Skift adgangskoden til dit Apple-id

Følg fremgangsmåden nedenfor for at ændre adgangskoden til dit Apple-id.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed.
  2. Tryk på Skift adgangskode.
    Skærm til at skifte adgangskode på iPhone
  3. Indtast din nuværende adgangskode eller adgangskoden til enheden, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode.
  4. Tryk på Skift eller Skift adgangskode.
  5. Log ind med den nye adgangskode til dit Apple-id for at få adgang til Apples funktioner og tjenester.

Læs mere om, hvordan du ændrer dit Apple-id og opdaterer andre kontooplysninger.

På din Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id.
  2. Klik på Adgangskode og sikkerhed.
  3. Klik på Skift adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

På din Mac med macOS Mojave eller en tidligere version

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  2. Vælg Kontooplysninger.
  3. Klik på Sikkerhed > Nulstil adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan nulstille adgangskoden til dit Apple-id.

På nettet

1. Log på kontosiden for dit Apple-id.
  2. Klik på Rediger adgangskode i afsnittet Sikkerhed.
  3. Indtast din nuværende adgangskode, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode.
  4. Klik på Skift adgangskode.
  5. Log ind med den nye adgangskode til dit Apple-id for at få adgang til Apples funktioner og tjenester.

Hvis du har glemt din adgangskode

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til dit Apple-id, skal du følge disse trin for at nulstille den. Når du har nulstillet adgangskoden, skal du opdatere dit Apple-id og adgangskoden for alle de tjenester, hvor du er logget ind.

Hvis du har genereret en gendannelsesnøgle, kan du bruge den til at nulstille din adgangskode. Læs mere om, hvordan du bruger en gendannelsesnøgle

Læs mere om adgangskoder og dit Apple-id

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere.

Det er vigtigt at huske følgende, når du opretter en ny adgangskode:

• Den nye adgangskode til dit Apple-id skal være på mindst otte tegn og skal indeholde et tal, et stort bogstav og et lille bogstav.
  • Du må ikke bruge mellemrum, det samme tegn tre gange i træk, dit Apple-id eller en adgangskode, som du har brugt inden for det seneste år.

Læs mere om krav til adgangskoder, og hvordan du beskytter dit Apple-id

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.