Problemer med at oprette forbindelse til iTunes Store

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store med iPhone, iPad eller iPod touch, skal du kontrollere iOS-indstillingerne samt Wi-Fi-, internet-, og netværksforbindelserne.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, kan der blive vist en af følgende fejlmeddelelser:

• "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. iTunes Store er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere."
  • "iTunes kunne ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Sørg for, at netværksforbindelsen er aktiv, og prøv igen."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. Netværksforbindelsen kunne ikke etableres. Der opstod en fejl i iTunes Store. Prøv igen senere.”

Før du begynder

1. Sørg for, at du har adgang til internettet på computeren eller enheden.
  2. Kontroller, om din computer overholder iTunes' minimumssystemkrav.
  3. Kontroller, om operativsystemet er opdateret.
    Mac: Vælg Apple () > Softwareopdatering på menulinjen øverst i skærmbilledet for at se, om der er kommet opdateringer til computeren.
    Windows: Gå til Microsoft-webstedet Windows Update.

iPhone, iPad eller iPod touch

Jeg kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store med iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Kontroller, om dato, tid og tidszone er indstillet korrekt. Tryk på Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Der vises muligvis en anden by i din tidszone under Tidszone.
  2. Sørg for, at iOS-softwaren er opdateret. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering for at kontrollere, om der er kommet opdateringer. Du kan også oprette forbindelse til iTunes med iOS-enheden og klikke på Søg efter opdatering på resumesiden for enheden.
  3. Kontroller, om du er inden for Wi-Fi-routerens eller -basens rækkevidde. Hvis du bruger en enhed med mobildatafunktion, skal du kontrollere, om mobildata er slået til under Indstillinger > Mobil. Hvis du har en mobildataforbindelse, kan store arkiver muligvis ikke overføres. Det kan være nødvendigt at oprette forbindelse via Wi-Fi for at hente programmer, videoer og podcasts.
  4. Kontroller, om du har en aktiv internetforbindelse. Se brugervejledningen til enheden for at få hjælp til internetforbindelsen.
  5. Kontroller, om andre enheder (f.eks. en bærbar computer) kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket og internettet.
  6. Genstart Wi-Fi-routeren ved at slukke den og tænde den igen.

Hvis der stadig er problemer: Se her, hvad du skal gøre, hvis enheden ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Mac eller Windows-pc

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store med computeren, kan en softwarekonflikt eller internetudbyderen blokere forbindelsen. Du kan muligvis løse problemet med fremgangsmåden nedenfor.

Mac

Hvis der stadig er problemer, efter at du har prøvet fremgangsmåden i det ovenstående, skal du kontakte internetudbyderen for at finde ud af, om disse porte og servere er aktive på netværket.

Windows

Hvis du ikke har kunnet få forbindelse til iTunes Store i mere end en dag, skal du finde ud af, hvilke porte og servere der skal være tilladte for at kunne få adgang til iTunes Store, og derefter prøve nedenstående fremgangsmåde.

Hvis der stadig er problemer, efter at du har prøvet fremgangsmåden i det ovenstående, skal du kontakte internetudbyderen for at finde ud af, om disse porte og servere er aktive på netværket.

Hosts-filen kan også være årsagen til problemet. Her kan du se, hvordan du nulstiller Hosts-filen, og hvordan du bruger et Fix it-værktøj for at få Windows til at gendanner standardindstillingerne for Hosts-filen. Nogle arbejdsstationer gemmer muligvis interne ressourcer i Hosts-filen, som blokerer iTunes Store. Fix it-værktøjet understøttes ikke i Windows 8.

Følg vejledningen nedenfor for at oprette en kopi af Hosts-filen og erstatte den med en tom Hosts-fil:

1. Hosts-filen findes på placeringen C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC.
  2. Vælg Hosts-filen, og opret en kopi af den. Der er nu en kopi af Hosts-filen med navnet "Kopi af hosts" (Windows XP) eller "hosts - Kopi" (Windows Vista, Windows 7 og Windows 8).
  3. Træk den oprindelige hosts-fil til skrivebordet.
  4. Højreklik på dubletfilen, og vælg Åbn. Hvis du bliver bedt om at vælge det program, der skal åbne filen, skal du vælge Notesblok.
  5. Når Notesblok åbnes, skal du vælge Rediger > Marker alt.
  6. Vælg Rediger > Slet.
  7. Vælg Filer > Gem.
  8. Luk Notesblok.
  9. Højreklik på dubletfilen, og vælg Omdøb i genvejsmenuen.
  10. Indtast hosts, og tryk på Enter.
  11. Genstart computeren.
  12. Prøv at oprette forbindelse til iTunes Store.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, blokerer sikkerheds- eller firewallsoftwaren muligvis for kommunikation mellem internettet og iTunes. Her kan du se, hvordan du løser problemer med sikkerhedssoftware.

Yderligere oplysninger

Hvis fremgangsmåden i det ovenstående ikke løser problemet, og der vises en bestemt fejlmeddelelse, skal du kontrollere, om den vises som en mulig iTunes Store-fejl.

Hvis der stadig er problemer, kan du få mere hjælp her.

Her kan du se, hvordan du finder dit Apple-id.

Få at vide, hvad du skal gøre, hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: