Hvis du ikke kan indløse dit App Store- og iTunes-gavekort, Apple Music-gavekort eller din indholdskode

Prøv disse tip og anbefalinger, hvis du skal indløse et App Store- og iTunes-gavekort, Apple Music-gavekort eller en indholdskode.

Du kan indløse App Store- og iTunes-gavekort, Apple Music-gavekort og indholdskoder i iTunes Store, iBooks Store og App Store. Hvis du ikke kan indløse dit gavekort eller din indholdskode, skal du vælge den mulighed nedenfor, der bedst beskriver problemet:

Kortet eller koden er ugyldig(t)

Følg disse trin, hvis der vises en besked om, at dit kort eller din kode er ugyldig(t):

Se forsiden af kortet

Hvis du indløser et kort, skal du kontrollere, om du prøver at indløse et App Store- og iTunes-gavekort eller et Apple Music-gavekort og ikke et Apple Store-gavekort. Læs mere om forskellen på kortene.

App Store- og iTunes-gavekort eller Apple Music-gavekort: Prøv først at indløse dit gavekort, og prøv så trinnene nedenfor, hvis det ikke kan indløses.

Apple Store-gavekort: Læs mere om, hvor du kan indløse Apple Store-gavekort.

Inden du indløser kortet via kameraet, skal du forsigtigt skrabe belægningen på bagsiden af kortet af, så du kan se den 16-cifrede indløsningskode – koden begynder med X.

Kontroller, om der er en sort ramme omkring indløsningskoden bag på kortet. Det er kun kort eller koder med en ramme omkring indløsningskoden, der kan indløses ved hjælp af et kamera.

Når kameraet har scannet og indlæst koden, skal du kontrollere, at det er den korrekte kode.

Hvis kameraet ikke kan læse indløsningskoden, eller hvis der ikke er en ramme omkring koden, skal koden indtastes manuelt.

Hvis du har fået dit App Store- og iTunes-gavekort eller dit Apple Music-gavekort via e-mail, skal du klikke på Indløs nu i e-mailen for at indløse det.

Indtast de korrekte tegn

Kontroller, at du har indtastet de korrekte tegn. Nogle af bogstaverne og tallene kan nemt forveksles, f.eks.:

• B og 8
  • D og O
  • E og 3
  • G og 6
  • O og Q
  • O og 0
  • S og 5
  • U og V
  • Z og 2

Kontroller udløbsdatoen

Hvis du prøver at indløse en indholdskode, skal du kontrollere udløbsdatoen på bagsiden af kortet. App Store- og iTunes-gavekort og Apple Music-gavekort udløber ikke, men det gør indholdskoder.

Du kan kontakte os, hvis du har brug for mere hjælp.

Kortet eller koden er allerede indløst

Hvis der vises en besked om, at kortet eller koden allerede er indløst, skal du prøve at logge ud af iTunes Store og derefter logge ind igen. På den måde opdateres din saldo. Læs mere om, hvordan du finder din saldo.

Hvis du indløser dit kort i forbindelse med et Apple Music-abonnement, kan du se dit Apple Music-abonnement og tidspunktet for din næste opkrævning.

Du kan kontakte os, hvis du har brug for mere hjælp.

Kortet eller koden er inaktiv(t)

Hvis der vises en besked om, at dit kort er inaktivt, er det muligvis ikke aktiveret korrekt. Det bedste er at kontakte den forhandler, hvor du har købt kortet, for at få hjælp til at løse problemet.

Du kan kontakte os, hvis du har brug for mere hjælp.

Kortet eller koden er ulæselig(t)

Hvis koden på bagsiden af dit kort er ulæselig eller skrabet helt af, skal du kontakte os.

Kortet eller koden er fra et andet land eller område

App Store-, iTunes- og Apple Music-gavekort gælder specifikt for dit land eller område. Hvis du prøver at indløse et App Store-, iTunes- og Apple Music-gavekort, der er købt i et andet land eller område, skal du indløse det i iTunes Store for det pågældende land eller område. Du kan ikke indløse kort i et andet land eller område end det, de er købt i. Eksempel: Hvis et App Store- og iTunes-gavekort er købt i Frankrig, kan det ikke indløses i en iTunes Store i Danmark.

Når du indløser Apple Music-gavekort, skal du sørge for at indløse kortene i iTunes Store for det samme land eller område som gavekortet. Du kan ikke ændre dit land eller område, mens du har et aktivt abonnement.

Læs mere om App Store-kort til opfyldning i Kina.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte Apple.

Få hjælp fra Apple-support

Hvis du stadig ikke kan indløse dit kort eller din kode, eller hvis koden bag på kortet er skrabet helt af, skal du kontakte Apple-support. Apple-support kan hjælpe dig, men det er muligvis nødvendigt, at du kontakter den forhandler, som du oprindeligt købte kortet af.

Vi skal bruge følgende:

• Et billede af hele kortets for- og bagside.
  • En kvittering med datoen for køb af gavekortet.
  • Kortets serienummer.

Serienummeret er ikke det samme som den 16-cifrede PIN-kode. Du kan finde serienummeret på kortets bagside – afhængigt af korttypen kan nummeret stå flere steder. Her er nogle eksempler:

Serienummeret begynder med "GCA"

Serienummeret begynder med "60"

Serienummeret begynder med "60" (australske gavekort)

Serienummeret begynder med "PBH"

Serienummeret begynder med "EPY"

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.