Pro Display XDR - Tekniske Specifikationer

Finish

• Standardglas

• NGlas med nanotekstur

Skærm

• Retina 6K-skærm

• 32" (diagonalt) IPS LCD-skærm med oxid-TFT-tekno­logi

• Opløsning: 6016 x 3384 pixels (20,4 millioner pixels) ved 218 pixels pr. tomme

• Format: 16:9

• XDR (Extreme Dynamic Range)

• Lysstyrke: 1000 nits konstant (fuld skærm), 1600 nits som det højeste1

• Kontrastforhold: 1.000.000:1

• Farve: Bredere farveområde (P3), 10-bit dybde til 1,073 milliarder farver

• SDR-lysstyrke: 500 nits

• Synsvinkel: Superbred vinkel med hi-fi-farve og kontrast ved 89º til venstre, 89º til højre, 89º op, 89º ned

• Fuldt lamineret; 1,65 % genskin (typisk)

Pro Stand og VESA Mount Adapter sælges separat

Teknologi

• 2D-system, der styrer baggrunds­be­lysningen ved hjælp af 576 lokale dæmpezoner

• Apple-de­signet Timing Controller-chip (TCON) udviklet til præcist at styre højhastighedsmodulering af både 20,4 millioner LCD-pixels og 576 LED’er i baggrunds­be­lysningen for at opnå perfekt synkronisering

• True Tone-tekno­logi med et design med to lyssensorer til omgivende lys (ALS), som sikrer en præcis visuel oplev­else under alle lys­forhold

Opdaterings­frekvenser

• 47,95Hz

• 48,00Hz

• 50,00Hz

• 59,94Hz

• 60,00Hz

Reference­tilstande

Tilgængelige referencetilstande:

• HDR-video (P3-ST 2084)

• HDTV-video (BT.709-BT.1886)

• NTSC-video (BT.601

• PAL- og SECAM-video (BT.601 EBU)

• Digital Cinema (P3-DCI)

• Digital Cinema (P3-D65)

• Design og print (P3-D50)

• Fotografering (P3-D65)

• Internet og web (sRGB)

Software-funktioner

Følgende funktioner kræver macOS Catalina 10.15.2 eller nyere:

• Udvalg af referencetilstande

• Tilpassede referencetilstande

• Indikator for referencetilstand

• Justering af lysstyrke

• Registrering af vandret/lodret position

• Night Shift

• True Tone

• Understøttelse af afspilning af Dolby Vision, HDR10 og Hybrid-Log Gamma (HLG)

• Brugerkalibrering

Størrelse og vægt

• Bredde: 71,8 cm

• Højde: 41,2 cm

• Dybde: 2,7 cm

• Vægt: 7,48 kg2

Tilslutnings­muligheder

• En upstream-port til Mac Pro eller andre Thunderbolt 3-værter (96 W opladning til vært)

• Tre USB‑C-porte (USB 2) til opladning eller synkronisering3

Learn more about Thunderbolt 3

Læs mere om SDI-for­bindelser

Kompatibilitet

Pro Display XDR er kompatibel med følgende Mac-modeller med macOS Catalina 10.15.2 eller nyere:

• Mac Pro (2019) med MPX-modul-GPU’er

• Mac Studio (2022)

• Mac mini (2018 eller nyere)

• 16" MacBook Pro (2019 eller nyere)

• 14" MacBook Pro (2021 eller nyere)

• 15" MacBook Pro (2018 eller nyere)

• 13" MacBook Pro (2016 eller nyere)

• MacBook Air (2020 eller nyere)

• 27" iMac (2019 eller nyere)

• 24" iMac (2021)

• 21,5" iMac (2019)

• iMac Pro (2017)

• Enhver Mac-model med Thunderbolt 3-porte i kombination med Blackmagic eGPU eller Blackmagic eGPU Pro

I æsken

• Pro Display XDR

• Strømkabel (2 m)

• Apple Thunderbolt 3 Pro-kabel (2 m)

• Pudseklud

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 95 % (ikkekondenserende)

• Maks. driftshøjde: Testet op til 5000 m

Pro Display XDR og miljøet

Apple vurderer den skadelige påvirkning af miljøet ud fra produkternes samlede livscyklus.

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er Pro Display XDR de­signet med følgende egenskaber:

Lavet med bedre materialer

• Kabinettet er lavet af aluminium med reduceret CO2-aftryk

Energieffektiv

• Opfylder kravene til ENERGY STAR4

Ansvarlig emballage

• Genbrugelig emballage, der hovedsageligt er udført i fiber

• 100 % af de primære træfibre kommer fra bæredygtigt forvaltede skove

Smartere kemi

• Glas uden arsen

• Kviksølvfri skærm med LED-baggrunds­be­lysning

• Fri for bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

1. Ved temperaturer på under 25 °C.

2. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

3. På 16" MacBook Pro har USB-C-portene dataoverførsel ved USB 3.1-hastigheder (1. generation).

4. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af den amerikanske miljøstyrelse (U.S. Environmental Protection Agency).