Hvis du ikke kan oprette forbindelse til App Store, iTunes Store eller andre Apple-tjenester

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist en "Kan ikke oprette forbindelse"-meddelelse. Disse trin virker også, hvis appen ikke indlæser noget, eller hvis den stopper, mens indholdet downloades.

Følg disse trin, hvis du ikke kan oprette forbindelse til nogen af disse apps:

• App Store
  • iTunes Store
  • Game Center
  • Apple Books-appen
  • Apple Music-appen
  • Apple TV-appen
  • Apple News-appen

Besøg siden Systemstatus

Besøg Apple-siden Systemstatus for at se, om der er tjenester i dit land eller område, der er udsat for driftsafbrydelser.

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet

Brug en hvilken som helst internetbrowser til at oprette forbindelse til et hvilket som helst websted. Hvis intet indlæses, skal du bruge en anden enhed på samme netværk til at kontrollere, om den anden enhed kan oprette forbindelse til webstedet. Hvis ingen andre enheder kan få adgang til internettet, skal du slukke for din Wi-Fi-router og derefter tænde den igen for at nulstille den. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket, skal du kontakte internetudbyderen for at få hjælp. Hvis det kun er din første enhed, der ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan du få hjælp til Wi-Fi på iPhone, iPad eller iPod touchApple WatchApple TV eller Mac.

Hvis du bruger en mobiltjeneste til at oprette forbindelse til internettet på din iPhone eller iPad, skal du sørge for, at du har slået mobildata til for den app, du bruger. Hvis du vil gøre dette, skal du åbne appen Indstillinger, trykke på Mobilnetværk og derefter slå Mobildata til.

Opdater din software

Opdater til den nyeste version af iOS eller iPadOS, macOStvOSwatchOS eller software til din ikke-Apple-enhed. Prøv derefter at oprette forbindelse igen.

Kontroller dato og tid

Sørg for, at dato og tid på din enhed er indstillet korrekt for din tidszone.

På iPhone, iPad, iPod touch: Åbn appen Indstillinger. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Dato & tid. Få hjælp med dato og tid.
På Mac: Åbn Systemindstillinger, og vælg derefter Dato & tid.
På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Generelt > Dato og tid.

Hvis dato og tid er indstillet forkert, kan du opdatere manuelt eller slå muligheden for automatisk indstilling af dato og tid til.

Hvis du får vist en anden meddelelse ved forsøg på at oprette forbindelse

Følg ovenstående trin, hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser:

• "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. iTunes Store er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere".
  • "Kunne ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Sørg for, at netværksforbindelsen er aktiv, og prøv igen."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. Netværksforbindelsen kunne ikke etableres. Der opstod en fejl i iTunes Store. Prøv igen senere".

Relaterede emner

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.