Om iPad-batteritilstand og -historik på iPad Pro (M4)-modeller og iPad Air (M2)-modeller

Find ud af, hvordan du kontrollerer dit batteris tilstand, datoen for fremstilling og første brug og antal cyklusser for batteriet på din iPad Pro (M4) eller iPad Air (M2).

Er du ikke sikker på, hvilken iPad du har? Find din iPad-model.

Tjek batteritilstanden og batteriets historik

Alle genopladelige batterier er forbrugsvarer og har en begrænset levetid. På et tidspunkt falder kapaciteten og ydeevnen, og de skal udskiftes.

Hvis du vil vide mere om batteritilstanden, hvornår dit batteri blev fremstillet, hvornår det blev brugt første gang og antal af cyklusser på din iPad, skal du gå til Indstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Batteritilstanden er normal, og den maksimale kapacitet er 100 % på skærmen Batteritilstand

Læs mere

* En komplet opladningscyklus normaliseres mellem 80 procent og 100 procent af den oprindelige kapacitet for at tage højde for forventet reduceret batterikapacitet over tid.