Hjælp til Mail på iPhone, iPad og iPod touch

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan sende eller modtage e-mails i programmet Mail på din iOS-enhed.

Prøv først disse trin

Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Sørg for, at din enhed kan oprette forbindelse til internettet

Tjek, at din enhed har en mobildatanetværk- eller Wi-Fi-internetforbindelse. Åbn Safari, og åbn en hjemmeside, f.eks. www.apple.com/dk, for at se, om din enhed opretter forbindelse til internettet.

Tjek Udbakken for ikke sendte beskeder

Hvis du får en besked om, at din e-mail ikke er sendt, så er den pågældende e-mail blever placeret i din Udbakke. Tjek Udbakken for ikke sendte beskeder, og forsøg at sende dem igen.

Sådan tjekker du din Udbakke for ikke-sendte e-mails:

1. Åbn Mail, og tryk på Postkasser i øverste venstre hjørne. Rul dernæst ned til Konti.
  2. Tryk på din konto, og tryk derefter på Udbakke. Hvis du ikke kan se en Udbakke, er din e-mail blevet sendt.
  3. Tryk på en e-mail i Udbakken. Tjek, at du har indtastet modtagerens e-mailadresse korrekt.
  4. Tryk på Send for at forsøge at sende e-mailen igen.

Bekræft, at din e-mailkontos oplysninger og indstillinger er korrekte

Hvis Mail beder dig indtaste en adgangskode til din e-mailkonto, skal du sørge for at indtaste den korrekte adgangskode. Log på din e-mailudbyders hjemmeside for at bekræfte, at din e-mailadresse og din adgangskode er korrekte.

Når du indstiller din e-mailkonto på din enhed, vælger iOS automatisk de korrekte kontoindstillinger for de fleste e-mailudbydere. Du kan bruge værktøjet Åbning af indstillinger for Mail til at se disse indstillinger eller få indstillingerne direkte fra din e-mailudbyder eller systemadministrator. Sammenlign disse oplysninger med de oplysninger, som du har indtastet for din e-mailkonto.

Tjek indstillingerne for din e-mailkonto:

1. Gå til Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere, og tryk på din e-mailkonto.
  2. Tryk på din e-mailadresse ved siden af Konto for at se kontooplysningerne – som f.eks. server til indgående post og server til udgående post.
  3. Tjek de anbefalede indstillinger for din e-mailkonto ved hjælp af værktøjet Åbning af indstillinger for Mail, og bekræft, at de er identiske med indstillingerne på din skærm. Kontakt din e-mailudbyder, hvis du ikke kan se indstillingerne for din e-mailkonto.

Hvis du har en POP3-e-mailkonto, kan du kun tjekke e-mail på én enhed ad gangen. Luk alle andre e-mailprogrammer, du måtte have åbnet, og log af alle eventuelle webmail-hjemmesider. Gå til Indstillinger > E-mail, kontakter, kalendere, tryk på din konto, og find Oplysninger om POP-konto for at se, om din e-mail er en POP3-konto. Du kan også se de anbefalede mailindstillinger for din POP3-e-mailkonto ved hjælp af værktøjet Åbning af indstillinger for Mail.

Hvis din e-mailudbyder kræver, at din konto bruger port 25, kan du kun sende e-mails, når du er forbundet til din e-mailudbyders netværk. Kontakt e-mailudbyderen for at få oplysninger om indstillinger og muligheder.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Hvis du stadig ikke kan sende eller modtage e-mails, bedes du kontakte din e-mailudbyder eller fjerne din e-mailkonto og indstille den igen.

Kontakt din e-mailudbyder eller systemadministrator

• Kontakt din e-mailudbyder, eller tjek deres statushjemmeside for at se, om deres tjeneste er nede.
  • Spørg din e-mailudbyder eller systemadministrator, om der er slået nogen sikkerhedsfunktioner eller -begrænsninger, som f.eks. totrinsbekræftelse, til for din konto. Det kan være, at du skal bruge en særlig adgangskode eller bede din e-mailudbyder om at blive autoriseret til at sende og modtage e-mails på din enhed.
  • Få din e-mailudbyder eller systemadministrator til at tjekke dine e-mailindstillinger for at sikre, at de er korrekte.

Slet din e-mailkonto, og indstil den igen

Hvis du stadig har problemer med at sende og modtage e-mails, kan du prøve at slette din e-mailkonto på din enhed og derefter tilføje den igen:*

1. Log på din e-mailudbyders hjemmeside via din computer, og bekræft, at alle dine e-mails er der, eller tjek, at dine e-mails er gemt et andet sted end på din iOS-enhed.
  2. Tryk på Indstillinger > E-mail, kontakter og kalendere på din iOS-enhed.
  3. Tryk på den e-mailkonto, der skal fjernes.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Tilføj din konto igen.

*iOS-sikkerhedskopier i iCloud og iTunes indeholder en sikkerhedskopi af dine mailindstillinger, men ikke dine mails. E-mails, der slettes på din iOS-enhed, kan ikke gendannes fra en sikkerhedskopi i iCloud eller iTunes. Her kan du få mere at vide om sikkerhedskopier i iCloud og iTunes.

Læs mere

Sidst ændret: