Hvis du ikke kan få forbindelse til iTunes Store, iBooks Store eller App Store

Kontroller dine indstillinger og netværksforbindelser for at prøve at løse problemet på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV.

Når du prøver at åbne iTunes Store, iBooks Store eller App Store, får du muligvis vist advarslen "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store" eller lignende. Det kan også være, at iTunes Store, App Store eller iBooks Store ikke indlæser noget som helst eller pludselig stopper midt under downloadingen af indhold.

Hvis du har et separat problem, hvor iTunes ikke genkender din iPhone, iPad eller iPod touch, når du slutter enheden til din computer med et USB-kabel, kan du få hjælp.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Kontroller din forbindelse

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet. Prøv at bruge en internetbrowser til at oprette forbindelse til et websted, og se om det indlæses. Hvis ikke, skal du bruge en anden enhed på samme netværk til at se, om den kan oprette forbindelse til webstedet. Hvis ingen andre enheder kan få adgang til internettet, skal du slukke for din Wi-Fi-router og tænde den igen for at nulstille den. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, skal du kontakte internetudbyderen for at få hjælp. Hvis det kun er den første enhed, der ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du få hjælp med Wi-Fi på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du opretter forbindelse til internettet via en mobiltjeneste på din iPhone eller iPad, skal du sørge for, at du har slået mobildata til for iTunes Store, iBooks Store og App Store: Gå til Indstillinger > Mobilnetværk, og slå Mobildata til.

Kontroller systemstatus

Gå til Apple-siden Systemstatus for at se, om der er afbrydelser i tjenesten i dit land eller område.

Opdater din konto

Hvis du ikke kan få adgang til iTunes Store, App Store eller iBooks Store, fordi du ikke kan logge ind med dit Apple-id, skal du læse mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden til dit Apple-id. Hvis du fornyligt har ændret dit Apple-id eller adgangskoden, skal du muligvis logge ud og ind igen: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store. Tryk på dit Apple-id, log ud, og tryk derefter på Log ind for at logge ind igen.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte dine betalingsoplysninger, skal du kontrollere, at din betalingsmetode, dit for- og efternavn og faktureringsadressen er korrekt og svarer nøjagtigt til det, der er registreret hos dit pengeinstitut.

Opdater softwaren

Opdater til den nyeste version af iOS, macOStvOSiTunes eller pc'ens operativsystem. Prøv derefter at oprette forbindelse til iTunes Store, App Store eller iBooks Store igen.

Kontroller dato og klokkeslæt

Sørg for, at datoen og klokkeslættet på din enhed er indstillet korrekt for din tidszone.

På din iPhone, iPad, iPod touch: Gå til Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Få mere hjælp til dato og klokkeslæt.
På din Mac: Åbn Systemindstillinger > Dato & tid.
På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Generelt > Dato og tid.
På din pc: Søg efter timedate.cpl i søgefeltet eller med amuletten Søg.

Hvis datoen og klokkeslættet ikke er korrekt, skal du indstille oplysningerne, eller slå automatisk indstilling til.

Avancerede trin

Hvis du stadig ikke kan få forbindelse til iTunes Store, iBooks Store eller App Store, skal du prøve disse avancerede trin.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

• Hvis du bruger mobildata, når du opretter forbindelse til internettet, kan store emner muligvis ikke downloades. Det kan være nødvendigt at oprette forbindelse via Wi-Fi for at downloade spil, apps, videoer og podcasts.
  • Nogle emner kan tage længere tid end forventet at downloade, afhængigt af størrelsen af indholdet og din internetforbindelse.

På din Mac eller pc

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejl -45054 i iTunes Store. Hvis du ikke får vist fejl -45054, skal du følge trinnene for din computer.

På din Mac

Den indbyggede programfirewall til macOS tillader som standard, at programmer, der er signeret af Apple, automatisk modtager indgående forbindelser. Hvis du har ændret indstillingerne for din programfirewall, skal du muligvis tillade indgående forbindelser. Hvis problemet fortsætter, skal du nulstille cachen med accepterede certifikater:

• Klik på skrivebordet for at sikre, at du er i Finder.
  • Gå til menuen øverst på skærmen, og vælg Gå > Gå til mappe.
  • Skriv /var/db/crls/ i feltet.
  • Klik på Gå.
  • Træk arkiver med navnet crlcache.db og ocspcache.db til papirkurven.
  • Indtast administratoradgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
  • Genstart computeren, og prøv at oprette forbindelse til iTunes Store, iBooks Store eller App Store.

På din pc

På dit Apple TV

• Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, App Store eller andre tjenester til videostreaming, skal du sørge for, at du har en aktiv netværksforbindelse i Indstillinger > Netværk. Få hjælp til Wi-Fi-netværk på dit Apple TV.

Andre forbindelsesrelaterede advarsler

Trinnene i denne artikel kan også hjælpe dig med at løse problemer, der relaterer til disse fejlmeddelelser:

• "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl".
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. iTunes Store er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere".
  • "iTunes kunne ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Sørg for, at netværksforbindelsen er aktiv, og prøv igen."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. Netværksforbindelsen kunne ikke etableres. Der opstod en fejl i iTunes Store. Prøv igen senere".

Få mere hjælp

• Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, og du får vist en fejl, der ikke er beskrevet i denne artikel, skal du kontrollere, om den findes på listen over mulige iTunes Store-fejl.
  • Nogle netværk (f.eks. på kontorer og skoler) tillader muligvis ikke forbindelser til de servere og porte, der bruges af iTunes Store. Bed din netværksadministrator om at åbne adgangen til iTunes Stores servere og porte.
  • Hvis du har prøvet alle ovenstående trin og stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.