Skift adgangskoden til din Apple-konto

Følg fremgangsmåden nedenfor for at ændre adgangskoden til din Apple-konto.

Apple-id er nu Apple-konto. Du kan stadig logge ind med samme e-mailadresse eller telefonnummer og adgangskode.

Skift adgangskoden til din Apple-konto på din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Apple Vision Pro

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Login og sikkerhed.

2. Tryk på Skift adgangskode.

iPhone, der viser indstillingerne for Log ind og sikkerhed og muligheden for at ændre adgangskode
  3. Indtast din nuværende adgangskode eller koden til enheden, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode. Har du glemt din adgangskode?

4. Tryk på Skift.

Skift adgangskoden til dit barns Apple-konto ved hjælp af din iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

Hvis du har en iPhone, iPad eller Apple Vision Pro med den nyeste version af iOS eller iPadOS eller visionOS, og tofaktorgodkendelse er slået til for din Apple-konto, kan du ændre adgangskoden til Apple-kontoen for et barn i din gruppe med Familiedeling.

1. Tryk på Indstillinger > Familie > dit barns konto.

2. Tryk på Apple-konto og adgangskode.

3. Tryk på Skift adgangskode for [barnets navn].

4. Angiv koden til din enhed, og følg vejledningen på skærmen.

Læs mere om en Apple-konto til et barn under 13 år (alder varierer efter område)

Skift adgangskoden til din Apple-konto på en Mac

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på [dit navn].

2. Klik på Login og sikkerhed.

3. Klik på Skift adgangskode. Du skal angive den adgangskode, som du låste din Mac op med, før du kan ændre adgangskoden til din Apple-konto.

Mac-systemindstillinger, der viser indstillingerne for Log ind og sikkerhed og knappen Skift adgangskode

Skift adgangskoden til din Apple-konto på nettet

1. Log ind på account.apple.com.

2. Vælg Adgangskode i sektionen Login og sikkerhed.

3. Indtast din nuværende adgangskode, indtast en ny adgangskode, og bekræft den nye adgangskode. Har du glemt din adgangskode?

4. Når du har udfyldt de påkrævede oplysninger, skal du vælge Skift adgangskode.