Skift eller fjernelse af betalingsoplysninger for dit Apple-id

Du kan administrere betalingsoplysninger om dit Apple-id i Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch; på din Mac eller pc; eller i appen Apple Music på din Android-enhed.

Dit Apple-id er den personlige konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, iTunes Store, iCloud, iMessage, Apple Online Store, FaceTime og meget mere. Når du ændrer din betalingsmetode eller faktureringsadresse, opdateres oplysningerne overalt, hvor du bruger dit Apple-id.

Hvis du ændrer betalingsmetoden, skal du sørge for, at kontooplysningerne svarer til de oplysninger, som dit pengeinstitut har registreret. Læs om de forskellige betalingsmetoder, som du kan bruge.

Når du indstiller Familiedeling og slår deling af køb til, kan en voksen i familien – familieorganisatoren – bestemme den fælles betalingsmetode for alle i familiegruppen. Læs mere om familiekøb og -betalinger.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Her kan du læse mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  3. Tryk på Betalingsoplysninger, og skift eller fjern derefter dine oplysninger. Vælg Ingen for at fjerne betalingsmetoden. Få hjælp, hvis du hverken får vist muligheden Ingen eller ikke kan vælge den. Her kan du læse mere om, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige i dit land eller område.
    En iPhone X åben til Kontoindstillinger. Ingen er valgt som betalingsmetode.
  4. Sørg for, at dit navn og din faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Tryk derefter på Udfør.

Hvis du ændrer din betalingsmetode til et kredit- eller debetkort, vises der muligvis et reserveret beløb på din konto. Du får muligvis også vist en mulighed for at føje det nye kort til Apple Pay.

På din Mac eller pc

På din Mac elle pc kan du redigere dine betalingsoplysninger  i iTuneseller på internettet, i Systemindstillinger (Mac) eller ved at bruge iCloud til Windows (pc).

I iTunes

Hvis du vil åbne iTunes og logge på siden Kontooplysninger, skal du klikke på følgende link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    iTunes på en Mac, når muligheden Vis min konto i menuen Konto er valgt. Vinduet iTunes Store er åbent i baggrunden.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. På siden med kontooplysninger skal du klikke på Rediger til højre for Betalingstype. I afsnittet Betalingsmetode vises de betalingsmetoder, der kan bruges i iTunes Store. Hvis du bruger Familiedeling, og deling af køb er slået til, er det kun din familieorganisator, der kan opdatere betalingsoplysningerne.
  4. Rediger eller fjern oplysningerne. Vælg Ingen for at fjerne betalingsmetoden. Få hjælp, hvis du hverken får vist muligheden Ingen eller ikke kan vælge den. Her kan du læse mere om, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige i dit land eller område.
    iTunes åben til skærmen Rediger betalingsoplysninger i Kontoindstillinger. Ingen er valgt som betalingsmetode.
  5. Sørg for, at dit navn og din faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Klik derefter på Udfør.

Hvis du ændrer din betalingsmetode til et kredit- eller debetkort, vises der muligvis et reserveret beløb på din konto.

På nettet

Du kan skifte til et andet kredit- eller debetkort ved at logge på kontosiden for dit Apple-id. Du er muligvis nødt til at bekræfte din betalingsmetode, første gang du forsøger at købe noget på en af dine Apple-enheder.

1. Klik på Vis Apple-id for at gå til kontosiden for dit Apple-id.
  2. Log ind med dit Apple-id. Du kan blive bedt om at svare på sikkerhedsspørgsmål.
  3. Klik på knappen Rediger under Betaling og levering. Hvis du bruger Familiedeling, og deling af køb er slået til, er det kun din familieorganisator, der kan opdatere betalingsoplysningerne.
  4. Rediger dine betalingsoplysninger. Her kan du læse mere om, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige i dit land eller område.Et Safari-vindue, der viser afsnittet Betaling og levering af Apple-id-kontosiden. Det redigeres for at ændre betalingsmetoden til Ingen.
  5. Sørg for, at dit navn og din faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Klik derefter på Gem.

Du kan også opdatere din kontos sikkerhed eller andre indstillinger på siden, men du kan ikke fjerne en betalingsmetode fra siden.

Gå til Systemindstillinger

1. Klik på Apple-menuen () > Systemindstillinger på menulinjen øverst på computerskærmen, og klik på iCloud.
  2. Klik på Kontooplysninger. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
  3. Klik på fanen Betaling, og vælg Oplysninger til højre for din nuværende betalingsmetode. Hvis du bruger Familiedeling, og deling af køb er slået til, er det kun din familieorganisator, der kan opdatere betalingsoplysningerne.
  4. Rediger dine betalingsoplysninger. Her kan du læse mere om, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige i dit land eller område.
    iCloud-panelet Systemindstillinger med rullemenuen Betalingsoplysninger åben. Ingen er valgt som betalingsmetode.
  5. Sørg for, at dit navn og din faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Klik på Gem og derefter på Udfør.

Du kan ikke fjerne en betalingsmetode i Systemindstillinger.

Brug iCloud til Windows

1. På din pc: Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Kontooplysninger > Administrer Apple-id.
  3. Der åbnes et browservindue. Log ind med dit Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  4. Klik på knappen Rediger under Betaling og levering. Hvis du bruger Familiedeling, og deling af køb er slået til, er det kun din familieorganisator, der kan opdatere betalingsoplysningerne.
  5. Rediger dine betalingsoplysninger. Her kan du læse mere om, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige i dit land eller område.
  6. Sørg for, at dit navn og din faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Klik derefter på Gem.

Du kan ikke bruge iCloud til Windows til at fjerne en betalingsmetode.

På din Android enhed

1. Åbn appen Apple Music på din Android-enhed, og tryk derefter på symbolet Menu i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Indstillinger > Kontoindstillinger > Betalingsoplysninger. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Tryk på skærmen Betalingsoplysninger, og skift eller fjern derefter dine oplysninger. Vælg Ingen for at fjerne betalingsmetoden. Få hjælp, hvis du hverken får vist muligheden Ingen eller ikke kan vælge den.
    En Android-telefon, der viser skærmbilledet Betalingsoplysninger i Apple Music-kontoindstillinger. Ingen er valgt som betalingsmetode.
  4. Sørg for, at dit navn og din faktureringsadresse svarer til de oplysninger, der er registreret hos dit pengeinstitut. Tryk derefter på Udfør.

Hvis du ændrer din betalingsmetode til et kredit- eller debetkort, vises der muligvis et reserveret beløb på din konto.

Automatisk opdatering af betalingsoplysninger

Hvis der vises Apple-betalinger for et nyt kredit- eller debetkort, har din finansielle institution muligvis automatisk opdateret dine oplysninger for dig. Finansielle institution opdaterer en gang imellem betalingsoplysningerne for at forhindre tjenester med faste betalinger, som f.eks. Apple Music-abonnementer, fra at holde pause, når du får et nyt kort. Nogle kortudstedere tillader måske også, at faste betalinger kan fortsætte med at blive trukket på et kreditkort efter udløbsdatoen.

Hvis du har spørgsmål til dette, skal du kontakte din kortudsteder eller dit pengeinstitut.

Fin din CVV eller sikkerhedskode

Når du køber i App Store, iTunes Store eller Apple Books, bliver du muligvis bedt om en sikkerhedskode eller CVV for at bekræfte dine betalingsoplysninger.

Hvis kontrolkoden mangler eller er ulæselig, skal du kontakte dit pengeinstitut eller udstederen af kreditkortet for at få hjælp.

De fleste kort

En illustration af bagsiden af et kreditkort, der viser CVV/sikkerhskode.

Kontroller bagsiden af dit kort, og find den trecifrede kode, der står efter kortnummeret.

American Express

En illustration af bagsiden af et kreditkort, der viser sikkerhskode/CVV.

Kontroller forsiden af dit kort, og find den firecifrede kode, der står over kortnummeret.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.