Find din iPhone-model

Her kan du se, hvordan du finder frem til din iPhone-model vha. modelnummeret og andre oplysninger.

iPhone 6s

Lanceringsår: 2015
Kapacitet: 16, 64 og 128 GB
Farve: Space grey, sølv, guld, rosaguld
Modelnummer på bagsiden: A1633, A1688, A1700

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og fremstillet af glas. Bagsiden er anodiseret aluminium med et lasergraveret "S". Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 6s.

iPhone 6s Plus

Lanceringsår: 2015
Kapacitet: 16, 64 og 128 GB
Farve: Space grey, sølv, guld, rosaguld
Modelnummer på bagsiden: A1634, A1687, A1699

Flere oplysninger: Skærmen er på 5,5" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og er lavet af glas. Bagsiden er anodiseret aluminium med et lasergraveret "S". Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 6s Plus.

iPhone 6

Lanceringsår: 2014
Kapacitet: 16, 64 og 128 GB
Farver: Space grey, sølv og guld
Modelnummer på bagsiden: A1549, A1586, A1589

Flere oplysninger: Skærmen er på 4,7" (diagonalt). Forsiden er flad med afrundede hjørner og er lavet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 6.

iPhone 6 Plus

Lanceringsår: 2014
Kapacitet: 16, 64 og 128 GB
Farver: Space grey, sølv og guld
Modelnummer på bagsiden: A1522, A1524, A1593

Flere oplysninger: Skærmen er på 5,5" (diagonalt). Forsiden har afrundede hjørner og er lavet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Vågeblus til/fra sidder på højre side af enheden. Knappen Hjem indeholder Touch ID. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 6 Plus.

iPhone 5s

Lanceringsår: 2013
Kapacitet: 16, 32 og 64 GB
Farver: Space grey, sølv og guld
Modelnummer på bagsiden: A1453, A1457, A1518, A1528,
A1530, A1533

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Knappen Hjem indeholder Touch-id. Der er en True Tone LED-blitz på bagsiden og en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 5s.

iPhone 5c

Lanceringsår: 2013
Kapacitet: 8, 16 og 32 GB
Farver: Hvid, blå, lyserød, grøn og gul
Modelnummer på bagsiden: A1456, A1507, A1516, A1529, A1532

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af hård polykarbonat (plast). Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 5c.

iPhone 5

Lanceringsår: 2012
Kapacitet: 16, 32 og 64 GB
Farver: Sort og hvid
Modelnummer på bagsiden: A1428, A1429, A1442

Flere oplysninger: Forsiden er flad og fremstillet af glas. Bagsiden er af anodiseret aluminium. Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et nano-SIM-kort. IMEI-nummeret er graveret på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 5.

iPhone 4s

Lanceringsår: 2011
Kapacitet: 8, 16, 32 og 64 GB
Farver: Sort og hvid
Modelnummer på bagsiden: A1431, A1387, A1387

Flere oplysninger: Forside og bagside er flade og fremstillet af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om kanterne. Knapperne til at skrue op og ned for lydstyrken er angivet med tegnene "+" og "-". Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et mikro-SIM-kort.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 4s.

iPhone 4

Lanceringsår: 2010 (GSM), 2011 (CDMA)
Kapacitet: 8, 16 og 32 GB
Farver: Sort og hvid
Modelnummer på bagsiden: A1349, A1332

Flere oplysninger: Forside og bagside er flade og fremstillet af glas, og der er et bånd af rustfrit stål rundt om kanterne. Knapperne til at skrue op og ned for lydstyrken er angivet med tegnene "+" og "-". Der er en SIM-kortholder i højre side, som indeholder et mikro-SIM-kort. Der er ikke nogen SIM-kortholder i CDMA-modellen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 4.

iPhone 3GS

Lanceringsår: 2009
Kapacitet: 8, 16 og 32 GB
Farver: Sort og hvid
Modelnummer på bagsiden: A1325, A1303

Flere oplysninger: Bagsiden er fremstillet af plast. Prægningen på bagsiden er lige så lys og skinnende blank som Apple-logoet. Der er en SIM-kortholder øverst på telefonen, som indeholder et mini-SIM-kort. Serienummeret er trykt på SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 3GS.

iPhone 3G

Lanceringsår: 2008, 2009 (Kina)
Kapacitet: 8 og 16 GB
Modelnummer på bagsiden: A1324, A1241

Flere oplysninger: Bagsiden er fremstillet af plast. Prægningen på bagsiden af telefonen er mindre blank end Apple-logoet over det. Der er en SIM-kortholder øverst på telefonen, som indeholder et mini-SIM-kort. Serienummeret er trykt på SIM-kortholderen.

Se de tekniske specifikationer for iPhone 3G.

iPhone

Lanceringsår: 2007
Kapacitet: 4, 8 og 16 GB
Modelnummeret på kabinettet er A1203.

Flere oplysninger: Bagsiden af kabinettet er fremstillet af anodiseret aluminium. Der er en SIM-kortholder øverst på telefonen, som indeholder et mini-SIM-kort. Serienummeret er graveret på bagsiden.

Se de tekniske specifikationer for iPhone.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: