Årsabonnement på iCloud-lagringsplads

Hvis du har et årsabonnement på iCloud-lagringsplads, kan du til enhver tid skifte til et månedsabonnement og priserne for dette fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Windows-pc.

Den 16. september 2015 introducerede vi månedsabonnementer på lagringsplads og priser herpå. Med månedsabonnementerne kan du muligvis øge lagringspladsen eller reducere omkostningerne for dit abonnement.

Efter at du har valgt en månedlig iCloud-lagringsplan annulleres din eksisterende årlige plan, og den tilsvarende del af det betalte beløb returneres. Derefter opkræves du for prisen af den nye månedlige plan. Abonnementet opgraderes med det samme, og betalingsdatoen for det nye månedsabonnement opdateres, så det afspejler købsdatoen for det nye abonnement. Dit abonnement på lagringsplads skal betales hver måned, medmindre du annullerer ved at nedgradere dit abonnement på lagringsplads.

Hvis du ikke skifter til et månedsabonnement, fornyes dit årsabonnement på den oprindelige købsdato. Find ud af, hvilket abonnement på iCloud-lagringsplads du har.

Aktuelle månedsabonnementer på iCloud-lagringsplads

Nedenfor ses priserne pr. måned ud fra størrelsen af lagringsplads i USA (USD).

• 5 GB: gratis
  • 50 GB: USD 0,99
  • 200 GB: USD 2,99
  • 2 TB: 9,99 USD

Læs mere om priser for iCloud-lagringsplads i andre lande og områder.

Hvordan ændrer jeg mit abonnement?

Du kan til enhver tid ændre et månedsabonnement på lagringsplads fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc ved at følge disse trin. Når du har ændret dit abonnement, kan du ikke længere vælge årsabonnementet.

Hvis du ønsker en refundering, skal du kontakte Apple-support senest 15 dage efter opgraderingen. Du kan få en delvis refundering i lande, hvor dette er et lovkrav.

Hvordan kan jeg se, hvilket abonnement jeg har?

Du kan se din samlede lagringsplads på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud.
  • På din Mac-computer: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, behøver du ikke at klikke på Apple-id. Klik på iCloud.
  • På din pc: Åbn iCloud til Windows, og klik på Lagring > Køb mere plads.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.