Sådan låser du din iPhone op, så den kan bruges med en anden operatør

Når en iPhone låses op, betyder det, at den kan bruges med forskellige operatører.

Din iPhone er muligvis låst til din operatør. Når en iPhone låses op, betyder det, at den kan bruges med forskellige operatører. Brug disse trin til at kontakte operatøren og låse din iPhone op.

Hvis du ikke vil skifte operatør, og din enhed er låst, fordi du har glemt adgangskoden, skal du ikke følge trinnene i denne artikel. Læs mere om, hvordan du nulstiller adgangskoden.

Apple kan ikke låse din iPhone op, så den kan bruges med en anden operatør. Det er kun operatøren, der kan låse din iPhone op.

Sådan kontaktes operatøren

1. Undersøg, om din operatør tilbyder oplåsning. Kun operatøren kan låse din iPhone op.
  2. Kontakt operatøren, og bed om at få telefonen låst op. Din konto skal muligvis opfylde bestemte krav for at kunne låses op. Når du har sendt anmodningen, kan det tage nogle dage at behandle den. Kontakt operatøren for at få en status på anmodningen.
  3. Følg trinnene nedenfor, når operatøren har bekræftet, at din iPhone er låst op.

Hvis dit SIM-kort er fra en anden operatør end din nuværende operatør

Følg disse trin for at fuldføre en oplåsning af din iPhone:

1. Fjern SIM-kortet, og isæt det nye kort.
  2. Indstil din iPhone igen.

Hvis du ikke har et andet SIM-kort

Følg disse trin for at fuldføre en oplåsning af din iPhone:

1. Sikkerhedskopier din iPhone.
  2. Når du har oprettet en sikkerhedskopi, skal du slette din iPhone.
  3. Gendan din iPhone fra den oprettede sikkerhedskopi.

Få hjælp

Du får muligvis vist denne besked i iTunes eller på din enhed: "SIM-kortet i denne iPhone ser ikke ud til at være understøttet. Kun kompatible SIM-kort fra en understøttet operatør kan bruges til at aktivere iPhone. Indsæt det SIM-kort, der fulgte med din iPhone, eller kontakt en understøttet operatør".

Følg disse trin, hvis du får vist denne besked:

1. Gendan fabriksindstillingerne på din iPhone.
  2. Kontakt din operatør for at kontrollere, at de har anvendt oplåsningen på deres system.
  3. Gendan din iPhone fra en sikkerhedskopi.