Del din aktivitet med din iPhone og dit Apple Watch

Du kan dele dine aktivitetscirkler med venner og familie som ekstra motivation. I kan opmuntre hinanden til at være aktive eller du kan lade din træner følge dine daglige fremskridt.

Start deling

For at dele aktivitet skal du og din ven begge have en iPhone. Du får notifikationer om din vens fremskridt, når denne lukker sine cirkler, afslutter træninger eller opnår præstationer.

Tilføj venner

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.

2. Tryk på fanen Deling. Tryk på Kom i gang, hvis du bliver bedt om det.

3. Tryk på knappen Tilføj en venknappen Tilføj en ven i øverste højre hjørne af skærmen, tryk derefter på Inviter en ven, og skriv din vens kontaktoplysninger. Du kan også vælge venner fra listen med foreslåede kontakter. Du kan tilføje op til 40 venner.

iPhone-skærm, der viser, hvordan du tilføjer en ven ved at indtaste din vens kontaktoplysninger
  4. Når du har valgt dine venner, skal du trykke på Send. Afvent, at dine venner accepterer invitationen.

Du kan også invitere en ven direkte fra dit Apple Watch: Åbn appen Aktivitet, tryk på symbolet DelingAlt-tekst til billede mangler nederst til venstre, og tryk derefter på Inviter en ven.

Accepter en invitation

Når nogen inviterer dig til at dele aktivitet, får du vist en notifikation på din iPhone og dit Apple Watch. Tryk på Accepter eller Afvis. Hvis du ikke får vist en notifikation, kan du acceptere invitationen fra appen Fitness:

1. Åbn appen Fitness på din iPhone, og tryk derefter på fanen Deling.

2. Tryk på knappen Tilføj en venknappen Tilføj en ven i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Tryk på Accepter eller Afvis.

Motiver dine venner

Når du begynder at dele din aktivitet, kan du se dine venners fremskridt og være med til at motivere dem til at nå deres mål. Hvis du har et Apple Watch, når du får en notifikation om en vens aktivitet, kan du svare med forudindstillet drilleri eller opmuntring. Hvis din ven også har et Apple Watch, kan du udfordre din ven til en konkurrence.

Apple Watch-skærm, der viser, hvordan du sender en invitation til at starte en konkurrence

Se en vens status

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.

2. Tryk på fanen Deling.

3. Tryk på din ven for at se dennes fremskridt.

Apple Watch-skærm, der viser venner, som deler deres aktivitet

På dit Apple Watch kan du åbne appen Aktivitet, trykke på symbolet DelingAlt-tekst til billede mangler nederst til venstre og trykke på din ven for at se vedkommendes fremskridt.

Sådan stopper du med at dele

Hvis du vil stoppe med at dele, kan du slå lyd fra for notifikationer, skjule din status eller fjerne en ven.

Sådan slår du lyd fra for notifikationer

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.

2. Tryk på fanen Deling, og tryk derefter på din ven under Aktivitetscirkler.

3. Tryk på knappen MereAlt-tekst til billede mangler øverst til højre, og tryk derefter på Gør notifikationer lydløse. Hvis du vil have meddelelser igen, skal du trykke på Slå lyd til for notifikationer.

Sådan skjuler du dine fremskridt

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.

2. Tryk på fanen Deling, og tryk derefter på den ven, som du vil skjule din aktivitet for.

3. Tryk på knappen MereAlt-tekst til billede mangler øverst til højre, og tryk derefter på Skjul min aktivitet. Du kan stadig se din vens aktivitet, men din ven kan ikke se din aktivitet. Du kan ikke skjule din aktivitet fra en ven, som du konkurrerer med.

4. Hvis du vil dele igen, skal du trykke på knappen MereAlt-tekst til billede mangler øverst til højre og derefter trykke på Vis min aktivitet.

Fjern en ven

1. Åbn appen Fitness på din iPhone.

2. Tryk på fanen Deling, og tryk derefter på vennen.

3. Tryk på knappen MereAlt-tekst til billede mangler øverst til højre, og tryk derefter på Fjern ven. Hvis du fjerner en ven, kan vennen ikke se din aktivitet, og du kan heller ikke se vennens aktivitet. Hvis du vil begynde at dele aktiviteter igen, skal du sende din ven en ny invitation.

iPhone-skærm, der viser menuen til at fjerne en ven fra aktivitetsdeling

Få hjælp til Aktivitetsdeling

Hvis du har pardannet mere end ét Apple Watch med din iPhone, vises fanen Deling ikke i Aktivitet, før du opdaterer alle dine ure til den nyeste version af watchOS.

Hvis du får vist en fejl, når du forsøger at tilføje en ven eller sende en invitation

Log af iCloud på din iPhone, og log derefter ind igen:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn].

2. Rul ned, og tryk på Log ud.

3. Gå tilbage til Indstillinger > Log ind på din [enhed], og angiv dit Apple-id og din adgangskode.

4. Tryk på Log ind.

5. Prøv at tilføje din ven, eller søg efter invitationen.

Hvis du stadig ikke kan tilføje en ven, skal du kontrollere, at din ven har et Apple Watch, og at du ikke har tilføjet det maksimale antal venner. Du kan tilføje op til 40 venner.

Hvis du ikke får opdateringer om dine venners aktiviteter

Så længe din iPhone kan oprette forbindelse til internettet, og du er logget på iCloud, kan du få daglige opdateringer om dine venners aktiviteter. Hvis din iPhone ikke kan oprette forbindelse i flere dage i træk, eller hvis du logger ud af iCloud, kan der mangle oplysninger for de pågældende dage.