Godkend eller fjern godkendelse af din computer til køb i iTunes Store

Læs om, hvordan du godkender din computer til at afspille dine køb i iTunes Store, fjerner en computers godkendelse til at få adgang til dine køb i iTunes Store og kontrollerer, hvor mange godkendte computere du har.

Vigtige oplysninger om godkendelse af din computer

• Du kan godkende op til fem computere ad gangen til at afspille dine køb i iTunes Store.
  • Hver computer, du godkender, tæller som én godkendelse – også selvom du godkender den samme computer flere gange.
  • Hvis du har fem godkendte computere og ønsker at godkende en ny computer, skal du fjerne godkendelsen af en af dine computere.
  • Du kan kun godkende en computer, som du har adgang til. Du kan ikke godkende en computer ved hjælp af en anden computer eller en iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Du kan godkende din Mac i appen Apple Music, Apple TV-appen eller appen Apple Books. Når du har godkendt din Mac i en af disse apps, kan du få adgang til alle dine køb i iTunes Store.

Sådan godkender eller fjerner du godkendelse af din Mac

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen. Vælg Konto i menulinjen, og sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id.
  2. Vælg Konto > Godkendelser, og vælg derefter Godkend denne computer eller Fjern computerens godkendelse.
    appen Apple Music, der viser menuen Konto, Godkendelser og Godkend denne computer.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?
  4. Klik på Godkend eller Fjern godkendelse.

Få vist antallet af godkendte computere

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.
  2. Vælg Konto > Kontoindstillinger.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?
  4. Øverst på siden Kontooplysninger kan du ud for Computergodkendelser for at se, hvor mange computere der er godkendt.
    appen Apple Music, der viser siden Kontooplysninger

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til, skal du fjerne godkendelsen af alle dine computere. Godkend derefter hver computer, du har, igen. Du kan kun fjerne godkendelsen af alle computere en gang om året.

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.
  2. Vælg Konto > Kontoindstillinger.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?
  4. Øverst på siden Kontooplysninger skal du gå til afsnittet Oversigt over Apple-id.
  5. Ud for Computergodkendelser skal du klikke på Fjern godkendelse af alle.
  6. Godkend hver computer, du bruger, igen.

Sådan godkender eller fjerner du godkendelse af din pc

1. Åbn iTunes. Øverst i iTunes-vinduet skal du vælge Konto og sikre dig, at du er logget ind med dit Apple-id.
  2. Vælg Konto > Godkendelser, og vælg derefter Godkend denne computer eller Fjern computerens godkendelse.
    iTunes viser menuen Konto, Godkendelser og Godkend denne computer.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?
  4. Klik på Godkend eller Fjern godkendelse.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis iTunes bliver ved med at bede dig om at godkende din pc, når du forsøger at afspille købt indhold.

Få vist antallet af godkendte computere

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?
  4. Øverst på siden Kontooplysninger kan du ud for Computergodkendelser for at se, hvor mange computere der er godkendt.
    iTunes, der viser siden Kontooplysninger

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til

Hvis du vil fjerne godkendelsen af en computer, som du ikke har adgang til, skal du fjerne godkendelsen af alle dine computere. Godkend derefter hver computer, du har, igen. Du kan kun fjerne godkendelsen af alle computere en gang om året.

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode. Har du glemt dit Apple-id?
  4. Øverst på siden Kontooplysninger skal du gå til afsnittet Oversigt over Apple-id.
  5. Ud for Computergodkendelser skal du klikke på Fjern godkendelse af alle.
  6. Godkend hver computer, du bruger, igen.

Tilgængeligheden af Store og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.