Hvis Delte album ikke fungerer

Efter du aktiverer Delte album, har du muligvis spørgsmål om kommentarer, Synes godt om-tilkendegivelser, invitationer, videoer og mere.

Om Delte album

Få mere at vide om opsætning og brug af Delte album.

I tidligere versioner af iOS, macOS, tvOS og iCloud til Windows blev Delte album kaldt for iCloud-fotodeling.

Hvordan sikkerhedskopierer jeg et delt album?

Indhold i fælles album sikkerhedskopieres ikke automatisk. Hvis du vil gemme et billede eller en video fra et delt album, skal du føje det til dit fotobibliotek, før du sikkerhedskopierer enheden.

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på billedet, tryk derefter på Del-knappenIngen alt leveret for billede, og tryk derefter på Gem billede.

• På din Mac: Vælg fotoet eller videoen, og kontrol-klik på Importer.

Kommentarer og tilkendegivelser, der er tilknyttet et billede eller en video i et delt album, arkiveres ikke sammen med billedet eller videoen.

Hvad skal jeg bruge for at se og dele videoer, bidrage til en anden persons delte album og tilføje kommentarer til eller synes godt om billeder og videoer?

• iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 7 eller nyere

• Mac med OS X Mavericks 10.9 eller nyere

• Apple TV (2., 3. eller 4. generation) med Apple TV-software 6.0 eller nyere

• Pc med Windows 7 eller nyere versioner og iCloud til Windows

Hvis ejeren af det delte album har aktiveret indstillingen Offentligt websted og deler linket med dig, kan du bruge alle opdaterede browsere til at se fotos og videoer, der er tilføjet af ejeren og alle bidragydere.

Kommentarer og Synes godt om-tilkendegivelser

Læs mere om kommentarer og Synes godt om-tilkendegivelser.

Hvorfor kan jeg ikke se nye kommentarer i mit delte album, eller hvorfor vises der slettede kommentarer?

1. Kontroller siden med Systemstatus

2. Kontroller internetforbindelsen på alle enheder ved at gå til www.apple.com/dk og iCloud.com Du skal oprette forbindelse til internettet for at skrive en kommentar.

3. Se, om antallet af kommentarer er det samme på iOS-enheden og din Mac eller pc.

Prøv disse trin, hvis du har en aktiv internetforbindelse og kan se, at et billede eller en video har et forskelligt antal kommentarer på forskellige enheder.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Luk appen Fotos. Følg disse trin

2. Tryk på Indstillinger [dit navn] iCloud Fotos.

3. Deaktiver Delte album.

4. Tryk på OK. Albums og fotos tilføjes automatisk igen, når du aktiverer denne indstilling igen.

5. Gå tilbage til hjemmeskærmen. Vent ca. et minut.

6. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos.

7. Aktiver Delte album.

8. Gå tilbage til hjemmeskærmen.

9. Åbn Fotos, og tryk på fanen Album.

10. Tryk på navnet på det delte album.

11. Se kommentarerne til billedet eller videoen.

På Mac:

1. Vælg Fotos Indstillinger i appen Fotos.

2. Fravælg Delte album.

3. Vent ca. et minut.

4. Vælg Delte album.

5. Gå til det fælles album, og se kommentarerne til billedet eller videoen.

På din pc med Windows 7 eller nyere og iCloud til Windows:

1. Luk alle åbne vinduer i Windows Stifinder, som du bruger til at opnå adgang til Delte album.

2. Gå til Startskærmen, og klik derefter på ruden iCloud for at åbne iCloud til Windows.

3. Klik på knappen Indstillinger ud for Fotos.

4. Fravælg Fælles album. Klik på OK og derefter på Anvend.

5. Vent cirka et minut, og klik derefter på knappen Indstillinger.

6. Vælg Fælles album. Klik på OK og derefter på Anvend.

7. Åbn iCloud-fotos.

8. Tryk to gange på det delte album, og klik derefter på Kommentarer.

9. Se kommentarerne til billedet eller videoen.

Kan jeg ændre det navn, som jeg bruger til at kommentere et delt album?

Dit navn i kommentarer er det samme som det fulde navn på det Apple-id, som du brugte til at abonnere på det fælles album. Følg disse trin for at ændre dit skærmnavn:

1. Slet kommentaren. Når en kommentar er sendt, ændres skærmnavnet ikke.

2. Frameld dig det delte album.

3. Gå til kontosiden for dit Apple-id Hvis din konto er tilknyttet et kreditkort, der bruges til køb, skal navnet være identisk med navnet på kreditkortet.

4. Bed ejeren af det delte album om at sende dig en ny invitation til albummet.

5. Accepter invitationen, find billedet eller videoen, og send din kommentar igen.

Invitationer og abonnenter

Læs mere om invitationer og abonnenter.

Hvordan sender jeg en ny invitation til et delt album til en person, som har afslået invitationen, men som nu gerne vil deltage?

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på Fotos.

2. Tryk på fanen Album.

3. Tryk på det delte album, og gå til fanen Personer.

4. Vælg personens navn på listen med abonnenter.

5. Tryk på Send invitation igen.

6. Hvis du tidligere har fjernet personen fra listen med abonnenter, skal du trykke på Inviter personer, indtaste e-mailadressen og derefter trykke på Tilføj.

På din Mac:

1. Åbn appen Fotos.

2. Åbn det delte album i sidebjælken.

3. Klik på knappen PersonerIngen alt leveret for billede.

4. Vælg personens navn på listen med abonnenter.

5. Klik på Send invitation igen.

På din pc med iCloud til Windows:

1. Åbn iCloud Fotos, og dobbeltklik på det delte album for at åbne det.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på navnet på den person, der gerne vil abonnere.

4. Klik på Send invitation igen, og klik derefter på OK.

Jeg har afslået en invitation til at deltage i et fælles album. Hvordan abonnerer jeg på albummet?

Send en besked tilejeren af det delte album, og bed om at blive inviteret igen.

Jeg har sendt e-mailinvitationer til mit delte album, men det er ikke alle, der har modtaget dem.

Prøv disse trin:

1. Bed de inviterede personer om at søge efter invitationen i mappen med reklame eller uønsket post.

2. Send invitationen igen. Inviterede personer modtager muligvis ikke beskeden, hvis indbakken er fuld, eller hvis et filter forhindrer, at invitationen kan leveres.

3. Hvis de ikke modtager invitationen, skal du bede om en anden e-mailadresse, som du kan sende invitationen til. Du kan også sende invitationen til det telefonnummer, de bruger til Beskeder.

4. Spørg den inviterede person, om vedkommende tidligere har modtaget en invitation, og om de muligvis har frameldt sig e-mailbeskeder om Fælles album. De kan følge trinnene nedenfor for at modtage e-mailinvitationen igen.

Hvis de stadig ikke modtager invitationen, skal du kontakte Apple-support

Jeg har valgt ikke at modtage invitationer til delte album, men nu vil jeg gerne tilmelde mig delte album.

Hvis du har en e-mailinvitation, skal du åbne den og klikke på Jeg ønsker ikke at modtage e-mails om fælles albums nederst i beskeden. Et browservindue åbnes med besked om, at du ikke længere modtager invitationer til fælles album. Klik på Annuller denne ændring.

Hvis du ikke længere har en invitation, skal du kontakte Apple-support Du modtager ikke tidligere invitationer automatisk, men du kan kontakte ejeren af et delte album og bede om en ny invitation.

Jeg har modtaget et link til et delt album, men når jeg klikker på linket, vises der en meddelelse om, at albummet ikke længere deles.

Hvis ejeren af albummet har slettet det eller har fjernet dig fra listen med abonnenter, vises beskeden "Dette fotoalbum er ikke længere delt".

Kontakt ejeren af det delte album for at finde ud af, om det er blevet slettet, eller bed om at få en ny invitation.

Jeg har fået en invitation til et delt album fra en afsender, som jeg ikke genkender.

Hvis du får en invitation til fælles album, som du tror er uønsket post eller reklame, skal du kontakte os. Klik på Rapporter reklame i e-mailinvitationen.

Du kan også gå til invitationen fra appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og vælge Rapporter reklame Slet og rapporter reklame.

Videoer

Hvilke videoformater og -størrelser understøtter delte album?

Fælles album understøtter MP4 og QuickTime videofiltyper, samt H.264 og MPEG-4 videofilformater. Videoer kan have en længde på op til 15 minutter.

Kan jeg afspille delte videoer via min mobildataforbindelse?

Fælles album understøtter videoafspilning gennem Wi-Fi og mobilforbindelse. Gå til Indstillinger Mobil, og slå Fotos til for at aktivere afspilning via en mobilforbindelse på en iOS-enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.