Apple Watch Ultra 2 - Tekniske specifikationer

Lanceringsår: 2023

Materiale og farve

• Urkasse i titanium i rumfartskvalitet

Størrelse og vægt

• Højde: 49 mm

• Bredde: 44 mm

• Dybde: 14,4 mm

• Vægt: 61,4 gram

• Passer til håndled på 130-210 mm

Hardware og knapper

• Mikrofon

• Højttaler

• Knappen Handling, som kan indstilles

• Sirene/højttaler

• GPS-antenner

• Mikrofon

• Side­knap

• Mikrofon

• Digital Crown

• Dybdemåler/vandtemperatur­sensor

Betjening

• Knappen Handling, som kan indstilles

• Digital Crown med haptisk feedback

• Side­knap

• Håndbevægelsen dobbelttryk

Chip

• S9 SiP med 64‑bit dual-core-processor

• 4-core Neural Engine

• Kapacitet på 64 GB

Sensorer

• Elektrisk hjertesensor

• Optisk hjertesensor (3. generation)

• Temperaturmålinger1

• Dybdemåler (±1 meters nøjagtighed)

• Vandtemperatursensor

• Kompas

• Højdemåler, der altid er aktiv

• Accelerometer til høje g-kræfter

• Gyroskop med stort dynamisk område

• Sensor til omgivende lys

Sundhed og velvære

• EKG-app2

• Min cyklus-app med estimeret tidspunkt for ægløsning3

• Puls-app

• Notifikationer om høj og lav puls

• Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme4

• Medicin-app

• Mindfulness-app

• Støj-app

• Søvn-app med Søvnstadier

Skærm

• Altid aktiv-Retina-LTPO OLED-skærm

• Flad skærm i safirkrystal

• Maks. lysstyrke på op til 3000 nits

• Minimumlysstyrke på 1 nit

• 326 pixels pr. tomme

• Nat-tilstand med Modulær ultra- eller Vejviser-urskive

Lyd

• Tre mikrofoner med stråledannelse og begrænsning af vindstøj

• To højttalere

Strøm og batteritid

• Batteri til flere dage, op til 36 timer ved normal brug5

• Op til 72 timer med energi­besparende funktion5

• Indbygget genopladeligt litiumionbatteri

• Virker med hurtig opladning6

• Op til 80 % opladet på ca. 1 time6

Styresystem

watchOS

watchOS er verdens mest avan­cerede ­styresystem til smartwatch-enheder og har apps og funktioner, som er udviklet til at holde dig aktiv, sund, sikker og forbundet.

Træning og aktivitet

• Løb

• Tilpassede intervaltræninger

• Træningsoversigter, der kan tilpasses

• Pulszoner

• Træningsrute

• Præcis start med knappen Handling

• Skridtlængde, kontakttid med jorden og vertikale udsving

• Automatisk bane­registrering

• Multisportstræning

• Vandring

• Kurs, stigning, højde og koordinater

• Tilpassede rutepunkter

• Automatisk genererede rutepunkter med mobil­for­bindelse

• Find tilbage med GPS-data

• Højdeadvarsler

• Topografiske kort til over 1000 nationale og regionale parker (kun USA)

• Cykling

• Gennemsnitlig hastighed, stigning og distance

• Tilslutning af cykeludstyr via Bluetooth

• Functional Threshold Power

• Kraftzoner

• Kadence

• Liveaktivitet på iPhone

• Svømning

• Bassinsvømning eller svømning i åbent vand

• Mellemtider og autoserier

• SWOLF-score

• Registrering af typen af svømmetag

• Automatisk registrering af svømmetag

• Svømmebræt

• Gennemsnitligt tempo, samlet distance og baner

• Dykning

• Fritidsdykning ned til 40 meter

• Dykkercomputer-appen (kan hentes i App Store)7

• Automatisk start ved 1 meters dybde

• Varighed ved aktuel og maksimal dybde

• GPS-placeringer for start- og slutpunkter

• Dybdemåler

• Vandtemperatursensor

Flere trænings­typer

• Elliptisk træning

• Roning

• Stepmaskine

• Intervaltræning

• Yoga

• Funktionel styrketræning

• Dans

• Køl af

• Coretræning

• Pilates

• Tai-chi

• Køre­stol

• Kickboksning

• Multisport

• Andet

Sikkerhed

• Nødopkald SOS8

• Internationalt nødopkald9

• Sirene

• Registrering af ulykke8

• Faldregistrering

• Sidste rutepunkt med nødopkaldsdækning

Holdbarhed

• Vandafvisende ned til 100 meter i henhold til ISO-standard 22810:201010

• Klassificeret som støv­afvisende (IP6X) i henhold til IEC 6052911

• EN13319-certificeret til fritidsdykning ned til 40 meter (±1 meters nøjagtighed)

• Testet til MIL-STD 810H i følgende underkategorier: store højder, høj temperatur, lav temperatur, temperatur­chok, nedsænkning, nedfrysning/optøning, is og isslag, stød og vibration

Forbindelser

• LTE og UMTS12

• Præcisions-GPS med dobbeltfrekvens (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS og BeiDou)

• Wi‑Fi 4 (802.11n)

• Bluetooth 5.3

• Andengenerations Ultra Wideband-chip13

• Apple Pay

• GymKit

Tilgænge­lighed

Ind­byg­gede tilgængeligheds­funktioner hjælper ved udfordringer med syn, mobilitet, hørelse og indlæring.

Funktionerne er bl.a.:

• VoiceOver

• Zoom

• Til/fra-mærker

• Reducer gennemsigtighed

• Forøg kontrast

• Farvefiltre

• Tekststørrelse

• Fed tekst

• Formindsk bevægelse

• Klokkespil hver time

• AssistiveTouch

• Hastighed på knap

• Tilpasning af berøring

• Autobesvar opkald

• Skriv til Siri

• RTT-understøttelse

• Lydstyrkebalance

• Transskription af lyd

• Livetale

• Tilgænge­ligheds­genvej

• Monolyd

• Følbar tid

• Personlig stemme

Krav til omgivelser

• Driftstemperatur på håndleddet: -20 til 55 °C

• Driftstemperatur: 0 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -20 til 45 °C

• Driftstemperatur under dykning: 0 til 40 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: -500 m til 9.000 m

Apple Watch Ultra 2 og miljøet

Apple Watch Ultra 2 kombineret med Alpine Loop eller Trail Loop er udviklet til at begrænse miljøpåvirkningen:14

Apple kommer tættere på sit 2030-mål

Apple Watch Ultra 2 kombineret med Alpine Loop eller Trail Loop er et af Apples første CO₂-neutrale produkter:

• 30 % genanvendt eller fornybart indhold15

• 100 % af elektriciteten til produktion kommer fra ren energi16

• 50 % eller mere fragtes uden brug af fly17

• 81 % reduktion af CO₂-belastningen i forhold til referencepunkt18

• Den samlede resterende udledning på 12 kg CO2e eller mindre dækkes af CO₂-kreditter af høj kvalitet19

Materialer

CO₂-neutralt Apple Watch Ultra 2 kombineret med Alpine Loop eller Trail Loop har 30 % genanvendt indhold, herunder:

• 95 % genanvendt titanium i urkassen

• 100 % genanvendt kobolt i batteriet20

• 100 % genanvendt guld i belægningen på flere printkort

• 100 % genanvendt tin i lodningen i flere printkort

• 100 % genanvendt wolfram og kobbertråd i Taptic Engine

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter

• 100 % genanvendt kobberfolie i hovedbundkortet

• 20 % genanvendt plast fra vandflasker i antennekablet

• 100 % af emballagen er fiber­baseret21

• 38 % genanvendt indhold i den fiberbaserede emballage

Energi

• 100 % af elektriciteten til produktionen af Apple Watch Ultra 2 og Alpine Loop eller Trail Loop kommer fra ren energi

• 100 % af kundernes forventede energiforbrug matches med ren elektricitet22

• Opfylder California Energy Commissions energi­effek­tivitets­standarder for batteriopladnings­systemer23

Affald

• Som led i Apples Zero Waste-ordning er der ingen etablerede leverandør­anlæg til slutmontering, som genererer affald, der ender på lossepladsen

Smartere kemi24

• Glas uden arsen

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere og PVC

• Opfylder EU’s REACH-bestemmelse om nikkel

Kompatibilitet

• iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere

I æsken

• Apple Watch Ultra 2

• Rem

• Hurtig magnetisk Apple Watch-oplader til USB‑C-kabel (1 m)

1. Funktionen til temperatur­målinger er ikke beregnet til medicinsk brug.

2. EKG-appen er tilgængelig på Apple Watch Series 4 og nyere (eksklusive Apple Watch SE) og kan generere et EKG svarende til et enkeltaflednings­elektrokardiogram. Beregnet til at blive brugt af personer, der er fyldt 22 år.

3. Min cyklus-appen bør ikke bruges som præventions­middel eller til at diagnosticere en sygdom.

4. Notifikationer om uregelmæssig hjerterytme kræver den nyeste version af watchOS og iOS. Funktionen er ikke beregnet til at blive brugt af personer, der er under 22 år, eller som tidligere er blevet diagnosticeret med atrieflimren.

5. Batteritid til en hel dag er baseret på følgende brug: 180 tidstjek, 180 notifikationer, 90 minutters brug af apps og 60 minutters træning med musik­afspilning fra Apple Watch via Bluetooth i løbet af 36 timer. Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular)-testen bestod af i alt otte timers LTE-for­bindelse og 28 timers for­bindelse til iPhone via Bluetooth i løbet af 36 timer. Batteritid med energi­besparende funktion er baseret på følgende brug: 360 tidstjek, 360 notifikationer, 180 minutters brug af apps og to 60 minutters træninger med musik­afspilning fra Apple Watch via Bluetooth i løbet af 72 timer. Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular)-testen bestod af LTE-for­bindelse efter behov og 60 timers for­bindelse til iPhone via Bluetooth i løbet af 72 timer. Test udført af Apple i august 2023 med testmodeller af Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) i kombination med en iPhone. Alle enheder blev testet med betaversioner af software. Batteritiden afhænger af brug, konfiguration, mobil­netværk, signalstyrke og mange andre faktorer. De faktiske resultater vil variere.

6. Opladningstiderne er 0-80 % og 0-100 % ved brug af medfølgende magnetisk Apple Watch-hurtigoplader til USB‑C-kabel. Test udført af Apple i august 2023 med testmodeller af Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular). Hver enkelt enhed blev testet i kombination med en iPhone, og alle enheder blev testet med betaversioner af software samt magnetisk Apple Watch-hurtigoplader til USB‑C-kabel (A2515-modellen) og Apple USB‑C-strøm­forsyningen på 20 W (A2305-modellen). Opladningstiden varierer i forhold til område, indstil­linger og miljøfaktorer. De faktiske resultater vil variere.

7. Oceanic+ kræver abonnement. Kan hentes i App Store. Sørg altid for at følge de rette procedurer for dykning, hav en ledsager med under dykningen, og brug en ekstra enhed.

8. Nødopkald SOS kræver mobilfor­bindelse eller Wi‑Fi-opkald med en internet­for­bindelse fra dit Apple Watch eller din iPhone i nærheden.

9. Kræver Apple Watch Series 7, SE, Ultra eller nyere. Se en liste over lande og områder, som under­støtter funk­tionen, på apple.com/dk/watchos/feature-availability.

10. Apple Watch Ultra 2 er klassificeret som vandafvisende ned til 100 meter i henhold til ISO-standard 22810. Det kan bruges til fritidsdykning (sammen med en kompatibel tredjepartsapp fra App Store) ned til 40 meter og til vandsport ved høj hastighed. Apple Watch Ultra 2 bør ikke bruges til dykning på mere end 40 meters dybde. Vandafvisnings­graden er ikke permanent og kan aftage over tid. Du kan finde flere oplys­ninger på support.apple.com/da-dk/109522.

11. Apple Watch Ultra 2 er klassificeret som støv­afvisende (IP6X).

12. Mobilfor­bindelse kræver trådløst data­abonnement. Kontakt din udbyder, hvis du vil vide mere. Forbindelsen kan variere afhængigt af de tilgængelige netværk. Se listen med mobiludbydere og enheder på apple.com/watch/cellular. Få yderligere hjælp til indstilling på support.apple.com/da-dk/HT207578.

13. Tilgængeligheden af Ultra Wideband varierer efter område.

14. Oplysningerne er nøjagtige ved produkt­lanceringen. Produktudsagnene er baseret på den amerikanske konfiguration af Apple Watch Ultra 2 kombineret med Alpine Loop.

15. Et produkts genanvendte eller fornybare indhold er massen af ​​certificeret genanvendt materiale i forhold til enhedens samlede masse, eksklusive emballage eller medfølgende tilbehør.

16. Vores elektricitet til produktion kommer fra ren energi, som omfatter en kombination af leverandørers og Apples projekter med ren energi.

17. 50 % af alle CO₂-neutrale produkter målt efter vægt skal fra produkt­­lanceringen efter planen fragtes via andre transportformer end fly igennem produkternes samlede levetid.

18. Reduktionen af CO₂-udslip beregnes i forhold til et referencescenarie: 1) Ingen brug af ren elektricitet til produktion eller anvendelse af produkter ud over det, som allerede findes på elnettet efter de seneste bereg­ninger (baseret på regionale udslipsfaktorer). 2) Vigtige Apple-materialers CO₂-intensitet fra og med 2015 (vores referenceår for vores mål om at blive CO₂-neutral inden 2030). Materialers CO₂-intensitet afspejler brugen af genanvendt indhold og produktionstekno­logi. 3) Apples gennemsnitlige kombination af transport­metoder (fly, tog, skib, køretøj) efter produktserie over tre år (regnskabsårene 2017-2019) for at give et retvisende referencepunkt for CO₂-belastningen fra vores produkt­transport.

19. Du kan få mere at vide om vores brug af CO₂-kreditter i miljørapporten.

20. Alle angivelser af kobolt beregnes ud fra en fordeling af massebalancen.

21. Baseret på salgsemballage sendt af Apple. Analyse af amerikansk salgs­emballage efter vægt. Klæbemidler, tryksværte og belægninger er ikke inkluderet i vores bereg­ninger af plastindhold og emballagevægt.

22. Apple matcher kun 100 % af det forventede elektricitetsforbrug for CO₂-neutrale kombinationer med Apple Watch Series 9, Apple Watch SE og Apple Watch Ultra 2 i aluminium.

23. Apple Watch Ultra 2 opfylder California Energy Commissions standarder for energi­effek­tivitet for små batteriopladnings­systemer som beskrevet i California Code of Regulations

24. Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification) beskriver Apples begrænsninger for brug af visse kemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, fremstillings­processer og emballage, som bruges ved levering af produkter til Apples slutkunder. Begrænsningerne er baseret på internationale love eller direktiver, tilsynsmyndigheder, krav om miljømærkning, miljøstandarder samt Apples politikker. Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning. Apple-produkter overholder Den Europæiske Unions direktiv 2011/65/EU med tilføjelser, inkl. undtagelser for brug af bly, f.eks. som loddemateriale ved høje temperaturer. Apple bestræber sig på at udfase brugen af disse undtagne stoffer i nye produkter, hvor det er teknisk muligt.

Apple Watch Ultra 2, Apple Watch Series 9 og Apple Watch SE kræver iPhone Xs eller nyere med iOS 17 eller nyere.

Funktioner og egenskaber kan blive ændret. Visse funktioner, apps og tjenester er ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle områder. Se hele listen.

Udbuddet af remme kan variere.