Klargør din iPhone eller iPad til service

Før du sender eller selv indleverer din enhed til service hos Apple, kan du følge disse trin for at beskytte dine personlige oplysninger og spare tid på reparationen.

Giv aldrig adgangskoden til dit Apple-id, adgangskoden til enheden eller kontosikkerhedsoplysningerne til andre. Hverken Apple eller Apple-autoriserede serviceudbydere vil bede om disse oplysninger.

I forbindelse med softwaresupport bliver du muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til din enhed eller adgangskoden til dit Apple-id. Vær altid til stede, mens teknikeren har adgang til din enhed.

Klargør din enhed til service

Følg disse trin, før du indleverer din enhed til en Apple Store eller Apple-autoriseret serviceudbyder eller sender den til Apple. Afhængigt af om du selv indleverer din enhed eller sender den, kan du finde yderligere trin i de næste afsnit.

Hvis din enhed ikke reagerer, eller hvis der af andre årsager er nogle af trinnene, du ikke kan gennemføre, skal du udføre så mange som muligt af dem. Du kan muligvis også udføre nogle trin på nettet på kontosiden for dit Apple-id.

1. Sikkerhedskopiér din iPhone eller din iPad:

2. Deaktiver Apple Cash, og fjern dine kort fra Apple Wallet.

3. Deaktiver Find: Gå til Indstillinger > dit navn > Find, tryk derefter på "Find [enhed]", og deaktiver det*.

*For at forhindre andre i at få din enhed serviceret uden dit vidende kan Apple muligvis ikke servicere din enhed, hvis Find ikke er slået fra.

Hvis du selv indleverer din enhed til service

Hvis du indleverer din enhed til en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder, bør du også tjekke, om du skal bestille en tid på forhånd. Du kan for eksempel reservere en tid via Genius Bar, før du besøger en Apple Store.

Bestil en tid i Genius Bar

Når du besøger servicestedet, skal du medbringe:

• Din enhed og eventuelt tilbehør, som du har brug for hjælp til

• Din kvittering, hvis det er muligt (nogle reparationer kræver muligvis købsbevis)

• En form for personlig identifikation (f.eks. kørekort, pas eller anden form for id udstedt af myndighederne)

Hvis du sender din enhed til service hos Apple

Hvis du vil sende din enhed til service hos Apple, skal du tage et par ekstra trin for at klargøre din enhed.

1. Når du har sikkerhedskopieret din enhed, skal du slette den for at beskytte dine personlige oplysninger og fjerne den fra dit Apple-id: Tryk på Generelt > Overfør eller nulstil iPhone (eller iPad) i Indstillinger, og tryk derefter på Slet alt indhold og alle indstillinger. Du skal indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at bekræfte.

2. Hvis det er nødvendigt, skal du afbryde din mobiltjeneste:

• Hvis din enhed bruger et fysisk SIM-kort, skal du fjerne det.

• Hvis din enhed bruger et eSIM, skal du kontakte din trådløse udbyder for at få et nyt eSIM eller suspendere tjenesten, hvis det er nødvendigt.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Apple-support