Se .ps- og .eps-arkiver på Mac

Brug en tredjepartsapp, der understøtter PostScript- og Encapsulated PostScript-arkiver.

macOS inkluderer ikke længere indbygget understøttelse til visning af PostScript-arkiver (.ps) og Encapsulated PostScript-arkiver (.eps). Der findes apps fra andre udviklere, som understøtter disse arkiver, og som er tilgængelige i App Store og andre steder.

Hvis din printer understøtter PostScript, kan du fortsat udskrive .ps- og .eps-arkiver ved at trække dem ind i din printerkø: Vælg din printer i indstillingerne til Printere & scannere, klik på knappen Printerkø, og træk derefter arkivet ind i vinduet med printerkøen for at udskrive det.

Nogle tidligere versioner af macOS inkluderer begrænset indbygget understøttelse af .ps- og .eps-arkiver. I macOS Monterey eller tidligere versioner kan du f.eks. bruge den medfølgende app Billedfremviser til at se og udskrive disse arkiver.