Apple Watch SE (2. generation) - Tekniske specifikationer

Materiale og farve

Urkasse i aluminium

• Midnat

• stjerneskær

• sølv

Størrelse og vægt

• 44 mm

• Højde: 44 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Vægt (GPS): 32,9 gram

• Vægt (GPS + Cellular): 33 gram

• Passer til håndled på 140-245 mm

• 40 mm

• Højde: 40 mm

• Bredde: 34 mm

• Dybde: 10,7 mm

• Vægt (GPS): 26,4 gram

• Vægt (GPS + Cellular): 27,8 gram

• Passer til håndled på 130-200 mm

Hardware og knapper

• Digital Crown

• Mikrofon

• Side­knap

• Højttaler/lufthul

• Optisk hjertesensor

Betjening

• Digital Crown med haptisk feedback

• Side­knap

• Siri

Chip

• S8 SiP med 64‑bit dual-core-processor

• 2-core Neural Engine

• Kapacitet på 32 GB

Sensorer

• Andengenerations optisk hjertesensor

• Kompas

• Højdemåler, der altid er aktiv

• Accelerometer til høje g-kræfter

• Gyroskop med stort dynamisk område

• Sensor til omgivende lys

Sundhed og velvære

• Puls-app

• Notifikationer om høj og lav puls

• Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme1

• Medicin-app

• Mindfulness-app

• Støj-app

• Søvn-app med Søvnstadier

Skærm

• Retina-LTPO OLED-skærm

• Frontglas i Ion-X

• Maks. lysstyrke på op til 1000 nits

• 326 pixels pr. tomme

Strøm og batteritid

• Batteritid til hele dagen, op til 18 timer ved normal brug2

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 80 % opladet på ca. 1,5 timer3

Styresystem

watchOS

watchOS er verdens mest avan­cerede ­styresystem til smartwatch-enheder og har apps og funktioner, som er udviklet til at holde dig aktiv, sund, sikker og forbundet.

Træning og aktivitet

• Løb

• Tilpassede intervaltræninger

• Træningsoversigter, der kan tilpasses

• Pulszoner

• Træningsrute

• Skridtlængde, kontakttid med jorden og vertikale udsving

• Automatisk bane­registrering

• Multisportstræning

• Vandring

• Kurs, stigning, højde og koordinater

• Tilpassede rutepunkter

• Automatisk genererede rutepunkter med mobil­for­bindelse

• Find tilbage med GPS-data

• Topografiske kort til over 1000 nationale og regionale parker (kun USA)

• Cykling

• Gennemsnitlig hastighed, stigning og distance

• Tilslutning af cykeludstyr via Bluetooth

• Functional Threshold Power

• Kraftzoner

• Kadence

• Liveaktivitet på iPhone

• Svømning

• Bassinsvømning eller svømning i åbent vand

• Mellemtider og autoserier

• SWOLF-score

• Automatisk registrering af svømmetag

• Svømmebræt

• Gennemsnitligt tempo, samlet distance og baner

Flere trænings­typer

• Elliptisk træning

• Roning

• Stepmaskine

• Intervaltræning

• Yoga

• Funktionel styrketræning

• Dans

• Køl af

• Coretræning

• Pilates

• Tai-chi

• Køre­stol

• Kickboksning

• Multisport

• Andet

Sikkerhed

• Nødopkald SOS4

• Internationalt nødopkald5

• Registrering af ulykke4

• Faldregistrering

Holdbarhed

• Vandafvisende ned til 50 m (svømmesikkert)6

Forbindelser

• L1 GPS, GNSS, Galileo og QZSS

• LTE og UMTS7

• Wi‑Fi 4 (802.11n)

• Bluetooth 5.3

• Apple Pay

• GymKit

Tilgænge­lighed

Ind­byg­gede tilgængeligheds­funktioner hjælper ved udfordringer med syn, mobilitet, hørelse og indlæring.

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Zoom

• Til/fra-mærker

• Reducer gennemsigtighed

• Forøg kontrast

• Farvefiltre

• Tekststørrelse

• Fed tekst

• Formindsk bevægelse

• Klokkespil hver time

• AssistiveTouch

• Hastighed på knap

• Tilpasning af berøring

• Autobesvar opkald

• Skriv til Siri

• RTT-understøttelse

• Lydstyrkebalance

• Transskription af lyd

• Livetale

• Tilgænge­ligheds­genvej

• Monolyd

• Følbar tid

• Personlig stemme

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: 0 til 3000 m

Apple Watch SE og miljøet

For at reducere miljøpåvirkningen er Apple Watch SE med Sport Loop de­signet med følgende egenskaber:8

Apple kommer tættere på sit 2030-mål

Apple Watch SE kombineret med Sport Loop er en af Apples første CO₂-neutrale produkter:

• 30 % genanvendt eller fornybart indhold9

• 100 % af elektriciteten til produktion kommer fra ren energi10

• 50 % eller mere fragtes uden brug af fly11

• 75 % reduktion af CO₂-belastningen i forhold til referencepunkt12

• Den samlede resterende udledning på 7,2 kg CO2e dækkes af CO₂-kreditter af høj kvalitet13

Materialer

• 100 % genanvendt aluminium i urkassen

• 100 % genanvendt guld i belægningen på flere printkort

• 100 % genanvendt tin i lodningen i flere printkort

• 100 % genanvendt wolfram i Taptic Engine

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter

• 100 % af emballagen er fiber­baseret14

• 44 % genanvendt indhold i den fiber­baserede emballage

Energi

• 100 % af elektriciteten til produktion af Apple Watch SE og Sport Loop kommer fra ren energi

• 100 % af kundernes forventede energiforbrug matches med ren elektricitet15

• Opfylder California Energy Commissions standarder for energi­effek­tivitet for batteriopladnings­systemer16

Affald

• Som led i Apples Zero Waste-ordning er der ingen etablerede leverandør­anlæg til slutmontering, som genererer affald, der ender på lossepladsen

Smartere kemi17

• Glas uden arsen

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere og PVC

• Opfylder EU’s REACH-bestemmelse om nikkel

Kompatibilitet

• iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere

I æsken

• Apple Watch SE

• Rem

• Magnetisk Apple Watch-oplader til USB‑C-kabel (1 m)

1. Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS. Funktionen er ikke beregnet til at blive brugt af personer, der er under 22 år, eller som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

2. Batteritid til en hel dag er baseret på følgende brug: 90 tidstjek, 90 notifikationer, 45 minutters brug af apps og 60 minutters træning med musik­afspilning fra Apple Watch via Bluetooth i løbet af 18 timer. Apple Watch SE (2. generation) (GPS) var forbundet til iPhone via Bluetooth under hele testen på 18 timer. Apple Watch SE (2. generation) (GPS + Cellular)-testen bestod af i alt 4 timers 4G LTE-for­bindelse og 14 timers for­bindelse til iPhone via Bluetooth i løbet af 18 timer. Test udført af Apple i august 2022 med testmodeller af Apple Watch SE (2. generation) (GPS) og Apple Watch SE (2. generation) (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, konfiguration, mobil­netværk, signalstyrke og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere.

3. Opladningstiderne er 0-80 % og 0-100 % ved brug af medfølgende magnetisk Apple Watch-opladerkabel. Test udført af Apple i august 2022 med testmodeller af Apple Watch SE (2. generation) (GPS) og Apple Watch SE (2. generation) (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software samt magnetisk Apple Watch-oplader til USB‑C-kabel (A2652-modellen) og Apple USB‑C-strøm­forsyningen på 20 W (A2305-modellen). Opladningstiden varierer i forhold til indstil­linger og miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

4. Nødopkald SOS kræver mobilfor­bindelse eller Wi‑Fi-opkald med en internet­for­bindelse fra dit Apple Watch eller din iPhone i nærheden.

5. Kræver Apple Watch Series 7, SE, Ultra eller nyere. Se en liste over lande og områder, som under­støtter funk­tionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

6. Apple Watch SE er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at det kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. Apple Watch SE bør ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand. Vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan aftage over tid. Du kan finde flere oplys­ninger på support.apple.com/da-dk/HT205000.

7. Mobilfor­bindelse kræver trådløst data­abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

8. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen. Produktudsagnene er baseret på den amerikanske konfiguration af Apple Watch SE kombineret med Sport Loop.

9. Et produkts genanvendte eller fornybare indhold er massen af ​​certificeret genanvendt materiale i forhold til enhedens samlede masse, eksklusive emballage eller medfølgende tilbehør.

10. Vores elektricitet til produktion kommer fra ren energi, som omfatter en kombination af leverandørers og Apples projekter med ren energi.

11. 50 % af alle CO₂-neutrale produkter målt efter vægt skal fra produkt­­lanceringen efter planen fragtes via andre transportformer end fly igennem produkternes samlede levetid.

12. Reduktionen af CO₂-udslip beregnes i forhold til et referencescenarie: 1) Ingen brug af ren elektricitet til produktion eller anvendelse af produkter ud over det, som allerede findes på elnettet efter de seneste bereg­ninger (baseret på regionale udslipsfaktorer). 2) Vigtige Apple-materialers CO₂-intensitet fra og med 2015 (vores referenceår for vores mål om at blive CO₂-neutral inden 2030). Materialers CO₂-intensitet afspejler brugen af genanvendt indhold og produktionstekno­logi. 3) Apples gennemsnitlige kombination af transport­metoder (fly, tog, skib, køretøj) efter produktserie over tre år (regnskabsårene 2017-2019) for at give et retvisende referencepunkt for CO₂-belastningen fra vores produkt­transport.

13. Du kan få mere at vide om vores brug af CO₂-kreditter i miljørapporten.

14. Baseret på salgsemballage sendt af Apple. Analyse af amerikansk salgs­emballage efter vægt. Klæbemidler, tryksværte og belægninger er ikke inkluderet i vores bereg­ninger af plastindhold og emballagevægt.

15. Apple matcher kun 100 % af det forventede elektricitetsforbrug for CO₂-neutrale kombinationer med Apple Watch Series 9, Apple Watch SE og Apple Watch Ultra 2 i aluminium.

16. Apple Watch SE opfylder California Energy Commissions standarder for energi­effek­tivitet for små batteriopladnings­systemer som beskrevet i California Code of Regulations.

17. Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification) beskriver Apples begrænsninger for brug af visse kemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, fremstillings­processer og emballage, som bruges ved levering af produkter til Apples slutkunder. Begrænsningerne er baseret på internationale love eller direktiver, tilsynsmyndigheder, krav om miljømærkning, miljøstandarder samt Apples politikker. Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning. Apple-produkter overholder Den Europæiske Unions direktiv 2011/65/EU med tilføjelser, inkl. undtagelser for brug af bly, f.eks. som loddemateriale ved høje temperaturer. Apple bestræber sig på at udfase brugen af disse undtagne stoffer i nye produkter, hvor det er teknisk muligt.

Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 9 og Apple Watch SE kræver iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se hele listen.

Udbuddet af remme kan variere.