Hvis et mediearkiv ikke åbnes eller afspilles på din Apple-enhed

Ældre eller specialiserede lyd-, video- eller billedformater understøttes muligvis ikke på din enhed eller kræver muligvis anden software.

Apple-apps såsom Fotos, iMovie, Safari, Keynote og QuickTime Player fungerer med mange medieformater. Nogle apps foretrækker specifikke formater, men de fleste formater fungerer i de fleste apps uden yderligere software. Ældre eller specialiserede formater fungerer muligvis ikke som forventet, hvis din enhed, dens operativsystem eller den app, du bruger til at se eller afspille arkivet, ikke understøtter arkivets format.

Installer alle tilgængelige Apple-softwareopdateringer til din enhed, f.eks. opdateringer til din Mac eller opdateringer til din iPhone eller iPad. Hvis du efter opdateringen stadig ikke har en app, der understøtter det medieformat, der bruges af arkivet, skal du søge på internettet eller i App Store efter en app, der understøtter det pågældende format.

Du kan søge efter navnet på formatet eller på arkivendelsen, som er de bogstaver, der vises i slutningen af arkivets navn, f.eks. .avi, .wmv eller .mkv. På Mac kan du muligvis identificere formatet ved at vælge arkivet i Finder og derefter trykke på Kommando-I for at åbne et infovindue. Formatet vises muligvis efter mærket Type, f.eks. "Type: Matroska Video File".

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.