Føj en betalingsmetode til dit Apple-id

Tilføj en betalingsmetode, som du og din familie kan bruge til App Store, iCloud+, Apple Music m.m.

Tilføj en betalingsmetode

Hvis du vil foretage køb i App Store og bruge abonnementer som iCloud+ og Apple Music, skal du have mindst én betalingsmetode registreret.

Tilføj en betalingsmetode

Tilføj en betalingsmetode på din iPhone eller iPad

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Medier og køb, og tryk derefter på Vis konto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  4. Tryk på Administrer betalinger.
  5. Tryk på Tilføj betalingsmetode.

På iPhone vises knappen Tilføj betalingsmetode under listen over betalingsmetoder.

6. Indtast oplysningerne om betalingsmetoden, og tryk derefter på OK.

Tilføj en betalingsmetode på din Mac

1. Åbn App Store.
  2. Klik på dit navn. Hvis dit navn ikke vises, skal du klikke på knappen Log ind, logge ind med dit Apple-id og derefter klikke på dit navn.
  3. Klik på Kontoindstillinger.
  4. Klik på Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger. (Hvis du bruger en ældre version af macOS, skal du klikke på Rediger ud for Betalingstype).
  5. Klik på Tilføj betalingsmetode.
  6. Indtast oplysningerne om betalingsmetoden, og klik derefter på OK.

På Mac vises knappen Tilføj betalingsmetode under listen over betalingsmetoder.

Tilføj en betalingsmetode på din Windows-pc eller Microsoft Surface

1. Åbn iTunes.
  2. Tryk eller klik på Konto på menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og tryk eller klik derefter på Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id.
  4. Tryk eller klik på knappen Administrer betalinger ud for Betalingsoplysninger. (Hvis du bruger en ældre version af iTunes, skal du trykke eller klikke på knappen Rediger ud for Betalingstype).
  5. Tryk eller klik på Tilføj betalingsmetode.

I iTunes på en pc vises knappen Tilføj betalingsmetode under listen over betalingsmetoder.

Tilføj en betalingsmetode online

Hvis du vil gemme mere end én betalingsmetode, skal du tilføje betalingsmetoden i Indstillinger på iPhone eller iPad, i App Store på Mac eller i iTunes på din pc. Når du redigerer betalingsoplysninger online på appleid.apple.com, fjernes yderligere betalingsmetoder muligvis automatisk fra din konto.

1. Gå til appleid.apple.com.
  2. Tryk eller klik på Log ind, og log derefter ind med dit Apple-id.
  3. Tryk eller klik på Betalingsmetoder.
  4. Tryk eller klik på Administrer betalingsmetode.
  5. Angiv dine betalingsoplysninger, og tryk eller klik derefter på Opdater.

Apple forsøger først at trække penge på den øverste betalingsmetode og fortsætter derefter nedad på listen. Du kan ikke ændre rækkefølgen for, hvornår der trækkes penge på saldoen på din Apple-konto.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.