Sådan accepterer du en invitation til et delt album på iPhone

Nye invitationer til delte album vises i Notifikationscenter. Hvis du ikke kan finde din invitation der, kan du tjekke appen Fotos.

Find invitationen til et delt album i Notifikationscenter

1. Gå til Indstillinger > Fotos, og sørg for, at Delte album er slået til. Hvis denne indstilling var slået fra, skal du bede din ven eller dit familiemedlem om at sende invitationen til det delte album igen.

2. Åbn Notifikationscenter: På låseskærmen skal du skubbe op fra midten af skærmen. Og hvis du er på en hvilken som helst anden skærm, skal du skubbe nedad fra midten øverst på skærmen.

3. Tryk på invitationen til det delte album, og tryk derefter på Accepter eller Afvis på albummet i appen Fotos.

Invitation til delte album nederst på startskærmen.

Find invitationen til det delte album i appen Fotos

1. Gå til Indstillinger > Fotos, og sørg for, at Delte album er slået til. Hvis denne indstilling var slået fra, skal du bede din ven eller dit familiemedlem om at sende invitationen til det delte album igen.

2. Åbn appen Fotos, og tryk på fanen Til dig.

3. Rul ned til Delt albumaktivitet, og tryk derefter på Accepter eller Afvis.

På fanen Til dig under Delt albumaktivitet vises en anmodning om delt album med mulighed for at acceptere eller afvise.

Hvis du stadig ikke kan finde invitationen til et delt album

1. Kontroller, at du opfylder minimumsystemkravene til delte album. Du skal muligvis opdatere din iPhone.

2. Tjek din e-mail: Spørg den person, som inviterede dig, hvilken e-mailadresse vedkommende brugte til at sende invitationen. Søg derefter i din e-mailindbakke efter vedkommendes navn eller navnet på det delte album.

3. Hvis du ved et uheld har afvist invitationen eller nu vil acceptere den, skal du bede din ven eller dit familiemedlem om at sende invitationen til det delte album igen.