde på din iOS-enhed:

1. Gå til Indstillinger > E-mail, kontakter og kalendere, og vælg din konto.
  2. Se efter mærket Oplysninger om POP-konto.

"Relay-forsendelse nægtet" eller "E-mailadresse afvist af serveren”

Hvis en af disse meddelelser vises, når du prøver at sende en e-mail, har du skrevet en e-mailadresse forkert, eller også passer dine indstillinger ikke til serverforbindelsen.

Sådan kontrollerer du e-mailadresserne for meddelelser i din udbakke:

1. Mail: Rul ned til Konti i skærmbilledet Postkasser.
  2. Tryk på din konto, og tryk derefter på Udbakke. Hvis du ikke kan se en udbakke, har Mail afsendt dine meddelelser.
  3. Vælg en besked i udbakken, og kontrollér, om e-mailadresserne er korrekte.

Hvis e-mailudbyderen beder dig om at bruge port 25, kan du muligvis kun sende e-mail, når du har oprettet forbindelse til udbyderens netværk. Kontakt e-mailudbyderen for at få oplysninger om indstillinger og muligheder.

Yderligere oplysninger

Hvis du stadig ikke kan sende eller modtage e-mail, skal du kontakte Apple-support.

Få hjælp til din e-mailadresse med @icloud.com, hvis du ikke kan sende eller modtage meddelelser.

Sidst ændret: