Skift din standardapp til kontaktløse transaktioner i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

I det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde kan du ændre standardappen til kontaktløse transaktioner på din iPhone.

Funktionerne i denne artikel er kun tilgængelige for iOS-brugere i lande eller områder i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Hvis du bor i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan du vælge enhver kvalificeret app på din iPhone som din standardapp til kontaktløse transaktioner. Dette giver dig mulighed for at starte standardappen til kontaktløse transaktioner ved at dobbeltklikke på sideknappen eller holde din iPhone tæt på en kompatibel NFC-læser, når du vil foretage kontaktløse transaktioner. Du kan gå til Indstillinger for at administrere din standardapp til kontaktløse transaktioner.

Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde omfatter alle lande i samt Island, Lichtenstein og Norge.

Sådan kommer du i gang

Du skal have iOS 17.4 eller en nyere version, og du skal have den nyeste version af appen til kontaktløse transaktioner, som du vil indstille som standard, installeret. Du kan ikke se muligheden for at opdatere dine præferencer, medmindre du har en kvalificeret app til kontaktløse transaktioner installeret på din iPhone.

1. Gå til den app, du vil bruge som standardapp til kontaktløse transaktioner.

2. Accepter meddelelsen på skærmen, der giver appen tilladelse til at få adgang til din iPhones NFC-teknologi.

Skift din standardapp til kontaktløse transaktioner

1. På din iPhone: Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Indstillinger > (Appnavn) > Side med appindstillinger > Standardapp til kontaktløse transaktioner.

3. Vælg den app, du vil indstille som din standardapp til kontaktløse transaktioner.

4. Du skal acceptere meddelelsen på skærmen, før valget af standardapp til kontaktløse transaktioner træder i kraft.

Kun én kvalificeret app kan foretage kontaktløse transaktioner ved hjælp af NFC ad gangen.

Du kan stadig foretage betalinger med en app, der ikke er indstillet som standardapp til kontaktløse transaktioner. Følg trinnene fra din appudvikler for at finde ud af, hvordan du bruger den pågældende app til at foretage kontaktløse transaktioner. Hvis du ikke kan se en app, der kan indstilles som standardapp, skal du kontakte appudvikleren.

Hvis du ændrer din standardapp til kontaktløse transaktioner fra appen Wallet til en anden kvalificeret kontaktløs app, vil visse funktioner for Apple Pay & Wallet blive påvirket.