iPhone 6 Plus - Tekniske specifikationer

Finish

• Sølv

• Guld

• Space Grey

Kapacitet1

• 16 GB

• 64 GB

• 128 GB

Vægt og mål2

• Højde: 158,1 mm

• Bredde: 77,8 mm

• Dybde: 7,1 mm

• Vægt: 172 gram

Skærm

• Retina HD-skærm

• 5,5" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrunds-belysningbelysning og IPS-teknologi

• Opløsning på 1920 x 1080 pixels ved 401 ppi

• Kontrastforhold: 1300:1 (typisk)

• Maks. lysstyrke 500 cd/m² (typisk)

• Komplet sRGB-standard

• Dual-domain pixels til stor synsvinkel

• Fingeraftryks- og fedtafvisende belægning på forsiden

• Kan vise flere sprog og tegn samtidigt

• Zoom på skærmen

• Inden for rækkevidde

Processorer

• A8-processor med 64-bit-arkitektur

• M8-bevægelseshjælpeprocessor

iSight-kamera

• 8-megapixels iSight-kamera med 1,5 µ pixels

• Autofokus med Focus Pixels

• Blændeåbning på ƒ/2,2

• Optisk billedstabilisering (kun iPhone 6 Plus)

• True Tone Flash

• Optik med fem linser

• Infrarødt hybridfilter

• Belysningssensor på bagsiden

• Safirkrystal over objektivet

• Automatisk billedstabilisering

• Automatisk HDR til billeder

• Ansigtsgenkendelse

• Eksponeringsjustering

• Panorama (op til 43 megapixels)

• Serieoptagelse

• Tryk for at fokusere

• Geotagging af billeder

• Tidtagning

Videooptagelse

• 1080p HD-videooptagelse (30 eller 60 billeder pr. sek.)

• True Tone Flash

• Slowmotion-video (120 eller 240 billeder pr. sek.)

• Tidsforløbsvideo

• Filmisk videostabilisering

• Konstant autofokus på video

• Tag stillbilleder under videooptagelse

• Forbedret ansigtsgenkendelse

• 3 x zoom

• Geotagging af video

FaceTime-kamera

• 1,2 MP billeder

• Blændeåbning på ƒ/2,2

• 720p HD-videooptagelse

• Belysningssensor på bagsiden

• Automatisk HDR til billeder og videoer

• Ansigtsgenkendelse

• Serieoptagelse

• Eksponeringsjustering

• Tidtagning

Touch ID

• Indbygget fingeraftrykssensor i Hjem-knappen

Mobilnetværk og trådløs teknologi

• Model A1549 (GSM)* / Model A1522 (GSM)*

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)

• Model A1549 (CDMA)* / Model A1522 (CDMA)*

• CDMA EV-DO Rev. A og Rev. B (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)

Model A1586* / Model A1524*

• CDMA EV-DO Rev. A og Rev. B (800, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

• TD-SCDMA 1900 (F), 2000 (A)

• GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)

• FDD-LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29)

• TD-LTE (bånd 38, 39, 40, 41)

• Alle modeller

• 802.11a/b/g/n/ac Wi‑Fi

• Trådløs Bluetooth 4.2-teknologi

• NFC

Lokalitet

• Assisted GPS og GLONASS

• Digitalt kompas

• Wi-Fi

• Mobilnetværk

• iBeacon-mikrolokalitet

Videoopkald3

• FaceTime-video

• Start videoopkald via Wi‑Fi eller mobilnetværk til alle FaceTime-kompatible enheder

Lydopkald3

• FaceTime-lyd

Lydafspilning

• Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE‑AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX+), Apple Lossless, AIFF og WAV

• Maks. lydstyrke, som kan indstilles af brugeren

TV og video

• AirPlay-skærmdublering, billed-, lyd- og videoudgang til Apple TV (2. generation eller nyere)

• Understøtter skærmdublering og videoudgang: Op til 1080p via Lightning Digital AV-mellemstik og Lightning til VGA-mellemstik (mellemstik sælges separat)

• Understøttede videoformater: H.264-video op til 1080p, 60 billeder pr. sekund, High Profile-niveau 4.2 med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-filformat; MPEG-4-video op til 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 billeder pr. sekund, Simple Profile med AAC-LC-lyd op til 160 Kbps pr. kanal, 48 kHz, stereolyd i .m4v-, .mp4- og .mov-filformat; Motion JPEG (M-JPEG) op til 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 billeder pr. sekund, lyd i ulaw-format, PCM-stereolyd i .avi-filformat

Siri4

• Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindelser o.m.m.

• Proaktive forslag

• Fungerer håndfrit

• Lyt og få musikoplysninger

Læs mere om Siri

Eksterne knapper og stik

• Hjem/Touch ID-sensor

• Skru op/ned

• Ring/lydløs

• Tænd/sluk - Vågeblus til/fra

• Mikrofon

• Lightning-stik

• 3,5 mm jackstik til hovedtelefoner

• Indbygget højttaler

Strøm og batteri5

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Opladning via USB til computer eller strømforsyning

• Taletid: Op til 24 timer på 3G

• Internetbrug: Op til 12 timer på 3G, op til 12 timer på 4G LTE, op til 12 timer på Wi‑Fi

• HD-videoafspilning: Op til 14 timer

• Lydafspilning: Op til 80 timer

• Standbytid: Op til 16 dage

Sensorer

• Touch ID

• Barometer

• Gyroskop med 3 akser

• Accelerometer

• Afstandssensor

• Sensor til omgivende lys

Styresystem

iOS 9

Verdens mest avancerede mobile styresystem har fået forbedrede indbyggede apps, mere avanceret Siri, bedre søgning og meget mere. Læs mere om iOS

iOS 9 indeholder:

• AirDrop

• AirPlay

• AirPrint

• Kontrolcenter

• Meddelelsescenter

• Siri

• Spotlight-søgning

• Facebook-integration

• Twitter-integration

• iCloud

• iCloud-nøglering

• Multitasking

• Wallet

Indbyggede apps

• Kamera

• Fotos

• Sundhed

• Beskeder

• Telefon

• FaceTime

• Mail

• Musik

• Wallet

• Safari

• Kort

• Kalender

• iTunes Store

• App Store

• Noter

• Kontakter

• iBooks

• Game Center

• Vejr

• Påmindelser

• Memoer

• Ur

• Videoer

• Værdipapirer

• Lommeregner

• Kompas

• Podcasts

• Watch

• Tips

• iCloud Drive

• Find min iPhone

• Find mine venner

Gratis apps fra Apple6

• iMovie

• Pages

• Keynote

• Numbers

• iTunes U

• GarageBand

• Apple Store

• Fjernbetjening

Hovedtelefoner

• Apple EarPods med fjernbetjening og mikrofon

• Opbevarings- og rejse-etui

Sim-kort

• Nano-sim

iPhone 6 og iPhone 6 Plus er ikke kompatible med eksisterende mikro-sim-kort.

Stik

• Lightning

Vurdering til høreapparater

• iPhone 6 Plus (Model A1522, A1524): M3, T4

Understøttelse af vedhæftede filer i Mail

• Dokumenttyper, som kan vises

• .jpg, .tiff, .gif (billeder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websites); .key (Keynote); .numbers (Numbers); .pages (Pages); .pdf (Billedfremviser og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rtf-format); .vcf (kontaktoplysninger); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Systemkrav

• Apple-id (kræves til nogle funktioner)

• Internetadgang7

Synkronisering med iTunes på en Mac eller PC kræver:

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikke kondenserende)

• Højde i drift: Testet op til 3000 meter

Sprog

• Sprogunderstøttelse

• Engelsk (Australien, Canada, Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet, traditionelt, traditionelt Hongkong), fransk (Canada, Frankrig), tysk, italiensk, japansk, koreansk, spansk (Mexico, Spanien), arabisk, catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, græsk, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

• QuickType-tastatur understøtter

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), kinesisk – forenklet (håndskrift, pinyin, streg), kinesisk – traditionelt (cangjie, håndskrift, pinyin, streg, sucheng, zhuyin), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk, japansk (kana, romaji), koreansk, spansk (Mexico, Spanien), arabisk, bengalsk, bulgarsk, catalansk, cherokee, kroatisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, emoji, estisk, filippinsk, finsk, flamsk, græsk, gujarati, hawaiiansk, hebraisk, hindi (devanagari, translitteration), hinglish, ungarsk, islandsk, indonesisk, lettisk, litauisk, makedonsk, malajisk, marathi, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), punjabisk, rumænsk, russisk, serbisk (kyrillisk, latinsk), slovakisk, slovensk, svensk, tamilsk, telugu, thai, tyrkisk, ukrainsk, urdu, vietnamesisk

• QuickType-tastatur understøtter tekstforudsigelse8

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet, traditionelt), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Tyskland, Schweiz, Østrig), italiensk, japansk, koreansk, russisk, spansk (Mexico, Spanien), portugisisk (Brasilien, Portugal), thai, tyrkisk

• Siri-sprog

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, New Zealand, Singapore, Storbritannien, USA), spansk (Mexico, Spanien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Hongkong), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), dansk (Danmark), hollandsk (Belgien, Holland), norsk (Norge), russisk (Rusland), svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkiet), thai (Thailand), portugisisk (Brasilien)

• Dikteringssprog

• Engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Sydafrika, Storbritannien, USA), spansk (Chile, Colombia, Mexico, Spanien, USA), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk (Italien, Schweiz), japansk, koreansk, mandarin (Kina – fastlandet, Taiwan), kantonesisk (Hongkong), arabisk (Saudi-Arabien, Forenede Arabiske Emirater), catalansk, kroatisk, tjekkisk, dansk (Danmark), hollandsk (Belgien, Holland), finsk, græsk, hebraisk (Israel), ungarsk, indonesisk, malajisk, norsk (Norge), polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk (Rusland), slovakisk, svensk (Sverige), tyrkisk (Tyrkiet), thai (Thailand), ukrainsk, vietnamesisk

• Understøttelse af ordbog

• Engelsk, kinesisk (forenklet), fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, spansk, hollandsk, norsk, portugisisk (Brasilien), russisk, svensk, thai, tyrkisk

• Understøttelse af tosproget ordbog

• Kinesisk (forenklet), fransk, tysk, japansk, koreansk, spansk

• Stavekontrol

• Engelsk (Australien, Canada, Storbritannien, USA), fransk, tysk, italiensk, spansk, dansk, hollandsk, finsk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), russisk, svensk, tyrkisk

I æsken

• iPhone med iOS 9

• Apple EarPods med fjernbetjening og mikrofon

• Lightning til USB-kabel

• USB-strømforsyning

• Dokumentation

iPhone og miljøet

Hos Apple vurderer vi vores miljømæssige påvirkning ud fra produkternes samlede livscyklus. Læs mere om iPhone og miljøet

iPhone 6 and iPhone 6 Plus er indbegrebet af Apples løbende miljømæssige fremskridt. For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er de designet med følgende egenskaber:

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrunds­belysningbelysning

• Glasskærm uden arsen

• Uden bromerede flammehæmmere

• PVC-fri

• Uden beryllium

• Aluminiumskabinet, der kan genbruges

• Strømforsyning, der opfylder de strengeste globale standarder til effektiv energiudnyttelse

• Højttalerkabinet med 30 procent genanvendt plastic

Apple og miljøet

Læs mere - om Apples arbejde med at mindske produkters og processers påvirkning af miljøet. Eller læs vores miljørapporter om produkter, hvis du vil have flere oplysninger om hvert enkelt nye Apple-produkts indvirkning på miljøet.

Genbrug

Apple har en holistisk tilgang til brug af materialer og affaldsminimering. Læs mere om, hvordan din iPhone kan genbruges.

*Besøg https://support.apple.com/da-dk/HT201296 for at se, hvilket modelnummer din iPhone har. Få flere oplysninger om 4G LTE‑understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/iphone/LTE.

iPhone 6 bliver muligvis leveret med iOS 8. iOS 9 fås som gratis download.

1. 1 GB = 1 mia. byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. FaceTime-opkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og Wi‑Fi-forbindelse hos både afsender og modtager. Tilgængeligheden via mobilnet afhænger af udbyderen og kan være omfattet af mobildatatakst.

4. Siri findes ikke på alle sprog eller i alle lande og områder, og funktionerne varierer fra land til land. Internetadgang kræves. Kræver evt. betaling af mobildatatakst.

5. Alle batteritider afhænger af netværkskonfiguration og mange andre faktorer. Faktiske resultater kan variere. Batteriet kan oplades et begrænset antal gange og skal med tiden evt. udskiftes af en Apple-tjenesteudbyder. Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Se www.apple.com/dk/batteries og www.apple.com/dk/iphone/battery.html, hvis du vil have flere oplysninger.

6. iMovie, Pages, Numbers og Keynote er gratis i App Store til iOS 9-kompatible enheder, der er aktiveret første gang den 1. september 2013 eller derefter. GarageBand er gratis i App Store til iOS 9-kompatible enheder, der er aktiveret første gang den 1. september 2014 eller derefter. Se en oversigt over iOS 9-kompatible enheder på www.apple.com/dk/ios/whats-new. Du skal have et Apple-id for at kunne hente apps.

7. Trådløs bredbåndsforbindelse anbefales – evt. mod betaling.

8. Tilpassede forslag baseret på modtager og app er ikke tilgængelige på kinesisk (forenklet, traditionelt), japansk, koreansk og thai.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Klik her for at se en komplet liste.

Udbuddet af apps og tjenester samt deres priser kan ændres uden varsel.