Synkroniser dine billeder manuelt ved hjælp af Finder

Hvis du ikke bruger iCloud-fotos, kan du manuelt synkronisere billeder og videoer fra din Mac til din iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af Finder.

Slå Finder-synkronisering til

Du kan bruge Finder på din Mac til at synkronisere billeder med din iPhone, iPad eller iPod touch fra appen Fotos eller fra en mappe på din computer. Hver gang du synkroniserer din iOS-enhed med din computer, opdateres dine fotos og videoer på din iOS-enhed, så de stemmer overens med de album, du har på din computer. Hvis du har billeder på din iPhone, iPad eller iPod touch, der ikke findes på din computer, kan du se, hvordan du importerer dem.

En iPhone, der viser muligheden for at synkronisere fotos til din enhed fra Fotos
  1. Åbn et Finder-vindue, og slut din enhed til din computer med et USB-kabel.

2. Lås enheden op.

3. Din enhed vises i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du godkende enheden.

5. Klik på fanen Fotos under oplysninger om din enhed.

6. Marker afkrydsningsfeltet ud for Synkroniser fotos til din enhed fra, og vælg derefter Fotos eller en mappe på din Mac.

7. Vælg mellem synkronisering af alle dine billeder og album eller kun udvalgte album. Du kan også vælge kun at synkronisere favoritter, og om du vil inkludere videoer.

8. Klik på knappen Anvend nederst til højre i vinduet. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, skal du klikke på knappen Synkroniser.

Videoer i slowmotion og med tidsforløb skal importeres via appen Fotos eller Billedoverførsel i OS X Yosemite eller en nyere version, så deres effekt synkroniseres via Finder. Når du bruger iCloud-fotos, beholder videoer i slowmotion og med tidsforløb deres effekter.

Live Photos beholder deres effekter, hvis du importerer dem til Fotos i OS X El Capitan eller en nyere version, men de mister deres effekter, hvis du synkroniserer dem tilbage til din enhed via din computer.

Du kan kun synkronisere din enhed med systemets fotobibliotek. Hvis du har mere end ét fotobibliotek på din Mac, skal du sørge for, at det rigtige er valgt som systemets fotobibliotek.

Slå Finder-synkronisering fra

Hvis de synkroniserede billeder på din iPhone, iPad eller iPod touch skal fjernes, kan du slå synkroniseringen fra i Finder, og så fjernes billederne fra din enhed. Du kan slå synkronisering fra for nogle af dine fotoalbum eller dem alle på én gang.

Stop synkronisering af bestemte album

1. Åbn et Finder-vindue, og slut din enhed til din computer med et USB-kabel.

2. Lås enheden op.

3. Din enhed vises i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du godkende enheden.

5. Klik på fanen Fotos under oplysninger om din enhed.

6. Vælg "Valgte album", og fjern markeringen af de album eller samlinger, der ikke længere skal synkroniseres.

7. Klik på Anvend.

Sådan standser du synkronisering af alle billeder

1. Åbn et Finder-vindue, og slut din enhed til din computer med et USB-kabel.

2. Lås enheden op.

3. Din enhed vises i indholdsoversigten i Finder-vinduet. Klik på enheden for at vælge den.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du godkende enheden.

5. Klik på fanen Fotos under oplysninger om din enhed.

6. Fjern markeringen af "Synkroniser fotografier", og klik derefter på "Fjern fotos".

7. Klik på Anvend.

Opdater automatisk dine billeder med iCloud

Hvis du bruger iCloud-fotos, kan du gemme alle dine billeder og videoer i iCloud. De synkroniseres automatisk på tværs af alle dine enheder, så du kan få adgang til dit bibliotek fra Mac, Apple TV, iPhone, iPad og endda din pc. De nyeste billeder og redigeringer overføres automatisk, når du opretter forbindelse til internettet.

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger iCloud-fotos.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.