Hvis skærmen Gendan vises på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis skærmen Gendan vises, skal du slutte din enhed til din computer og genstarte din enhed. Du skal muligvis også geninstallere iOS eller iPadOS.

En iPhone, der viser skærmen Slut til din computer

Slut til din computer

Slut enheden til computeren med det kabel, der fulgte med enheden. Afbryd ikke forbindelsen mellem din enhed og computeren.

Genstart enheden

På iPhone 8 eller en nyere version: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Hold sideknappen inde, indtil Apple-logoet vises.

På iPad-modeller uden knappen Hjem: Tryk på lydstyrkeknappen nærmest den øverste knap, og slip den hurtigt igen. Tryk på lydstyrkeknappen længst væk fra den øverste knap, og slip den hurtigt igen. Hold den øverste knap nede, indtil Apple-logoet vises. Hvis du ikke er sikker, kan du læse mere om, hvilke knapper du skal trykke på for at genstarte din iPad.

På iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Lydstyrke ned, og hold dem inde, indtil Apple-logoet vises.

På iPad-modeller med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Hjem, og hold dem inde, indtil Apple-logoet vises.

Hvis skærmen Gendan stadig vises efter genstart

Hvis skærmen Gendan stadig vises efter genstart, skal du geninstallere iOS eller iPadOS:

1. Åbn Finder på din Mac, eller åbn appen Apple Devices på din pc. Hvis du ikke har appen Apple Devices på din pc, eller hvis du har macOS Mojave eller tidligere på din Mac, skal du åbne iTunes i stedet. Find ud af, hvilket macOS du har på din Mac.

2. Sørg for, at din enhed stadig er tilsluttet din computer. Beskeden "Der er et problem med [dit enhedsnavn], som kræver, at enheden opdateres eller gendannes" bør blive vist.

3. Klik på Opdater (ikke Gendan) for at geninstallere iOS eller iPadOS og beholde dine personlige data.

4. Fjern ikke tilslutningen mellem din enhed og computeren, før opdateringen er fuldført.

Få mere hjælp

• Læs om, hvad du skal gøre, hvis du får en gendannelsesfejl, når du forsøger at opdatere eller gendanne.

• Hvis der ikke er en gendannelsesfejl, men skærmen Gendan stadig vises, eller du ikke kan gennemtvinge en genstart, fordi en af dine knapper er ødelagt eller sidder fast, skal du kontakte Apple-support.