Sådan ændrer, tilføjer eller fjerner du betalingsmetoder for Apple-id

Administrer de betalingsoplysninger, du bruger til App Store, iTunes Store, iCloud og meget mere. Når du ændrer dine betalingsoplysninger, opdateres de automatisk for alle de apps og tjenester, du bruger med dit Apple-id.

Skift betalingsmetode, eller tilføj en ny betalingsmetode.

Rediger betalingsmetoder

Sådan ændrer du din betalingsmetode på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Betaling og levering. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    iPhone, der viser betalingsmetoder, herunder Apple-id-saldo og kreditkort.
    • Hvis du vil tilføje en betalingsmetode, skal du trykke på Tilføj betalingsmetode.
    • Hvis du vil opdatere en betalingsmetode, skal du trykke på betalingsmetoden og derefter redigere dine oplysninger. Du kan være nødt til at indtaste den sikkerhedskode, du finder på dit kredit- eller debetkort. Hvis du kan se Apple Pay efter de sidste fire cifre af kortnummeret, skal du gå til appen Wallet for at redigere kortoplysningerne.
    • Hvis du vil fjerne en betalingsmetode, skal du trykke på Rediger og derefter trykke på knappen Slet.
    • Hvis du vil ændre rækkefølgen på dine betalingsmetoder, skal du trykke på Rediger og derefter bruge symbolet Skift rækkefølge .*

*Apple forsøger først at trække penge på den øverste betalingsmetode og fortsætter derefter nedad på listen. Du kan ikke ændre rækkefølgen for, hvornår der trækkes penge på Apple-id-saldoen.

Sådan ændrer du betalingsmetode på din Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på dit navn eller på knappen Log ind nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på Vis oplysninger.
  4. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger. (Hvis du bruger en ældre version af macOS, skal du klikke på Rediger til højre for Betalingstype). Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  5. Her kan du gøre følgende:
    • Opdatere en betalingsmetode: Klik på Rediger ud for betalingsmetoden. Du kan være nødt til at indtaste den sikkerhedskode, du finder på dit kredit- eller debetkort.
    • Tilføje en betalingsmetode: Klik på Tilføj betalingsmetode.
    • Fjerne en betalingsmetode: Klik på Rediger ud for betalingsmetoden, og klik derefter på Fjern.
    • Ændre rækkefølgen på dine betalingsmetoder: Hold markøren over en betalingsmetode, og brug derefter symbolet Skift rækkefølge . Apple forsøger først at trække penge på den øverste betalingsmetode og fortsætter derefter nedad på listen. Du kan ikke ændre rækkefølgen for, hvornår der trækkes penge på Apple-id-saldoen.

App Store på Mac, der viser siden Administrer betalinger, hvor du kan redigere, ændre rækkefølgen på, tilføje eller fjerne betalingsmetoder.

Hvis du ikke har en Apple-enhed

Hvis du ikke kan ændre dine betalingsoplysninger

Prøv at opdatere til den nyeste version af iOS eller iPadOS eller macOS.

Hvis du har abonnementer, har en ubetalt saldo eller deler køb med din gruppe med Familiedeling, kan du ikke fjerne alle betalingsoplysninger. Få hjælp, hvis du ikke vil bruge en betalingsmetode med dit Apple-id.

Sådan administrerer du betalingsmetoder, som medlemmer af din familie bruger

Når du indstiller Familiedeling og aktiverer deling af køb, kan en voksen i familien – familiearrangøren – kontrollere en enkelt delt betalingsmetode for alle i familiegruppen. Læs mere om familiekøb og betalinger.

Hvis du er familiearrangøren, kan du føje flere betalingsmetoder til dit eget Apple-id, men medlemmerne af din familie kan kun bruge den øverste betalingsmetode på listen. Hvis et medlem af familien ikke kan foretage et køb, kan familiearrangøren flytte en anden betalingsmetode op øverst på listen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.