Der kan ikke oprettes forbindelse til iTunes Store

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store med computeren eller iPhone, iPad og iPod touch.

Brug fremgangsmåden nedenfor, hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store med computeren eller iOS-enheden, eller hvis en af følgende fejlmeddelelser vises:

• "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl."
  • "Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. iTunes Store er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere."
  • "iTunes kunne ikke oprette forbindelse til iTunes Store. Sørg for, at netværksforbindelsen er aktiv, og prøv igen."

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har et andet problem, hvis der f.eks. vises en anden meddelelse eller du ikke kan købe noget i iTunes Store.

Før du begynder

1. Sørg for, at du har adgang til internettet på computeren eller enheden.
  2. Kontroller, at din computer overholder iTunes' minimumssystemkrav.
  3. Kontroller, om operativsystemet er opdateret:
    Mac: Vælg Apple () > Softwareopdatering på menulinjen øverst i skærmbilledet for at se, om der er tilgængelige opdateringer til computeren.
    Windows: Gå til Microsoft-webstedet Windows Update.

Sådan løses problemer med iOS-enheden

Jeg kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store med iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Kontroller, om dato, tid og tidszone er indstillet korrekt. Tryk på Indstillinger > Generelt > Dato & tid.
    Der vises muligvis en anden by i din tidszone under Tidszone.
  2. Sørg for, at iOS-softwaren er opdateret. Tryk på Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering, eller opret forbindelse til iTunes med iOS-enheden og klik på Søg efter opdatering på resumesiden for enheden.
  3. Kontroller, om du er inden for Wi-Fi-routerens eller -basens rækkevidde. Hvis du bruger en enhed med mobiltjeneste, skal du kontrollere, om mobildata er slået til under Indstillinger > Mobil.
    Hvis du har en mobildataforbindelse, kan store emner muligvis ikke overføres. Det kan være nødvendigt at oprette forbindelse via Wi-Fi for at hente programmer, videoer og podcasts.
  4. Kontroller, om du har en aktiv internetforbindelse. Se enhedens brugervejledning for at få hjælp til internetforbindelsen.
  5. Kontroller, om andre enheder (f.eks. en bærbar computer) kan oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket og internettet.
  6. Nulstil Wi-Fi-routeren (sluk den, og tænd den derefter igen).

Hvis der stadig er problemer: Se her, hvad du skal gøre, hvis enheden ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Sådan løses problemer med computeren

Mac-computer

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store med Mac-computeren, kan en softwarekonflikt eller internetudbyderen blokere forbindelsen. Du kan muligvis løse problemet med fremgangsmåden nedenfor.

Hvis der stadig er problemer, efter at du har prøvet fremgangsmåden i det ovenstående, skal du kontakte internetudbyderen for at finde ud af, om disse porte og servere er aktive på netværket.

Windows

Hvis det ikke har været muligt at oprette forbindelse til iTunes Store i mere end 24 timer, kan en softwarekonflikt eller internetudbyderen blokere forbindelsen. Find ud af, hvilke porte og servere, der er nødvendige for at oprette forbindelse til iTunes Store, og prøv derefter fremgangsmåden nedenfor.

Hvis der stadig er problemer, efter at du har prøvet fremgangsmåden i det ovenstående, skal du kontakte internetudbyderen for at finde ud af, om disse porte og servere er aktive på netværket.

Hosts-filen kan også være årsagen til problemet. Her kan du se, hvordan du nulstiller Hosts-filen og hvordan du bruger et Fix it-værktøj for at få Windows til at nulstille standardindstillingerne for Hosts-filen.
Nogle arbejdsstationer gemmer muligvis interne ressourcer i Hosts-filen og blokerer iTunes Store. Fix it-værktøjet understøttes ikke i Windows 8.

Følg vejledningen nedenfor for at oprette en kopi af Hosts-filen og erstatte den med en tom Hosts-fil:

1. Hosts-filen findes på placeringen C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC.
  2. Vælg Hosts-filen, og opret en kopi af den. Der er nu en kopi af Hosts-filen med navnet "Kopi af hosts" (Windows XP) eller "hosts - Kopi" (Windows Vista, Windows 7 og Windows 8).
  3. Træk den oprindelige hosts-fil til skrivebordet.
  4. Højreklik på dubletfilen, og vælg Åbn. Hvis du bliver bedt om at vælge det program, som skal åbne filen, skal du vælge Notesblok.
  5. Når Notesblok åbnes, skal du vælge Rediger> Marker alt.
  6. Vælg Rediger > Slet.
  7. Vælg Arkiv > Arkiver.
  8. Luk Notesblok.
  9. Højreklik på dubletfilen, og vælg Omdøb i genvejsmenuen.
  10. Indtast hosts, og tryk på Enter.
  11. Genstart computeren.
  12. Prøv at oprette forbindelse til iTunes Store.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store, blokerer sikkerheds- eller firewallsoftwaren muligvis for kommunikation mellem internettet og iTunes. Her kan du se, hvordan du løser problemer med sikkerhedssoftware.

Yderligere oplysninger

Hvis fremgangsmåden i det ovenstående ikke løser problemet, og der vises en bestemt fejlmeddelelse, skal du kontrollere, om den vises som en mulig iTunes Store-fejl.

Hvis der stadig er problemer, kan du få mere hjælp her.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: