macOS Big Sur - Tekniske specifikationer

Generelle krav

• OS X 10.9 eller nyere

• 4 GB hukommelse

• 35,5 GB tilgængelig lagrings­plads (macOS Sierra eller nyere)*

• Nogle funktioner kræver et Apple‑id i henhold til gældende betingelser.

• Nogle funktioner kræver en internetudbyder med kompatibelt udstyr (evt. mod betaling).

Krav til Mac-hardware

Du kan se oplys­ningerne om din Mac-model, hvis du klikker på Apple-symbolet øverst til venstre på skær­men og vælger "Om denne Mac". Følgende Mac-modeller er kompatible med macOS Big Sur:

• MacBook (2015 eller nyere)

• MacBook Air (2013 eller nyere)

• MacBook Pro (ultimo 2013 eller nyere)

• Mac mini (2014 eller nyere)

• iMac (2014 eller nyere)

• iMac Pro (2017 eller nyere)

• Mac Pro (2013 eller nyere)

Læs om kompatibilitet, og hvordan du finder ud af, hvilken Mac-model du har

Funktionskrav

Siri

Kræver internetfor­bindelse via bredbånd og en mikrofon (indbygget eller ekstern).

Hej Siri

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro (2018 eller nyere)

• MacBook Air (2018 eller nyere)

• iMac Pro (2017 eller nyere)

Diktering, Stemmekontrol og Memoer

Kræver en mikrofon (indbygget eller ekstern).

Spotlight-søgeforslag

Kræver internetfor­bindelse via bredbånd.

Bevægelser

Kræver Multi-Touch-pegefelt, Force Touch-pegefelt, Magic Trackpad eller Magic Mouse.

Force Touch-be­vægel­ser kræver et Force Touch-pegefelt.

VoiceOver-be­vægel­ser kræver Multi-Touch-pegefelt, Force Touch-pegefelt eller Magic Trackpad.

Photo Booth

Kræver et FaceTime- eller iSight-kamera (indbygget eller eksternt) eller USB-videokamera (UVC).

FaceTime

Lydopkald kræver en mikrofon (indbygget eller ekstern) og en internetfor­bindelse via bredbånd.

Videoopkald kræver et indbygget FaceTime-kamera, et iSight-kamera (indbygget eller eksternt) eller et USB-videokamera (UVC) og en internetfor­bindelse via bredbånd.

Apple TV

Afspilning af HDR-video (High Dynamic Range) understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro (2018 eller nyere)

• iMac Pro (2017 eller nyere)

• Mac Pro (2019) med Pro Display XDR

Afspilning af Dolby Atmos-lyd understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook Air (2018 eller nyere)

• MacBook Pro (2018 eller nyere)

Sidecar

Understøttes af følgende Mac-modeller:

• MacBook (2016 eller nyere)

• MacBook Air (2018 eller nyere)

• MacBook Pro (2016 eller nyere)

• Mac mini (2018 eller nyere)

• iMac (ultimo 2015 eller nyere)

• iMac Pro (2017 eller nyere)

• Mac Pro (2019)

Understøttes af alle iPad-modeller med understøttelse af Apple Pencil:

• 12,9" iPad Pro

• 11" iPad Pro

• 10,5" iPad Pro

• 9,7" iPad Pro

• iPad (6. generation eller nyere)

• iPad mini (5. generation)

• iPad Air (3. og 4. generation)

Kontinuitetskamera

Kræver en iPhone eller iPad med iOS 12 eller nyere.

Kontinuitetsskitse og Kontinuitetsmarkering

Kræver en iPhone med iOS 13 eller nyere eller en iPad med iPadOS 13 eller nyere.

Handoff

Kræver en iPhone eller iPad med Lightning-stik eller med USB‑C og iOS 8 eller nyere.

Instant Hotspot

Kræver en iPhone eller iPad med mobil­netværk, Lightning-stik eller USB‑C og iOS 8.1 eller nyere. Kræver internetdeling via din udbyder.

Universel udklipsholder

Kræver en iPhone eller iPad med Lightning-stik eller med USB‑C og iOS 10 eller nyere.

Auto-login

Kræver et Apple Watch med watchOS 3 eller nyere eller en iPhone 5 eller nyere.

Godkend med Apple Watch

Kræver et Apple Watch med watchOS 6 eller nyere eller en iPhone 6s eller nyere med iOS 13 eller nyere.

Apple Pay på nettet

Kræver en MacBook Pro eller MacBook Air med Touch ID, en iPhone 6 eller nyere med iOS 10 eller nyere eller et Apple Watch med watchOS 3 eller nyere.

Telefonopkald

Kræver en iPhone med iOS 8 eller nyere og et aktivt abonnement hos en udbyder.

SMS

Kræver en iPhone med iOS 8.1 eller nyere og et aktivt abonnement hos en udbyder.

Hjem

Kræver en iPhone med iOS 12 eller nyere og en konfigureret Hjem-app.

AirDrop

AirDrop til iOS- og iPadOS-enheder kræver en iPhone eller iPad med Lightning-stik eller med USB‑C og iOS 7 eller nyere.

AirPlay

AirPlay-skærmdublering kræver et Apple TV (2. generation eller nyere).

AirPlay til videoer fra nettet kræver et Apple TV (2. generation eller nyere).

Peer-to-peer AirPlay kræver en Mac (2012 eller nyere) og et Apple TV (3. generation rev A, model A1469 eller nyere) med Apple TV-software 7.0 eller nyere.

Time Machine

Kræver en ekstern lagringsenhed (sælges separat).

Læs mere om Time Machine

Ruteplanlægning til elbiler i Kort

Kræver en iPhone med iOS 14 og en kompatibel elbil.

Nummerpladebegrænsninger i Kort

Kræver en iPhone med iOS 14 eller en iPad med iPadOS 14.

Boot Camp

Muliggør Boot Camp-installeringer af Windows 10 på understøttede Mac-modeller.

Læs mere om Boot Camp

Understøttelse af Exchange

Kræver Microsoft Office 365, Exchange 2016, Exchange 2013 eller Exchange Server 2010. Det anbefales at installere de nyeste Service Packs.

Windows-migrering

Understøtter OS X 10.7 eller nyere og Windows 7 eller nyere.

App Store

Kun tilgængelig for personer over 13 år i USA og mange andre lande og områder.

Fotos

Det forbedrede retoucheringsværktøj understøttes på følgende Mac-modeller:

• MacBook Pro (15" og 16" modeller) fra 2016 eller nyere

• iMac (Retina 5K-modeller) fra 2014 eller nyere

• iMac (Retina 4K-modeller) fra 2017 eller nyere

• iMac Pro (2017 eller nyere)

• Mac Pro fra 2013 eller nyere

Hvad er inkluderet?

Programmer

• App Store

• Apple Books

• Apple News

• Automator

• Beskeder

• Billed­fremviser

• Billed­overførsel

• DVD-afspiller

• FaceTime

• Find

• Fotos

• Hjem

• Huskesedler

• Kalender

• Kontakter

• Kort

• Launchpad

• Lommeregner

• Mail

• Memoer

• Mission Control

• Musik

• Noter

• Ordbog

• Påmindelser

• Photo Booth

• Podcasts

• QuickTime Player

• Safari

• Siri

• Skak

• Skriftbog

• Systemindstil­linger

• TextEdit

• Time Machine

• TV

• Værdi­papirer

Hjælpepro­gram­mer og funktioner

• AirPort-værktøj

• Aktivitets­over­vågning

• Bluetooth-arkiv­udveksling

• Boot Camp-assistent

• ColorSync-hjælpefunktion

• Digital farvemåler

• Diskværktøj

• Grapher

• Hovednøglering

• Indstil lyd og MIDI

• Instruks­værktøj

• Konsol

• Overførsels­assistent

• Sidecar

• Skærmbillede

• Skærmtid

• Systemoplys­ninger

• Terminal

• VoiceOver-værktøj

Sprog

• Arabisk

• Catalansk

• Dansk

• Engelsk (Australien)

• Engelsk (Stor­britannien)

• Engelsk (USA)

• Finsk

• Fransk (Canada)

• Fransk

• Græsk

• Hebraisk

• Hindi

• Hollandsk

• Indonesisk

• Italiensk

• Japansk

• Kinesisk (forenklet)

• Kinesisk (traditionelt – Hongkong)

• Kinesisk (traditionelt)

• Koreansk

• Kroatisk

• Malajisk

• Norsk

• Polsk

• Portugisisk (Brasilien)

• Portugisisk

• Rumænsk

• Russisk

• Slovakisk

• Spansk (Latinamerika)

• Spansk

• Svensk

• Thai

• Tjekkisk

• Tyrkisk

• Tysk

• Ukrainsk

• Ungarsk

• Vietnamesisk

* Hvis du opgraderer fra macOS Sierra eller nyere, kræver opgraderingen til macOS Big Sur 35,5 GB tilgængelig lagrings­plads. Hvis du opgraderer fra en tidligere version, kræver macOS Big Sur 44,5 GB tilgængelig.

Visse funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Se hele listen.

iCloud kræver et Apple‑id, en aktiv internetfor­bindelse og opdateret software. Læs mere om specifikke krav til funktioner for iCloud