Sådan ændrer, tilføjer eller fjerner du betalingsmetoder for Apple-id

Administrer de betalingsoplysninger, som du bruger til App Store, iTunes Store, iCloud og meget mere. Når du ændrer dine betalingsoplysninger, opdateres de automatisk for alle de apps og tjenester, du bruger med dit Apple-id.

Hvis du vil ændre dine betalingsoplysninger, skal du trykke eller klikke på denne knap:

Rediger betalingsmetoder

Ser du ikke dine betalingsoplysninger, når du trykker eller klikker på knappen? Vælg din enhed, og følg trinnene:

Sådan ændrer du din betalingsmetode på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på iTunes & App Store.*
  3. Tryk på dit Apple-id (som typisk er din e-mailadresse), og tryk derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.
  4. Tryk på Administrer betalinger. (Hvis du bruger en ældre version af iOS, skal du trykke på Betalingsoplysninger.) Derefter kan du tilføje, opdatere, ændre rækkefølgen på eller fjerne dine betalingsmetoder:

Sådan opdaterer eller tilføjer du

iPhone, der viser skærmen Administrer betalinger med tre kreditkort på listen.

Opdater en betalingsmetode
Tryk på en betalingsmetode, og rediger derefter dine oplysninger. Du kan være nødt til at indtaste den sikkerhedskode, du finder på dit kredit- eller debetkort.

Hvis du kan se Apple Pay efter de sidste fire cifre af kortnummeret, skal du gå til appen Wallet for at redigere kortoplysningerne.

Tilføj en betalingsmetode
Tryk på Tilføj Betalingsmetode.

Sådan fjerner du eller ændrer rækkefølgen

iPhone, der viser skærmen Administrer betalinger med knappen Fjern ud for kreditkortene.

Fjern en betalingsmetode
Tryk på Rediger, og tryk derefter på symbolet Fjern , eller skub til venstre, og tryk på Slet.

Skift rækkefølgen på dine betalingsmetoder
Tryk på Rediger, og brug derefter symbolet Skift rækkefølge  til at ændre rækkefølgen på dine betalingsmetoder. Apple forsøger først at trække penge på den øverste betalingsmetode og fortsætter derefter nedad på listen. Du kan ikke ændre rækkefølgen for, hvornår der trækkes penge på Apple-id-saldoen.

*Med iOS 12.2 eller nyere kan du også administrere dine betalingsmetoder fra Indstillinger > [dit navn] > Betaling og levering. Hvis du har en enhed med iOS 12.1.x eller tidligere, og du redigerer dine betalingsmetoder fra Betaling og levering, fjernes alle dine registrerede betalingsmetoder.

Sådan ændrer du betalingsmetode på din Mac

1. Åbn App Store på din Mac.
  2. Klik på dit navn eller på knappen Log ind nederst i indholdsoversigten.
  3. Klik på Vis oplysninger.
  4. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger. (Hvis du bruger en ældre version af macOS, skal du klikke på Rediger til højre for Betalingstype.) Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  5. Her kan du gøre følgende:
    • Sådan opdaterer du en betalingsmetode: Klik på Rediger ud for betalingsmetoden. Du kan være nødt til at indtaste den sikkerhedskode, du finder på dit kredit- eller debetkort.
    • Sådan tilføjer du en betalingsmetode: Klik på Tilføj betalingsmetode.
    • Sådan fjerner du en betalingsmetode: Klik på Rediger ud for betalingsmetoden, og klik derefter på Fjern.
    • Sådan ændrer du rækkefølgen på dine betalingsmetoder: Hold markøren over en betalingsmetode, og brug derefter symbolet Skift rækkefølge . Apple forsøger først at trække penge på den øverste betalingsmetode og fortsætter derefter nedad på listen. Du kan ikke ændre rækkefølgen for, hvornår der trækkes penge på Apple-id-saldoen.

App Store på Mac, der viser siden Administrer betalinger, hvor du kan redigere, ændre rækkefølgen på, tilføje eller fjerne betalingsmetoder.

Hvis du ikke har en Apple-enhed

Hvis du ikke kan ændre dine betalingsoplysninger

Prøv at opdatere til den nyeste version af iOS eller iPadOS eller macOS.

Hvis du har abonnementer, en ubetalt saldo eller deler køb med din gruppe med Familiedeling, kan du ikke fjerne alle betalingsoplysninger. Du kan få hjælp, hvis du ikke vil bruge en betalingsmetode med dit Apple-id.

Sådan administrerer du betalingsmetoder, som medlemmer af din familie bruger

Når du indstiller Familiedeling og aktiverer deling af køb, kan en voksen i familien – familiearrangøren – kontrollere en enkelt delt betalingsmetode for alle i familiegruppen. Læs mere om familiekøb og betalinger.

Hvis du er familiearrangøren, kan du føje flere betalingsmetoder til dit eget Apple-id, men medlemmerne af din familie kan kun bruge den øverste betalingsmetode på listen. Hvis et medlem af familien ikke kan foretage et køb, kan familiearrangøren flytte en anden betalingsmetode op øverst på listen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.