Apple Watch Series 6 - Tekniske specifikationer

Finish

GPS + Cellular

• Aluminium

• Sølv

• Space grey

• Guld

• Blå

• (PRODUCT)RED

• Rustfrit stål

• Sølv

• Grafitgrå

• Guld (PVD)

GPS

• Aluminium

• Sølv

• Space grey

• Guld

• Blå

• (PRODUCT)RED

Apple Watch Nike fås i sølvfarvet og space grey.

Funktioner

• GPS/GNSS

• Kompas

• Højdemåler, der altid er aktiv

• Vandafvisende

• ned til 50 meter1

• Iltniveau i blodet-sensor

• (Iltniveau i blodet-app)2

• Elektrisk hjertesensor

• (EKG-app)3

• Optisk hjertesensor (2. generation)

• Internationalt nødopkald5

• Nødopkald SOS4

• Accelerometer

• op til 32 g-kræfter med faldregistrering

• Gyroskop

• Sensor til omgivende lys

• Højttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 32 GB

• Keramisk bagside med safirkrystal

Skærm

• 44 mm

• 368 x 448 pixels

• Visningsområde på 977 mm2

• 40 mm

• 324 x 394 pixels

• Visningsområde på 759 mm2

• Altid aktiv-Retina-LTPO OLED-skærm

• Lysstyrke på 1000 nits

Chip

• S6 SiP med 64‑bit dual-core-processor

• W3

• Apple-chip til trådløs for­bindelse

• U1-chip

• (Ultra Wideband)

For­bindelser

Strøm­forsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 18 timer7

• Magnetisk opladerkabel

Mål

40 mm

• Højde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,7 mm

44 mm

• Højde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

Urkasse

40 mm

• Aluminium: 30,5 g

• Rustfrit stål: 39,7 g

44 mm

• Aluminium: 36,5 g

• Rustfrit stål: 47,1 g

I æsken

• Apple Watch Series 6

• Rem/Loop-rem

• Magnetisk opladerkabel (1 m)

Etuiers materiale og remtyper afhænger af dit valg.

1. Apple Watch Series 6 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at de kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. De bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand.

2. Målingerne fra Iltniveau i blodet-appen er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selvdiagnose og lægekonsultation. Appen er udelukkende skabt til at blive brugt i for­bindelse med træning og almindelig velvære.

3. EKG-appen og notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS og er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år. EKG-appen er tilgængelig på Apple Watch Series 4 eller nyere (eksklusive Apple Watch SE). Funktionen til notifikationer om uregelmæssig hjerterytme er ikke de­signet til personer, som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

4. Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) kan bruge en mobilfor­bindelse til Nødopkald SOS. Din iPhone skal være i nærheden, for at du kan bruge Nødopkald SOS på et Apple Watch uden mobilfor­bindelse. Hvis din iPhone ikke er i nærheden, skal dit Apple Watch have for­bindelse til et kendt Wi‑Fi-netværk, og du skal indstille Wi‑Fi-opkald.

5. Funktionen til internationale nødopkald kræver Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) eller Se en liste over lande og områder, som under­støtter funk­tionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

6. Mobilfor­bindelse kræver trådløst data­abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Roaming i udlandet understøttes ikke. Se en liste med mobiludbydere og enheder på apple.com/dk/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

7. Test af batteritid til en hel dag blev udført af Apple i august 2020 med testmodeller af Apple Watch Series 6 (GPS) og Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, dækning, konfiguration og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere. Se apple.com/dk/batteries og apple.com/dk/watch/battery, hvis du vil have flere oplys­ninger.

Apple Watch Series 6 kræver iPhone 6s eller nyere med iOS 14 eller nyere.

Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps, pro­gram­mer og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se hele listen.