Indstil stemmegenkendelse på HomePod eller HomePod mini

Siri på HomePod og HomePod mini kan genkende flere stemmer, så alle i dit hjem kan få adgang til personligt udvalgt musik og medier. Hvis du aktiverer Personlige anmodninger, kan du gøre endnu mere, såsom at sende beskeder og foretage telefonopkald.

Indstil stemmegenkendelse

Indstil personlige anmodninger

Hvis Siri ikke genkender dig

Før du begynder

Sådan virker det

• Når du indstiller stemmegenkendelse på HomePod, kan Siri genkende flere stemmer, så alle, du inviterer til at dele dit hjem i appen Hjem, kan få adgang til personligt udvalgt musik og medier.

• Hvis du indstiller Personlige anmodninger med stemmegenkendelse på HomePod, kan du gøre endnu mere, f.eks. sende og læse beskeder, tjekke din kalender og foretage telefonopkald.

• Stemmegenkendelse understøtter op til seks brugere i et delt hjem i appen Hjem. Yderligere gæster kan stadig bruge Siri på HomePod til at afspille musik, indstille timere og alarmer eller bede Siri om vejret, nyheder og meget mere. Hvis gæster bruger Siri til at afspille musik, afspiller Siri musik fra den primære brugers konto, og denne persons profil med musiksmag påvirkes ikke.

Indstil stemmegenkendelse

Hvis du vil fortælle Siri dit navn, have adgang til din Apple Music-konto, musikbiblioteket, afspilningslister og andre understøttede musikstreamingtjenester, bruge Find og betjene sikkert tilbehør på HomePod:

• Gå til Indstillinger > Siri & søgning. Slå Lyt efter "Siri" eller "Hej Siri" til.*

• Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå derefter iCloud til for Siri under Apps, der bruger iCloud.

• Gå til Indstillinger > [dit navn] > Find, og slå Del min lokalitet til. Indstil Min lokalitet til Denne enhed.

• Åbn appen Hjem, tryk på knappen Mere, og vælg derefter Indstillinger til Hjem. Tryk på din brugerprofil under Personer, og slå Genkend min stemme til.

Du kan tilpasse din oplevelse endnu mere ved at slå Opdater lyttehistorik til for at føje den musik, du afspiller på dine enheder i dit hjem, til din profil med musiksmag i Apple Music, så Siri kan foreslå og afspille sange, som du vil kunne lide.

Indstil Personlige anmodninger

Når du indstiller stemmegenkendelse, kan du også slå Personlige anmodninger til. Personlige anmodninger er stemmekommandoer, der bruger oplysninger fra bestemte apps på din iPhone eller iPad, herunder Beskeder, Påmindelser, Kontakter, Kalender, Noter og fra andre apps, du har installeret, og som fungerer med Siri. Personlige anmodninger giver dig mulighed for at bruge HomePod til at sende og læse beskeder, foretage telefonopkald, tjekke din kalender, tilføje påmindelser, oprette noter og anvende Genveje i Siri på din iPhone eller iPad.

Hvis du har mere end én HomePod i dit hjem, kan du slå Personlige anmodninger til eller fra for hver HomePod. HomePod kræver muligvis godkendelse for nogle anmodninger og sender en notifikation til din iPhone, så du kan godkende opgaven.

Læs om, hvordan du indstiller Personlige anmodninger

Hvis Siri ikke genkender dig

Siri vil måske spørge dig fra tid til anden, hvem du er. Du kan svare med dit navn, eller du kan begynde en anmodning ved at få Siris opmærksomhed og sige "Det er [dit navn]" eller "Hvem er jeg?" Hvis Siri kalder dig det forkerte navn, skal du sige "Nej, det er [dit navn]." Siri kalder dig ved det navn, du har angivet i Mit kort. Hvis du har det samme navn som en anden, der deler din HomePod, kan du ændre navnet på Mit kort til et kaldenavn.

Hvis Siri ikke genkender dig efter indstillingen, kan du prøve disse trin. Efter hvert trin skal du se, om Siri genkender dig.

1. Sørg for, at du har slået iCloud til for Siri på din iPhone eller iPad.

2. Nulstil Genkend min stemme. I appen Hjem skal du trykke på knappen Mere og derefter trykke på Indstillinger til Hjem. Tryk på dit navn under Personer, og slå Genkend min stemme fra og derefter til. Vent et par minutter, før du prøver Siri igen.

3. Genstart deniPhone eller iPad, som du bruger til Siri.

4. Genstart din HomePod eller HomePod mini.

5. På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Siri & søgning. Slå Lyt efter "Siri" eller "Hej Siri" fra og derefter til, og følg vejledningen på skærmen for at lære Siri at genkende din stemme.

6. Gå til Indstillinger > Siri & søgning på din iPhone eller iPad, og sørg for, at den er indstillet til det samme sprog som din HomePod.

Hvis du har to Apple-id'er i dit hjem, der har Genkend min stemme indstillet med den samme stemme, skal du muligvis deaktivere Genkend min stemme på en af kontoerne.

* Siri-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område.