Skift af adgangskode til dit Apple-id

Følg fremgangsmåden nedenfor for at ændre adgangskoden til dit Apple-id.

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere.

Hvis du vil ændre adgangskoden

Følg disse trin, hvis du kender adgangskoden til dit Apple-id og vil ændre den.

På din Mac

1. Log på kontosiden for dit Apple-id.
  2. Klik på Rediger adgangskode i afsnittet Sikkerhed.
  3. Indtast din nuværende adgangskode, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode.
  4. Klik på Skift adgangskode.
  5. Log ind med den nye adgangskode til dit Apple-id for at få adgang til Apples funktioner og tjenester.

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller en nyere version

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed.
  2. Tryk på Skift adgangskode.
  3. Indtast din nuværende adgangskode eller adgangskoden til enheden, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode.
  4. Tryk på Skift eller Skift adgangskode.
  5. Log ind med den nye adgangskode til dit Apple-id for at få adgang til Apples funktioner og tjenester.

Læs mere om, hvordan du ændrer dit Apple-id og opdaterer andre kontooplysninger.

Hvis du har glemt adgangskoden

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til dit Apple-id, skal du følge disse trin for at nulstille den. Når du har nulstillet adgangskoden, skal du opdatere dit Apple-id og adgangskoden for alle de tjenester, hvor du er logget ind.

Læs mere om adgangskoder og dit Apple-id

Det er vigtigt at huske følgende, når du opretter en ny adgangskode:

• Den nye adgangskode til dit Apple-id skal være på mindst otte tegn og skal indeholde et tal, et stort bogstav og et lille bogstav.
  • Du må ikke bruge mellemrum, det samme tegn tre gange i træk, dit Apple-id eller en adgangskode, som du har brugt i løbet af det seneste år.

Læs mere om krav til adgangskoder og om, hvordan du beskytte dit Apple-id

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.