Om prisændringer for abonnementer

Hvis der er planlagt en prisstigning for dit abonnement, vil du blive underrettet, før det sker, via e-mail, push-notifikationer og meddelelser i appen.

Hvis du har et abonnement fra App Store eller en Apple-tjeneste, giver vores gennemsigtige og omfattende abonnementssystem garanti for, at en god brugeroplevelse opretholdes. For eksempel informerer Apple dig regelmæssigt om faste betalinger. Du kan til enhver tid se, hvilke abonnementer du har, og administrere eller opsige et abonnement direkte fra Indstillinger på iPhone eller iPad eller i App Store på Mac. Du kan også anmode om en refusion eller indberette et problem fra App Store, fra din købshistorik eller på reportaproblem.apple.com.

Udviklere, der tilbyder abonnementer, må kun under visse specifikke betingelser hæve prisen på et abonnement uden at afbryde tjenesten. Hvis stigningen ikke overstiger ca. 5 USD og 50 % af abonnementsprisen eller 50 USD og 50 % for årsabonnementer, og hvor det er tilladt ved lov, kan udviklere ændre prisen uden at afbryde tjenesten. Udviklere må ikke gøre dette mere end én gang om året.

Hvis du har et abonnement på en app, der foretager en prisstigning, som opfylder disse specifikke betingelser, vil Apple altid give dig besked om en stigning på forhånd. Du vil blive underrettet på flere måder, som inkluderer en e-mail, push-notifikation (hvis push-notifikationer er aktiveret) og en meddelelse, som du skal anerkende, der vises i appen. Apple vil også informere dig om, hvordan du får vist oplysninger om dit abonnement, og hvordan du opsiger abonnementet, hvis du foretrækker det.

Hvis prisstigningen for abonnementet ligger over førnævnte stigninger, overstiger den årlige grænse eller sker i områder, hvor loven kræver det, skal du tilmelde dig igen, før prisstigningen kan anvendes. Hvis du ikke tilmelder dig den nye pris, fornys abonnementet ikke ved næste faktureringsperiode. Du kan abonnere igen i appen eller på siden Administrer abonnementer.

Du kan til enhver tid se en liste over dine abonnementer eller opsige et abonnement.

Læs om, hvordan du opsiger dit abonnement