Godkendelse af din computer i iTunes

Læs mere om, hvordan du godkender din computer i iTunes, inden du bruger den til at synkronisere eller afspille indhold, som du har downloadet fra iTunes Store.

Når du godkender en Mac-computer eller pc, får den adgang til dine programmer, lydbøger, bøger, musik, film og andet indhold.

• Du kan godkende op til fem computere, hvilket betyder, at du kan afspille indhold på fem forskellige computere.
  • Du kan kun godkende en computer via iTunes på den pågældende computer.
  • Du kan ikke godkende en computer fra en anden computer eller fra din iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om, hvordan du godkender din computer i iTunes.

Sådan godkendes en Mac-computer eller pc

Før du godkender en computer, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af iTunes.

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Godkendelser > Godkend denne computer.

Læs mere om, hvordan du slår menulinjen til, hvis du bruger Windows og ikke får vist menulinjen.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik derefter på Godkend.

Hvis du bliver bedt om at godkende computeren igen i iTunes, er den nye godkendelse ikke trådt i kraft. iTunes bruger kun én godkendelse pr. computer.

Sådan kontrolleres antallet af godkendelser

Download og åbn iTunes, og log på siden med dine Kontooplysninger, eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.

Læs mere om, hvordan du slår menulinjen til, hvis du bruger Windows og ikke får vist menulinjen.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

Rul til afsnittet Oversigt over Apple-id. Her vises antallet af computere, som du har godkendt med dit Apple-id. Navnene på de pågældende computere vises ikke. Afsnittet vises kun, når der er godkendt to eller flere computere.

Hvis der er godkendt flere computere end forventet, kan det skyldes, at du har glemt at fjerne godkendelsen af computere, som du ikke længere bruger, har givet væk eller solgt. Du bliver nødt til at fjerne godkendelsen af alle dine computere og derefter godkende de computere, som du stadig bruger.

Hvis du løber tør for godkendelser

Hvis en af dine fem godkendelser er brugt på en computer, som du ikke bruger længere, kan du fjerne godkendelsen af den. Hvis du har solgt eller bortgivet en computer, der er omfattet af en af dine fem godkendelser, bliver du nødt til at fjerne godkendelsen af alle dine computere og derefter godkende de computere, som du stadig bruger.

Windows-brugere

Hvis du ikke har fjernet godkendelsen af computeren inden geninstallering af Windows eller opgradering af RAM, harddisken eller andre systemkomponenter, bruger computeren muligvis flere godkendelser. Prøv at fjerne godkendelsen af din computer nogle gange, indtil den ikke længere er godkendt, og godkend derefter computeren igen, så den kun bruger én godkendelse.

Om godkendelse af iOS-enheder

Du behøver ikke at godkende din iPhone, iPad eller iPod touch. Dine iOS-enheder bruger ikke af de resterende godkendelser.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: