Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac-computer eller pc, skal du kontrollere dine indstillinger og netværksforbindelserne.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, vises der muligvis en af følgende advarsler:

• "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl".
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. iTunes Store er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere".
  • "iTunes kunne ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Sørg for, at netværksforbindelsen er aktiv, og prøv igen."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. Netværksforbindelsen kunne ikke etableres. Der opstod en fejl i iTunes Store. Prøv igen senere".

Vælg din enhed for at læse mere om advarslerne:

Løs problemet på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du kontrollere følgende:

1. At dato, klokkeslæt og tidszone er korrekt. Tryk på Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Der vises muligvis en anden by i din tidszone under Tidszone.
  2. At iOS-softwaren er opdateret. Du kan kontrollere, om der er opdateringer ved at trykke på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering. Du kan også oprette forbindelse til iTunes med din iPhone, iPad eller iPod touch og klikke på Søg efter opdatering på enhedens resumeside.
  3. At du er inden for Wi-Fi-routerens eller -basens rækkevidde. Hvis du bruger mobiltjeneste, skal du kontrollere, at du har slået mobildata til under Indstillinger > Mobil. Hvis du har en mobildataforbindelse, kan du muligvis ikke downloade store arkiver. Det kan være nødvendigt at oprette forbindelse via Wi-Fi for at downloade programmer, videoer og podcasts.
  4. At du har en aktiv internetforbindelse. Du kan få hjælp til forbindelsen i enhedens brugerhåndbog.
  5. At se, om andre enheder, f.eks. bærbare computere, kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket og få adgang til internettet.
  6. At nulstille Wi-Fi-routeren ved at slukke og tænde den igen.

Hvis der stadig er problemer, kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis enheden ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Løs problemet på din Mac-computer eller pc

Hvis computeren ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, kan følgende trin muligvis løse problemet.

På din Mac-computer

1. Kontroller, at du har internetadgang på computeren.
  2. Sørg for, at computeren overholder minimumsystemkravene til iTunes.
  3. Kontroller, at operativsystemet er opdateret.
    Gå til menulinjen øverst i skærmbilledet, og vælg Apple () > Softwareopdatering. Hvis du ikke kan finde Softwareopdatering, skal du vælge Apple > App Store og klikke på fanen Opdateringer i vinduet App Store.
  4. Sørg for, at du har den nyeste version af iTunes og Safari.
  5. Hvis du bruger en firewall, kan dens indstillinger være årsag til, at der ikke kan oprettes forbindelse til iTunes Store. Lær at indstille din firewall.
  6. Problemer med forbindelse kan skyldes problemer med nøglering. Du kan nulstille nøgleringen med Førstehjælp til nøglering.
  7. Kontakt din internetudbyder, og kontroller, at disse porte og servere er slået til for dit netværk.

Hvis der stadig er problemer, kan du få mere hjælp.

På din pc

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store i mere end en dag, skal du finde de nødvendige porte og servere:

1. Kontroller, at du har internetadgang på computeren.
  2. Sørg for, at computeren overholder minimumsystemkravene til iTunes.
  3. Kontroller, at operativsystemet er opdateret.
  4. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  5. Det kan se ud som om, at iTunes Store er tom og kunviser ordene iTunes Store. I dette tilfælde, skal du rette konflikten mellem den software, der overvåger internettrafikken, og Apple-softwaren.
  6. Du skal muligvis indstille din Windows Firewall til at lade iTunes få adgang til iTunes Store.
  7. Deaktiver eventuelle proxyservere, der er integreret i Windows. Undgå at bruge proxy-server, da de nemt kan skabe problemer.
  8. Kontakt din internetudbyder, og kontroller, at disse porte og servere er slået til for dit netværk.

Hvis der stadig er problemer, kan det skyldes din hosts-fil. Nogle arbejdsstationer gemmer muligvis interne ressourcer i den hosts-fil, der blokerer iTunes Store. Lær at nulstille Hosts-filen til standardindstillingerne.

Følg disse trin for at oprette en kopi af Hosts-filen og erstatte den med en tom Hosts-fil:

1. Hosts-filen findes på placeringen C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC.
  2. Vælg Hosts-filen, og opret en kopi af den. Der er nu en kopi af Hosts-filen med navnet "Kopi af hosts" (Windows XP) eller "hosts - Kopi" (Windows Vista, Windows 7 og Windows 8).
  3. Træk den oprindelige hosts-fil til skrivebordet.
  4. Ctrl-klik eller højreklik på dubletfilen, og vælg Åbn i genvejsmenuen. Hvis du bliver bedt om at vælge et program, der skal åbne filen, skal du dobbeltklikke på Notesblok.
  5. Når Notesblok åbnes, skal du vælge Rediger > Markér alt.
  6. Vælg Rediger > Slet.
  7. Vælg Filer > Gem.
  8. Luk Notesblok.
  9. Ctrl-klik eller højreklik på dubletfilen, og vælg Omdøb i genvejsmenuen.
  10. Indtast hosts, og tryk derefter på Enter.
  11. Genstart computeren.
  12. Prøv at oprette forbindelse til iTunes Store.

Hvis der stadig ikke kan oprettes forbindelse, kan det skyldes, at din sikkerhedssoftware eller firewall ikke lader iTunes kommunikere med internettet. Lær at løse problemer med sikkerhedssoftware.

Hvis der stadig er problemer, kan du få mere hjælp.

Løs problemet på dit Apple TV

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store på dit Apple TV (4. generation):

1. Kontroller, om dato og klokkeslæt er korrekt. Gå til Indstillinger > Generelt > Dato og tid.
  2. Kontroller, om Apple TV-softwaren er opdateret. Du kan kontrollere, om der er opdateringer ved at trykke på Indstillinger > System > Softwareopdateringer > Opdater software.
  3. Kontroller, om du har en aktiv netværksforbindelse. Gå til Indstillinger > Netværk.
  4. Kontroller, om andre enheder, f.eks. computere eller tablets, kan oprette forbindelse til Wi-Fi og få adgang til internettet.
  5. Nulstil Wi-Fi-routeren ved at slukke og tænde den igen.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: