Apple Watch Series 8 - Tekniske specifikationer

Lanceringsår: 2022

Identificering af dit Apple Watch

Finish

GPS + Cellular

• Aluminium

• Midnat

• Stjerneskær

• Sølv

• (PRODUCT)RED10

• Rustfrit stål

• Grafitgrå (PVD)

• Sølv

• Guld (PVD)

GPS

• Aluminium

• Midnat

• Stjerneskær

• Sølv

• (PRODUCT)RED10

Funktioner

• L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS og BeiDou

• Kompas

• Højdemåler, der altid er aktiv

• Vandafvisende

• ned til 50 meter3

• Klassificeret som støv­afvisende (IP6X)2

• Iltniveau i blodet-sensor

• (Iltniveau i blodet-app)4

• Elektrisk hjertesensor

• (EKG-app)5

• Tredjegenerations optisk hjertesensor

• Internationalt nødopkald6

• Nødopkald SOS1

• Roaming i udlandet8

• Accelerometer til høje g-kræfte

• Op til 256 g-kræfter med Faldregistrering og Registrering af ulykke

• Gyroskop med stort dynamisk område

• Sensor til omgivende lys

• Højttaler

• Mikrofon

• Apple Pay

• GymKit

• Kapacitet: 32 GB

• Keramisk bagside med safirkrystal

Skærm

• 45 mm

• 396 x 484 pixels

• Visningsområde på 1143 mm2

• 41 mm

• 352 x 430 pixels

• Visningsområde på 904 mm2

• Altid aktiv-Retina-LTPO OLED-skærm

• Lysstyrke op til 1000 nits

Chip

• S8 SiP med 64-bit dual-core-processor

• W3

• Apple-chip til trådløs for­bindelse

• U1-chip

• (Ultra Wideband)11

Forbindelsesmuligheder

Strøm­forsyning

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Op til 18 timer9

• Magnetisk hurtigopladende USB‑C-kabel

Miljømæssige egenskaber12

• 100 % genanvendt aluminium i urkassen

• 100 % genanvendt wolfram i Taptic Engine

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter

• 100 % genanvendt tin i SiP

• Energieffektiv13

• Ansvarlig emballage14

• Glas uden arsen15

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium15

Mål

41 mm

• Højde: 41 mm

• Bredde: 35 mm

• Dybde: 10,7 mm

45 mm

• Højde: 45 mm

• Bredde: 38 mm

• Dybde: 10,7 mm

Vægt

41 mm

• aluminium

• GPS + Cellular : 32,2 g

• GPS : 31,9 g

45 mm

• aluminium

• GPS + Cellular : 39,1 g

• GPS : 38,8 g

I æsken

• Apple Watch Series 8

• Rem/Loop-rem

• Magnetisk Apple Watch-hurtigoplader til USB-C-kabel (1 m)

Etuiers materiale og remtyper afhænger af dit valg

1. Nødopkald SOS kræver mobilfor­bindelse eller Wi‑Fi-opkald med en internetfor­bindelse fra dit Apple Watch eller din iPhone i nærheden.

2. Apple Watch Series 8 er klassificeret som støv­afvisende (IP6X).

3. Apple Watch Series 8 er klassificeret som vandafvisende ned til 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyder, at det kan bruges til aktiviteter i vandoverfladen, f.eks. svømning i en pool eller i havet. Apple Watch Series 8 bør dog ikke bruges til aktiviteter som dykning, vandski eller andet, der involverer høj hastighed igennem vand eller nedsænkning i dybere vand. Vandafvisningsgraden er ikke permanent og kan aftage over tid. Du kan finde flere oplys­ninger på support.apple.com/da-dk/HT205000.

4. Målingerne fra Iltniveau i blodet-appen er ikke beregnet til medicinsk brug, herunder selvdiagnose og lægekonsultation. Appen er udelukkende skabt til at blive brugt i for­bindelse med træning og almindelig velvære.

5. EKG-appen og notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS og er ikke beregnet til at blive brugt af personer under 22 år. EKG-appen er tilgængelig på Apple Watch Series 4 eller nyere (eksklusive Apple Watch SE). Funktionen til notifikationer om uregelmæssig hjerterytme er ikke de­signet til personer, som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

6. Funktionen til internationale nødopkald kræver Apple Watch Ultra (Cellular), Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular), Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Se en liste over lande og områder, som under­støtter funk­tionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

7. Mobilfor­bindelse kræver trådløst data­abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

8. Dækning i for­bindelse med roaming i udlandet afhænger af din udbyder. Kontakt din udbyder for at få flere oplys­ninger. Se en liste over udbydere, som under­støtter funk­tionen, på apple.com/watch/cellular.

9. Batteritid til en hel dag er baseret på følgende brug: 90 tidstjek, 90 notifikationer, 45 minutters brug af apps og 60 minutters træning med musik­afspilning fra Apple Watch via Bluetooth i løbet af 18 timer. Apple Watch Series 8 (GPS) var forbundet til iPhone via Bluetooth under hele testen på 18 timer. Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular)-testen bestod af i alt 4 timers 4G LTE-for­bindelse og 14 timers for­bindelse til iPhone via Bluetooth i løbet af 18 timer. Test udført af Apple i august 2022 med testmodeller af Apple Watch Series 8 (GPS) og Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular). Hver enkelt blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, konfiguration, mobilt netværk, signalstyrke og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere.

10. En del af overskuddet fra salget af (PRODUCT)RED går til Den Globale Fond for at bekæmpe aids og mindske påvirkningen af COVID‑19. Få mere at vide på apple.com/product-red.

11. Tilgænge­ligheden af Ultra Wideband varierer efter område.

12. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

13. Opfylder California Energy Commissions energi­effek­tivitets­standarder for små batterioplader-systemer som beskrevet i California Code of Regulations.

14. 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug, og 90 % eller mere af emballagen er fiberbaseret.

15. Apples definition af begrænsninger for skadelige stoffer, herunder hvilke stoffer Apple ikke tillader, er beskrevet i “Apple Regulated Substances Specification”. Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.

Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE kræver iPhone 8 eller nyere med iOS 16 eller nyere.

Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se hele listen.