Nyheder til virksomheder i iOS 17

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til iOS 17.

iOS 17-opdateringer forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten på din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer ved hjælp af en MDM-løsning.

Få flere oplysninger om generelle forbedringer ved at læse om iOS 17-opdateringer.

Læs om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer i Apples sikkerhedsudgivelser.

iOS 17.4

• Brugerne behøver ikke længere at deaktivere Beskyttelse af stjålet enhed for at tilmelde sig Mobile Device Management (MDM) eller konfigurere en Exchange-konto, men hvis de er på et ukendt sted, skal de muligvis vente en time.

• Forbedrer stabiliteten ved telefonopkald og søgning efter kontakter på enheder med tusindvis af kontakter og administrerede regler for åbning.

• Brugere med administrerede Apple-id'er kan nu føje studiekort eller medarbejderbadges til Apple Wallet, hvis deres skole eller virksomhed tillader det.

• Nye MDM-begrænsninger og -kommandoer er tilgængelige til administration af alternative markedspladser.

• MDM'er kan installere apps i reduceret størrelse for at spare tid, lagringsplads og båndbredde.

• Kommandoen til indstilling af baggrund mislykkes ikke længere ved efterfølgende forsøg.

iOS 17.3

Beskyttelse af stjålet enhed skal først deaktiveres for at installere konfigurationsprofiler, tilmeldes manuelt i Mobile Device Management eller konfigureres manuelt i Exchange-konti.

iOS 17.2

• Introducerede en nøgle, allowLiveVoicemail, for at muliggøre aktivering eller deaktivering af Telefonbeskeder i realtid via MDM.

• Enheder undlader ikke længere at gennemføre udvidet SSO-godkendelse, der kræver flere trin.

• Sletning af adgangskodepolitik sletter ikke længere konfigurerede eSIM('er), når den nye nøgle forcePreserveESIMOnErase er indstillet til True.

• Den globale proxyprofil får ikke længere AirDrop-registreringsanmodninger til at resultere i timeout.

• Løste et problem, hvor sharingd-nedbrud medførte overdreven brug af mobildata og Wi-Fi-data.

• Exchange-kalendere vises nu som en indstilling i standardindstillingerne for Kalender.

• Enheder kan nu finde AirPrint-printere uden for .local-domænet.

iOS 17.1

• Kontinuitet-funktioner kan bruges med administrerede Apple-id'er.

• Brugere af Altid til-VPN kan nu foretage mobil- og Wi-Fi-opkald, bruge mobildata og sende sms-/mms-beskeder.

• Løser et problem med iOS-enheder, der mistede kommunikationen med MDM.

iOS 17.0.3

• Løser et problem, hvor Apple Business Essentials-brugere ikke var i stand til at fuldføre indstillingen efter opdatering til iOS 17.

• iOS 17-enheder stopper ikke længere med at reagere, når der oprettes forbindelse til et administreret Wi-Fi-netværk.

• Appen Kalender vil ikke længere sende invitationer til alle deltagere igen, efter at de har accepteret eller afvist en invitation til en Exchange-begivenhed.

iOS 17

iOS indeholder nye funktioner, fejlrettelser og forbedringer til virksomheds- og uddannelsesimplementeringer.

Enhedshåndtering

• MDM-løsninger kan aktivere kontodrevet enhedstilmelding, så brugerne kan tilmelde deres iOS- eller iPadOS-enhed til administration ved hjælp af deres organisations administrerede Apple-id i Indstillinger.

• Apple Configurator i iOS 17 kan nu tildele en enhed til en MDM-server, mens den føjes til Apple School Manager, Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

• Log ind med Apple bruger automatisk det administrerede Apple-id til administrerede apps og et personligt Apple-id til ikke-administrerede apps.

• MDM-løsninger kan nu gennemtvinge en minimumsversion af operativsystemet ved tilmelding af enheder, når du bruger Automatisk enhedstilmelding.

• Deklarativ administration af enheder kan nu bruges til at administrere opdateringer på iOS og iPadOS.

• iOS understøtter nu private mobilnetværk, der kun har data, ved hjælp af LTE, 5G-ikke-selvstændig (NSA) eller 5G-selvstændig (SA).

• Med Return to Service kan MDM sende en slettekommando inklusive Wi-Fi-detaljer og en valgfri MDM-tilmeldingsprofil, så enheden kan slette alle data og automatisk fortsætte til hjemmeskærmen, klar til brug.

• Et Apple Watch kan tilmeldes og administreres af MDM, når det er parret med en overvåget iPhone.

• Nye deklarationer understøtter implementering af certifikater og identiteter ved hjælp af ACME, SCEP eller en krypteret PKCS#12-beholder og certifikater som .pem- eller .der-kodede arkiver.

• Certifikater fra en selvsigneret certifikatmyndighed (CA) føjes automatisk til enhedens godkendte rodcertifikater.

• De enheder, der er tilmeldt via brugertilmelding, kan nu konfigureres til at forhindre, at automatisk lås indstilles til Aldrig, hvilket hjælper med at beskytte organisationsdata.

• MDM kan nu rapportere om iOS-enheders batteritilstand.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Annullerede Exchange-hændelser bliver ikke længere i Kalender, hvis de er blevet slettet andre steder.

• Enheder reagerer mere pålideligt på MDM.

• Apple-enheder understøtter nu forbindelse til 802.1X-netværk ved hjælp af EAP-TLS med TLS 1.3 (EAP-TLS 1.3).

• Med Network Relay kan et sikkert HTTP/3- eller HTTP/2-relæ konfigureres til at bruge proxy til al TCP- og UDP-trafik.

• iOS- og iPadOS-enheder understøtter konfiguration af 802.1X over Ethernet.